Vad vill du boka?

Bokningar måste senast ske dagen innan.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Andligt

Medial kanalisation via automatskrift och clairvoyant seende. Även via clairsentence och clairaudience uppkoppling. Jag är en tal och skrift kanal, en bro mellan världar, med största respekt och kärlek inför dig och de dina på andra sidan i denna privata sittning.

Även distans via mobil / dator
Förskottsbetalning via swish eller via konto
Medial kanalisation via automatskrift och clairvoyant seende. Även via clairsentence och clairaudience uppkoppling. Jag är en tal och skrift kanal, en bro mellan världar, med största respekt och kärlek inför dig och de dina på andra sidan i denna extra långa privata sittning.

Även distans via mobil / dator
Förskottsbetalning via swish eller konto!
Djup avslappnande Andlig healing med medial vägledning. Perfekt för att lösa blockeringar, läka skador och att hitta underliggande faktorer som orsakar ohälsa. Öppnar upp energiflödet i hela meridiansystemet.

Även distanshealing
Förskottsbetalning via swish eller konto!
Medial vägledning, guidning till tidigare liv och upplevelser. Viktigt att veta att det baseras på dina egna upplevelser med hjälp av medial guidning. Framför allt ett fantastiskt redskap för att läka gamla trauman, rädslor eller att förstå vissa personlighetsdrag. Eller för dig som bara är nyfiken :)
Hembesök med medial utredning och rening.
Ring för offert
För dig som av olika anledningar behöver stöd eller coaching, en ny synvinkel i vardagen.

Även distans via mobil / dator
Förskottsbetalning via swish eller konto!
Musikmeditation när den är som bäst! I en kärleksfull grupp får ni medial vägledning och varje deltagare får varsin kanalisation. Dessa kvällar får vi guidning och utbildning från andevärlden. Alla kvällar är unika i sig! Olika meditationer med frekvenshöjande musik varje onsdag kväll kl 18.00 i Dvärsätt.
Ring för info och bokning!
Här får du en privat meditation till särskild utvald frekvenshöjande musik och får en medial kanalisation under tiden. Mycket kärleksfullt och vackert!

Behandlingar

Helhetsbehandling anpassad efter dina behov. För dig som vill ha allt! Behandling med djupgående massage, hot stone, ortobionomi, mjuk kiropraktik, healing, akupressur, zonterapi och ev medial vägledning för de som vill. Inriktar sig på hela rörelseapparaten och öppnar upp hela energikroppen.
Helhetsbehandling anpassad efter dina behov. För dig som vill ha allt! Behandling med djupgående massage, hot stone, ortobionomi, mjuk kiropraktik, healing, akupressur, zonterapi och ev medial vägledning för de som vill. Inriktar sig på hela rörelseapparaten och öppnar upp hela energikroppen. Extra lång för maximal effekt och avslappning.
Anpassad massage för problemområden eller bara för avslappning. Djup, mjuk ev kombination med hot stone massage och kristaller.
Fot och underbensmassage kombinerat med zonterapi och akupressur
Klassisk zonterapi och tredimensionella metoden
Akupressur och akupunktur öron

Yoga

Personlig konsultation och utredning med eget utställt yogautövande/yogaprogram. Speciellt anpassat efter dig och dina behov! 60 min!

Tradition enligt Krishnamacharya
Personlig konsultation och utredning med eget utställt yogautövande/yogaprogram. Speciellt anpassat efter dig och dina behov! Extra lång 90 min.

Yogatradition enligt Krishnamacharya
v.32 - v.39 ( 7/8 - 25/9 )

Onsdagar 15.00-16.15

Jag undervisar Krishnamacarya´s Yogatradition
v.32 -v.39
Torsdagar 10.00-11.00
Jag undervisar Krishnamacarya´s Yogatradition
v.32 - v.39 ( 11/8 - 29/9 ) 7ggr

Söndagar 19.00 - 20.15

Jag undervisar Krishnamacarya´s Yogatradition
Drop-in 150kr
Pensionär 100kr