Vad vill du boka?

Vi har Personlig Träning, Yinyoga, Mamma- Mageträning och Kostkurser. För anmälning och mer information gå in på http://www.edisibalans.se
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Personlig träning

Få en kickstart på din träning och kosthållning med ett kraftfullt Kom i form-paket. I paketet ingår obegränsad träning på vibrationsplatta i 30 dagar, 4 träffar med personlig tränare, ett 9-dagars kostprogram som får igång förbränningen, du får också vår populära kostkurs med 4 utbildningstillfällen i detta paket.
Mycket för pengarna alltså!

Kostkursens huvudfokus är att få en sund inställning till kost och att göra aktiva val med små förändringar.

Anmälan är bindande. Vid förhinder kan du själv välja ersättare.

Paketpris 4500 kr (ordinarie pris 5350 kr)
En personlig tränare hjälper dig igenom ditt träningspass. Träningen anpassas helt efter dina behov. Träning med coach kräver att du också har ett träningskort på studion.
Kursen är på 10 ggr med instruktör.
Du får hjälp att återfå kontakten med bäckenbotten, samt rygg- och magmuskulatur som ofta försvagas under graviditet och förlossning.
Om magmusklerna är separerade(diastas) kommer den här träningen att hjälpa till för att få ihop dom. Vi går också igenom vilka övningar man bör undvika innan den inre styrkan byggts upp.

Vibrationsträning

Du har ett medlemskap hos oss och tränar på egen hand.
Du kan boka specifikt denna platta för egen träning. Den är placerad närmast fönstret.
Du har ett medlemskap hos oss och tränar på egen hand. Du kan boka denna specifika platta när du tränar. Plattan har rörliga kablar med valbart motstånd. Den är placerad som nummer två från fönstret räknat.
Du har ett medlemskap hos oss och tränar på egen hand.
Boka denna om du vill ha en egen "PT" direkt i displayen. Det finns många program att välja mellan. Det går givetvis att ställa in tid och frekvens manuellt också och göra egna övningar. Plattan har rörliga kablar med valbart motstånd. Den är placerad som nummer tre från fönstret räknat.
Du har ett medlemskap hos oss och tränar på egen hand.
Du kan boka specifikt denna platta för egen träning. Den är placerad längst bort från fönstret.

Yoga

Yinyoga kännetecknas av passiva positioner som hålls i ca 3-5 minuter, det ger oss även tid att lugna sinnet.
I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna.
Stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg. Dessa är särskilt rika på bindväv och lagrar enligt yogafilosofin mycket fysiska såväl som emotionella spänningar.

Lotta leder er genom hela passet och inga förkunskaper behövs. Ibland kan passen också innehålla lite spännande och oväntade inslag!

OBS!
Passet ställs in ett dygn innan om det saknas anmälningar på det tillfället.

Yinyogan är på stark fram marsch och blir bara mer och mer populär. Allt fler använder yinyogan som ett komplement till all kraftfull fysisk träning, en möjlighet att fokusera på sin uthållighet och smidighet, både mentalt och fysiskt.

I yinyoga håller man sig stilla i varje position i minst två minuter för att komma åt kroppens djupt liggande bindväv i och runt musklerna. Det ger en ökad rörlighet och kan lätta på eventuell smärta. Du får vägledning genom hela passet.

För att anmäla sig till hela kursen, gå in på första tillfället 11/9 och ange i fritextfältet att du anmäler dig till hela kursen.

Anmälan till kursen är bindande. Får du förhinder kan du givetvis själv överlåta din plats åt någon annan.