Vad vill du boka?

Välkommen till Balans Yoga i Kodakhuset, Hovås!

Vi erbjuder Hathayoga, Ashtangayoga, Yinyoga & Meditation för alla, i alla åldrar.
Välkommen att boka dig till någon av våra klasser, kurser eller workshops nedan. 

balansyoga.se

Idag

18:00
19:30
90 min

I morgon

09:00
75 min
Hathayoga med Ann
Platser kvar

Torsdag 24 oktober

06:00
135 min
17:45
90 min
18:30
75 min
Hatha med Johanna
Platser kvar

Fredag 25 oktober

Lördag 26 oktober

Ledd klass en bit in i stående serien. Därefter mysore praktik med assistans av läraren så långt som du kommit i serien.

Söndag 27 oktober

09:30
75 min
Hathayoga med Jill
Platser kvar
17:00
75 min
Yinyoga med Helene
Platser kvar

Måndag 28 oktober

09:00
75 min
Yinyoga med Ann
Platser kvar
18:30
75 min

Tisdag 29 oktober

18:00
Yinyoga med Sara
Platser kvar
19:30
90 min

Onsdag 30 oktober

09:00
75 min
Hathayoga med Ann
Platser kvar
17:00
120 min

Torsdag 31 oktober

06:15
135 min
17:45
90 min
18:30
75 min
Hathayoga med Jill
Platser kvar

Fredag 1 november

Lördag 2 november

Ledd klass en bit in i stående serien. Därefter mysore praktik med assistans av läraren så långt som du kommit i serien.

Söndag 3 november

08:30
120 min
09:30
75 min
Hathayoga med Jill
Platser kvar
17:00
75 min
Yinyoga med Helene
Platser kvar

Måndag 4 november

09:00
75 min
Yinyoga med Pernilla
Platser kvar
18:30
75 min

Tisdag 5 november

18:00
Yinyoga med Sara
Platser kvar
19:30
90 min

Onsdag 6 november

09:00
75 min
Hathayoga med Ann
Platser kvar

Torsdag 7 november

06:15
135 min
16:00
60 min
18:30
75 min
Hatha med Johanna
Platser kvar

Fredag 8 november

En Ashtanga klass med mjukt och lugnt flöde för alla!
Välkommen till en resa bland vibrationer och gongar. Ljudvibrationerna ger djup avslappning och aktiverar kroppens självläkande system.
Kom som du är, lägg dig på mattan och låt ljud och vibrationer beröra dig.

Lördag 9 november

Söndag 10 november

08:30
120 min
09:30
75 min
Hathayoga med Jill
Platser kvar
17:00
75 min
Yinyoga med Helene
Platser kvar

Måndag 11 november

09:00
75 min
Yinyoga med Pernilla
Platser kvar
18:30
75 min

Tisdag 12 november

18:00
Yinyoga med Sara
Platser kvar
19:30
90 min

Onsdag 13 november

09:00
75 min
Hathayoga med Ann
Platser kvar

Torsdag 14 november

06:15
135 min
18:30
75 min
Hatha med Johanna
Platser kvar

Fredag 15 november

En Ashtanga klass med mjukt och lugnt flöde för alla!

Lördag 16 november

09:00
450 min
Lördag16/11: 9.00-16.30
Söndag 17/11: 9.00-16.00
Trots att Patanjalis Yoga Sutra är en text som har mer än 1500 år på nacken är den fortfarande högst dagsaktuell. Detta är det bärande temat för denna kurs, som introducerar texten, både vad gäller dess bakgrund, format och centrala tankegångar, på ett sätt som hela tiden kopplas både till vårt eget yogautövande och till vårt dagliga liv. Under två dagar kommer vi att prata om texten men också illustrera dess lärdomar med hjälp av olika slags övningar, i synnerhet meditationer (dhyana) och yogisk högläsning (”chanting” eller svadhyaya).

Kursen kräver inga förkunskaper utan riktar sig till alla med ett intresse för yoga som sträcker sig också utanför yogamattans kant.

Måndag 18 november

06:15
135 min
09:00
75 min
Yinyoga med Ann
Platser kvar
18:30
75 min

Tisdag 19 november

18:00
Yinyoga med Sara
Platser kvar
19:30
90 min

Onsdag 20 november

09:00
75 min
Hathayoga med Annika
Platser kvar
12:00
90 min

Torsdag 21 november

Fredag 22 november

Lördag 23 november

09:00
11:00
90 min

Söndag 24 november

09:30
75 min
Hathayoga med Jill
Platser kvar
17:00
75 min
Yinyoga med Helene
Platser kvar

Lördag 1 februari

Vedic Art skapardag för dig som är nybörjare och för dig som gått igenom några av principerna innan. Under denna skapar dag lotsar jag dig där du är. Välkommen!

Målarmaterial, te och frukt ingår. Medtag skissblock & penna/kol och en lättare lunch.

Torsdag 26 mars

Thursday Mysoreclass 6 am
Friday; 6 am or 7.30 am
Saturday & Sunday 8 am or 9.30 am
(Friday to Sunday: email us your wish of batch on info@balansyoga.se)

Friday 5-7 pm
Kindness, Forgiveness and Compassion workshop - discussion and meditation

Saturday 1-4 pm
Gentleness and softness in asana adjustments and practice

Sunday 12 am-1 pm
Closing workshop with discussion & chanting.
Thursday: Ledd Ashtanga Full Primary + workshop opening, discussion, chanting
Friday; 6 am or 7.30 am
Saturday & Sunday 8 am or 9.30 am
(Friday to Sunday: email us your wish of batch on info@balansyoga.se)

Friday 5-7 pm
Kindness, Forgiveness and Compassion workshop - discussion and meditation

Saturday 1-4 pm
Gentleness and softness in asana adjustments and practice

Sunday 12 am-1 pm
Closing workshop with discussion & chanting.