Vad vill du boka?

Hittar du ingen tid som passar? Ring 0723139404, så hjälper vi dig!

Vill du boka flera behandlingar samtidigt? Klicka på knappen "Kombo-boka" uppe till höger.

Medicinsk Fotvård hos Gun-Mari hittar du på vår hemsida: www.faceuphudvard.com

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Månadens erbjudande

Månadens behandling, Deep Skin, är en djuprengörande ansiktsbehandling som inleds med rengöring och dubbelpeeling. Först enzympeeling som avlägsnar torra och döda hudceller, följt av en mekanisk slipning med en "ablator" som rengör huden på djupt. Med "Infusorn" och "Correctorn" skapas mikrokanaler mellan cellerna så att aktivt serum kan slussas djupare ned i huden, vilket främjar tillväxten av nya celler och förbättrar hudens struktur. Behandlingen avslutas med en ljuvligt återfuktande algmask.
Under maj månad får alla som bokar en Deep Skin behandling ett resekit från Nannic värde 499 kr på köpet!

Make-Up

Prova på Pür Cosmetics: Sabina lägger en make-up och ger tips och råd om vad som passar just dig.

Ansiktsbehandling Klassisk

En ekologisk ansiktsbehandling med det senaste inom forskningen – probiotika – för att bekämpa åldersprocesser i huden och återskapa en fungerande hudbarriär.

En lyxig behandling som ger omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud.

Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga/varma handdukar, portömning, massage, ampull, ögon- och ansiktsmask, handmassage och avslutande serum, ögon- och ansiktscreme.
Klassisk ansiktsbehandling är perfekt för dig som vill ha en rengörande samt en härligt avkopplande behandling med lång ansiktsmassage som ökar cirkulationen i huden och ger en fantastisk lyster.
Hudterapeuten anpassar produkterna efter just dina behov och din huds tillstånd.
Aromavälkomnande, rengöring, peeling, brynplock, massage, portömning, serum, mask, avslutande creme och ögoncreme samt mineral foundation (om så önskas) ingår.

I denna klassiska behandling används ekologiska produkter från världens första hudvårdsserie som använder levande probiotika i sina produkter.
Den här behandlingen balanserar hudens egen flora och passar därför bra till alla hudtyper, även känsliga och för att bekämpa mildare akne.
Rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, portömning, kort massage och mask, serum och dagcreme.
Tillval: ampull 150 kr
Probiotic Boost innehåller mer än 10 miljarder levande Probiotika per ml och kommer i en vattenbas. Den här nivån med levande Probiotika är för hög för en daglig användning, men när den används en gång per vecka under 4 veckor så kan denna nivå av Probiotika skapa en ”Probiotic reset” för hudens mikroflora. Denna Probiotic Reset skapar en ”ny normalnivå” av mikrober som resulterar i en mindre reaktiv hud som samtidigt saktar ner åldrandeprocessen.

Produkten är idealisk för såväl åldrande hud som för hud
med en mikrobiell obalans, tex vid akne eller Rosacea

Kuren inleds med en 60 min behandling och därefter 3 x 30 min behandlingar, en gång i veckan.
Varje dag utsätts din hud för miljöpåverkan: sol, kyla och föroreningar. Och mest utsatt är ditt ansikte.
Urban Longevity är en AHA-behandling med milda syror som exfolierar din hud fri från döda hudceller och därefter boostar den med vitaminer och antioxidanter. Kombinationen med Roullage-massage är specialsydd för att ge en avstressande behandling med resultat.
Urban Longevity motverkar: torrhet, grå hudton, orenheter, samt fina linjer och rynkor. 

Rengöring, roullage massage, AHA-peeling, serum och avslutande produkter.
Sublim Skin är en lyxig och ljuvligt skön anti-age behandling, med milda men effektiva AHA-syror och C-vitamin, med extra fokus på ögonområdet. Ger ny lyster till trött hud.
Rengöring, AHA-pensling, massage, lyxig ansiktsmask, speciell ögonmask, serum och avslutande produkt.t.
Superfacial djuprengörande ansiktsbehandling från Medik8 för fet eller blandhy som behöver extra portömning. Effektiva produkter balanserar talgproduktionen i huden som normaliseras och blir fast & fräsch.
Rengöring, kraftfull enzympeeling, ånga, portömning, lugnande mask med alger & hyaluronsyra, avslutande produkter.

