Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Medicinsk massageterapi

Behandling av kroppens olika muskelgrupper. Målet är att mjuka upp och förebygga muskelspänningar, öka blodcirkulationen och främja muskelns läkningsförmåga.
Behandling sker i nära samarbete med legitimerad kiropraktor och skräddarsys efter behov och önskemål.
Är detta ditt första besök? Kom gärna minst 10 min innan utsatt tid för att ha god tid att fylla i vårt inskrivningsformulär.


Kiropraktisk behandling

Behandling görs i syfte att återställa funktionen i leder, muskler och nervsystem. Antalet återbesök varierar från fall till fall, då varje individ har olika behov.

Hittar du inte de tider som passar dig - kontakta då tidsbokningen på 0431-826 00 vardagar mellan 08-17, så hjälper de dig att hitta tillgängliga tider!

Kiropraktisk konsultation / behandling

Efter en kort inskrivning sätter vi oss ner tillsammans och pratar om dina besvär och funderingar samt din historik. Vi gör även en noggrann undersökning utifrån det du söker för. Vid behov skickas remiss till röntgen, CT, MR eller ultraljud. Finns röntgenbilder tillgängliga, gör vi en beställning av dessa. Kom gärna minst 10 min innan utsatt tid för att ha god tid att fylla i vårt inskrivningsformulär.