Vad vill du boka?

Tillbaka till dig själv!
Vi erbjuder samtal, stresshantering och coachning.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Samtal

Genom samtal får du självinsikt, hjälpmedel och nycklar att utvecklas. I terapin använder vi bland annat KBT, ACT och Transaktionsananlys. Vi börjar med att kartlägga din nuvarande livs- och arbetssituation. Utifrån det sätter vi mål och skapar en handlingsplan som passar för dig. Samtalen sker självklart under sekretess.

Stresshantering

I stresscoaching varvas avslappningsövningar och mindfulnessverktyg med coachande samtal. Vi börjar med att kartlägga din nuvarande livs- och arbetssituation. Utifrån det sätter vi mål och skapar vi en handlingsplan som passar för dig. Samtalen sker självklart under sekretess.
Ett individuellt samtalspaket på 5 ggr som ger möjlighet att se och förstå och bryta negativa mönster man kan ha hamnat i. Här får man handfasta verktyg för stresshantering och återhämtning. Varje samtal är 45 min och sker självklart under sekretess.

Online

Coaching

Coaching
45 min 1.100,00 kr Mer info
Kanske är du redo för att göra förändringar i livet? Kanske längtar du efter en mer meningsfull karriär men vet inte hur du ska ta dig dit? Genom coachande samtal hjälper vi dig skapa klarhet. Tillsammans utforskar och utvecklar vi dina styrkor, drivkrafter och möjligheter.