Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar

BB Glow
60 min 1.500,00 kr Mer info
BB Glow behandling bygger på koreansk metod för att jämna ut hudton.
Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hud typer.
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedling behandling (fraktionell meso terapi). Behandling är smärtfri.

Infuzion
30 min 2.500,00 kr Mer info
Infuzion System är en helt ny nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra förs ner djupt i huden med hjälp av ström och en patenterad roller.
Microneedling /dermapen orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Den verkar mot rynkor, ärr, hudbristningar och celluliter och förbättrar märkbart hudens ton och textur.
Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.
Hydrapeel Plus är ett nytt koncept för en ren och strålande hud. Behandlingen är till både för män och kvinnor.
Hydropeeling peelar försiktigt ditt ansikte samtidigt som den stramar åt huden, reducerar rynkor, reducerar pigmentfläckar, ärr, samt rensar porerna och tillför vitaminer till huden.
Resultatet är minskade porstorlek, minskade linjer, minskad hudpigmentering, förbättrad struktur, fastare hud och ökad hydrering.

Botox

Fillers

Fillers 1ml
30 min 3.000,00 kr

Konsultation

Hudföryngring

Laserbehandling för djupa linjer och rynkor, solskadad hud, reducera porer, hudbristningar, acneärr och andra ärr på kropp eller ansiktet.

Plasmabehandling

Ett revolutionerande ansiktslyftnings metod som inte kräver någon operation.

Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.
Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor.

Tatuering-borttagning

Hudåtstramning

Behandling är FDA-godkända för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen. Hifu behandling är en av de mest populära och utvecklade metoder som finns i nuläget. Vanliga behandlingsområden är:
• Ögonbryn
• Panna
• Kinder
• Hals (”kalkonhals”)
• Mage
• Lår