Vad vill du boka?

Vi välkomnar dig hos oss och får att ha dig som stam client erbjuder vi det bästa kvalité önskad behandling och ditt första mötte bjuder vi på 20% rabbat på ordinarie pris 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Du kommer in på en konsultation där du med personal sitter ner och pratar om vad de är för födelsemärke/leverfläck som du vill få bort .

priserna kan variera mellan 500kr - 2000kr
Botox
Fullbokat
30 min 1.500,00 kr Mer info
Botox är ett välbeprövat ämne som använts i medicinska sammanhang sedan 1980-talet och i kosmetiska sammanhang sedan 1990-talet.

Botox i medicinska sammanhang används för att ta bort migrän, överdriven svetting och tandgnissling
Botox i kosmetiska sammanhang används för släta ut argrynkan, som får dig att se trött, arg och ledsen ut.
Lyfta, släta ut horisontella linjer i pannan.
Släta ut kråksparkarna, alltså rynkor runt ögonen.

Priserna på botox kan variera mellan 1.500kr - 5.400kr
Ibland kan förebyggande behandling av rynkor och fina linjer vara lämplig.
Du blir garanterad ett naturligt resultat.

Hos oss du får en säker och väl utförd behandling.
Du behandlas av Certifierad/Auktoriserad Överläkare.
Brustna Blodkärl
Fullbokat
30 min 500,00 kr Mer info
Vi behandlar ytliga blodkärl enkelt med injektioner.


Priset är 500kr per brustet blodkärl. (paketpris går att ordna)
Dermapen
Fullbokat
60 min 500,00 kr Mer info
Dermapen är en superbra/fraktionerad behandling med stimulerande effekt på bildandet av huden. Med denna metod behandlar vi hela ansiktet, hals och dekolletage och även runt ögon och på ögonlock. Metoden har minimalt med konvalescens.
Man använder sig av tunna nålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud. När munstycket flyttas över hudytan stansas tusentals mikroskopiska kanaler som stimulerar den naturliga kollagen-produktionen. Då ger de fuktgivande serum som används under behandlingen fri passage djupt ner i huden och stimulerar därmed kollagenet optimalt. Den ökade absorptionen av de aktiva ingredienserna ner i huden ger snabb läkning och återbyggnad av ny hud.

Priset kan variera mellan 500kr - 2.500kr beroende på hudens behov.
Filler
Fullbokat
40 min 2.500,00 kr Mer info
Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom det ger omedelbart en fylligare, slätare, ungdomligare hy samtidigt som det innebär en låg risk.

Priset på fillers är 2.500kr per milligram
HIFU
Fullbokat
60 min 2.500,00 kr Mer info
Ett riktigt lyft utan kirurgi för ansikte och kropp
Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud (HIFU) är FDA-godkänd för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen.
Det är ett icke-kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fet.
HIFU levererar fokuserad ultraljud till huden och underliggande vävnader för att stimulera egen kollagen och elastinproduktion för att sedan producera nya starkare fibrer.

HIFU behandlingar kan också variera i pris från 2.500kr - 8000kr
Kemisk Peeling
Fullbokat
60 min 1.800,00 kr Mer info
En grund för vacker ansikte/hud är en rent hud. Kemisk peeling är som en storstädning för huden. Med kemisk peeling avlägsnas det yttre cellagret med döda hudceller med syra för att stimulera till att bilda nya celler.
Det översta lagret av huden består av döda celler, därefter finns det ett skikt med friska celler vars uppgift är att reparera huden. Under vår livstid försämras förnyelseprocessen, det yttersta hudlagret tjocknar och blir mer läderartad. Med hjälp av kemisk peeling går det att stimulera de friska cellerna och efter behandlingen återfår huden sin spänst och lyster igen.
Våra peelingar som vi använder är Mjölksyra och finns i flera olika styrkor. Vi kan kombinera behandlingen med näringsmask som ger huden anpassad näring.

Priset kan variera mellan 1.800kr - 3.400kr beroende på mjölksyran vi använder i behandlingen.
Medicinsk fotvård
Fullbokat
60 min 300,00 kr Mer info
Är en mycket skön behandling för trötta fötter. Den utförs av välutbildad Medicinsk fotterapeut diplomerad från Axelsson. Syftet är att behandla problemfötter eller jobba förebyggande.

Hur lång tid en behandling tar beror på ditt problem, priset varierar också mellan 300kr - 590kr beroende på ditt problem
Natur trogna färger sätts in på ögonbryn,eyeline,läppar och du är fixat och klart i alla tiders
Här hos oss har vi lång erfarenhet av att ta bort oönskad hårväxt och genom åren har vår IPL visat enastående permanent resultat.
IPL (Intens. Pulsed Light System) sänder en intensiv ljusimpuls från behandlingsstycket.
IPL producerar ett gult och rött ljus. Det röda ljuset absorberas i hårets melanin och höjer follikelns temperatur så högt att den förstör hårsäcken. Det gula ljuset förstör blodkärl som ger näring åt anlagscellerna som hindrar att nya hår uppstår. Det resulterar i permanent resultat och skadar ej kroppen.

Priserna kan variera mellan 250kr - 2500kr beroende på hur stora utrymmen av kroppen som ska behandlas.
Pigment Borttagning
Fullbokat
30 min 500,00 kr Mer info
Tar bort sol, hormonella pigmentförändringar och åldersfläckar.

Tandblekning
Fullbokat
60 min 1.800,00 kr Mer info
Sjuksköterskan som utför tandblekning är certifierade och har genomgått en specialutbildning. för att ge dig en säker och trygg behandling med bästa möjliga resultat.
Innan tandblekning bör tänderna undersökas av en tandläkare för att säkerställa att du inte har några obehandlade kariesangrepp, tandfrakturer, otäta fyllningar, tandsten eller andra skador. Dessa är viktiga för att säkerställa att behandlingen kan ske på ett riskfritt och säkert sätt.
Estetisk Kirurgi Center erbjuder klinikblekning och hemblekning. Båda metoderna är väl beprövade, säkra och ger dig ett vitare leende.
Viktminskning
Fullbokat
60 min 800,00 kr Mer info
Ultraljud /RF(Radio frekvens) fett-explosion systemet en säker, effektiv ultraljudsteknologi med perfekt effekt/resultat.

Beroende på områdesbehandling kan denna behandling ta 15 minuter - 1 timme.
Av samma anledning kan priset varieras mellan 800kr - 1.500kr
ÖGONLOCK PLASTIK
Fullbokat
90 min 16.800,00 kr Mer info
KÄNNER DU DIG BESVÄRAD AV HÄNGANDE ÖGONLOCK AV ESTETISK ELLER MEDICINSK ORASK , RING OCH BOKA KONSULTATION HOS OSSTILL ATT FÅ ÖNSKAD RESULTAT