Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Färgbehandling & Slingor

Keratinbehandling är en behandling som återuppbygger och gör håret friskt igen. Om du på något sätt har ett skadat och preparerat ditt hår.

Med Preparerat betyder det att håret är färgat, permanentat eller på något annat sätt kemiskt behandlat. Ett slitet hår kan bero på allt möjligt så som för mycket styling (exempelvis plattång) och miljöpåverkan.

Håret kan då vara mycket frissigt, stort och svält, kanske bryts av väldigt lätt osv. Ofta ser man detta speciellt när det är nytvättat eller om det är fuktigt ute och brukar vara ett irritationsmoment då det kräver lång tid med både hårblås och plattång.

På de flesta räcker det med endast en behandling för att märka fantastiskt resultat

Keratinbehandlingen är en väldigt enkel och smidig väg till friskt hår som

tar ca 2 timmar. För att fortsätta bygga upp ditt hår rekommenderar jag att göra en behandling var 4 månad.

Keratinbehandling gör ditt hår frissfritt upp till 3-6 månader.

Ditt hår blir glansigt, mjukt och lättstylat håret får ett skyddande keratinlager runt om sig som hjälper håret bli starkt.
Blondis ™ Protein & Omega-3 Smoothing System är en unik salonglösning som lugnar, räter ut, reparerar och eliminerar krusning i 5 månader. Denna produkt tillförs keratinaminosyror som är bundna i nagelbanden av värmen från plattjärn för att reparera och stärka håret. Formeln innehåller fiskoljor som ger håret snabb tillväxt och extrem glans. Den innehåller vitaminer och botaniska produkter för att mjukgöra, reparera och glansa håret.

Tjänster

Care of skin´s ansiktsbehandlingar för dam och her rekommenderas som en start för dig som vill ha en renare och friskare hud. Vi använder skrap probiotic skincare, Alex cosmetic eller Dermalogica i våra ”bas-behandlingar”.
Vid din första behandling görs en hudanalys och sedan får du ett personligt hudvårdsschema som din hudterapeut går igenom med dig. Där står vilka produkter just din hud behöver.
Uppsättning
60 min 750,00 kr
250st

6D ögonbryn

Det finns ett gammalt ordspråk att ögonen är själens spegel, om det är sant, då är ögonbryn deras ram. På grund av ögonens betydelse,är det viktigt att det maximalt och på det bästa sättet betonas och det första steget är perfekta ögonbrynsform. Ögonbrynsformen bestämmer i stor sett hur vårt ansikte ska se ut. Ögonbryn är ögons ram,relation mellan dem är samma relation som finns mellan tavlan och tavelram, vacker tavla kräver vackert ram, dess skönhet uppenbaras just då.Så när det gäller ansiktets skönhet är ögonbryn finputsning.