Vad vill du boka?

Tillbaka till dig själv!
Vi erbjuder samtal, stresshantering och coachning för företag och individ.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Samtal

Parterapi online. I bland kör man fast i en relation och då kan man behöva hjälp att prata med en professionell tredje part om situationen. Att gå in i parterapi är att starta en viktig process. För att den ska bli konstruktiv och leda till en positiv och varaktig förändring, krävs en egeninsats av bägge parter i form av tid, vilja och engagemang. Vi använder oss av beprövade och erfarenhetsbaserade metoder och verktyg. Självklart sker samtalen under sekretess.

Walk and talk - balans för kropp och själ!

Under en Walk & Talk i Stockholms parker, rör vi oss bokstavligen framåt både fysiskt och psykiskt. Här kombineras avstressande utomhuspromenad med samtalsterapi.
När vi rör på oss så andas vi bättre och blir också lugnare och tänker mer klart.
Vill du förstå din familj bättre? Är du nyfiken på hur din familjs historia faktiskt påverkar dig idag?

Under denna psykoterapi-session kommer vi titta på din släktkarta och på det sättet se återkommande mönster och få förståelse för vad som ligger bakom beteende- och relationsmönster i din familj.
Psykoterapi
50 min 1.200,00 kr
Genom samtal får du självinsikt, hjälpmedel och nycklar att utvecklas. I terapin använder vi bland annat KBT, ACT och Transaktionsananlys. Vi börjar med att kartlägga din nuvarande livs- och arbetssituation. Utifrån det sätter vi mål och skapar en handlingsplan som passar för dig. Samtalen sker självklart under sekretess.
I bland kör man fast i en relation och då kan man behöva hjälp att prata med en professionell tredje part om situationen. Att gå in i parterapi är att starta en viktig process. För att den ska bli konstruktiv och leda till en positiv och varaktig förändring, krävs en egeninsats av bägge parter i form av tid, vilja och engagemang. Vi använder oss av beprövade och erfarenhetsbaserade metoder och verktyg. Självklart sker samtalen under sekretess.

Stresshantering

Känner du att du behöver stressa ner och boosta dig själv med ny energi? Då är den här sessionen perfekt. Vi kombinerar behagliga andnings- och avslappningsövningar med ett energipåfyllande ljusbad.
I stresscoaching varvas avslappningsövningar och mindfulnessverktyg med coachande samtal. Vi börjar med att kartlägga din nuvarande livs- och arbetssituation. Utifrån det sätter vi mål och skapar vi en handlingsplan som passar för dig. Samtalen sker självklart under sekretess.
Ett individuellt samtalspaket på 5 ggr som ger möjlighet att se och förstå och bryta negativa mönster man kan ha hamnat i. Här får man handfasta verktyg för stresshantering och återhämtning. Varje samtal är 45 min och sker självklart under sekretess.

Online

Livet är inte bara jobb och jobb är inte livet. I Balanscoaching går vi igenom ditt livspussel, dina tankar kring jobb, relationer och hälsa. Du får uppgifter och övningar mellan tillfällena så att du kan ge dig tid att reflektera och hitta det som är viktigt för dig och som kan leda dig framåt.

Hur du äter, stressar, tränar, lever – allt hänger ihop.

Livet är inte bara jobb och jobb är inte livet.
I Balanscoaching går vi igenom ditt livspussel, dina tankar kring jobb, relationer och hälsa. Du får uppgifter och övningar mellan tillfällena så att du kan ge dig tid att reflektera och hitta det som är viktigt för dig och som kan leda dig framåt.

Hur du äter, stressar, tränar, lever – allt hänger ihop.
Känner du oro, ångest eller rädsla över den rådande situationen? Våra erfarna terapeuter hjälper dig att sortera och hitta strategier utifrån din situation som kan vara till stöd i nuet.

Coaching

Coaching
45 min 1.100,00 kr Mer info
Kanske är du redo för att göra förändringar i livet? Kanske längtar du efter en mer meningsfull karriär men vet inte hur du ska ta dig dit? Genom coachande samtal hjälper vi dig skapa klarhet. Tillsammans utforskar och utvecklar vi dina styrkor, drivkrafter och möjligheter.

Extended Disc profil/upföljning

Ett beteende- och kommunikationsverktyg som utvecklar samarbete och kommunikation. Du får också insikter om dina egna beteenden och din egen kommunikationsstil.
Analysen sker online med personlig uppföljning/feedback.

Mindfulness

Coachande samtal varvas med andningsövningar och handfasta mindfulnessverktyg.