Remedy ansiktsbehandling för dig som har känslig hud, ytliga kärl eller rosacea. Återställer hudens egen bakterieflora för att förebygga inflammationer. Reparerar och återuppbygger huden, lugnar och dämpar rodnader.

Rengöring, brynplock, mild enzympeeling, massage, mask och avslutande produkter.

Tillval ansiktsbehandling

Brynfärgning när du bokat en ansiktsbehandling på min. 60 min. (I kortare ansiktsbehandlingar går det inte baka in detta och därför behöver du boka brynfärgning separat).
Fransfärgning och brynfärgning när du har valt en ansiktsbehandling på minst 60 min. (I kortare ansiktsbehandlingar går det inte baka in detta och därför behöver du boka frans & brynfärgning separat).
Fransfärgning när du valt en ansiktsbehandling på min. 60 min (I kortare ansiktsbehandlingar går det inte baka in detta och därför behöver du boka fransfärgning separat).

Ansiktsbehandling avancerad

Avkopplande behandling där elekromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna förnyad energi. Huden stärks och tillväxten av nya celler stimuleras.
NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Rengöring, enzympeeling, NBE-massage av ansikte & hals, lyxig alginatmask samt avslutande produkt.

Varför ska du göra behandlingen hos oss? Vi masserar alltid 30 minuter/sida. Du får alltså totalt 1 timmes nbe-massage hos Face Up Hudvård.
Deep Skin är en metod utvecklad för djupgående anti-age behandling i tre steg, som gör att din hud ser slätare och fastare ut.
Efter rengöring och enzympeel, används en liten sliptrissa för att ytterligare exfoliera huden och avlägsna döda hudceller. Sedan tillförs huden extra fukt genom att ett verktyg med små gumminubbar förs över huden tillsammans med specialbehandlande serum.
Efter detta används en liten penna med nubbar för att bearbeta ansiktets vinklar och vrån för att mjuka upp fina linjer. Behadlingen avslutas med alginatmask & serum.

Nannic Duo
150 min 2.495,00 kr Mer info
Kombination av favoriterna Nannic NBE deluxe och Deep Skin ger en effektiv och skön anti-age behandling. Behandlingen både stramar upp och gör din hud synbart slätare. Avslutas med en lyxig mask.
Den idealiska lunchbehandlingen. Stramar upp ansiktskonturen och ger din hud fantastisk lyster!
Rengöring, peeling och 2x15 min NBE 500/1000 massage.

Ansiktsbehandling Kemisk Peeling

En anti-age peeling bestående av en effektiv kombination av syror som reducerar fina linjer och rynkor, suddar ut ålderstecken och gör huden slät och förnyad. Nu med effektivare mask!


BetaPeel motverkar akne på alla tre fronter genom att angripa varje problem individuellt; igensatta porer, pormaskar och inflammation.
BetaPeel tillför en stor dos salicylsyra direkt i porerna och hårsäckarna, vilket hjälper till att hålla porerna rena från cellavlagringar och minskar därmed antalet igentäppta porer och utslag på huden.
Med BetaPeel får du en klarare och jämnare hud, med färre pormaskar.
WhitePeel är ett effektivt sätt att få en klarare och jämnare hudton, en hud fri från mörka fläckar och hyperpigmentering. Kombinerad med behandlingsprodukter för hemmabruk ger en jämnare hudton och ny lyster.
Kur om 6 gånger rekommenderas. Efter fem behandlingar får du den sjätte till halva priset eller så väljer du att göra tio behandlingar och få den 11:e gratis.

Ansiktsbehandling - microneedling

Genosys Dermafix är ett toppmodernt automatiserat microneedling-redskap som används för att behandla hudområden, antingen med generell hudföryngring som mål eller för att förbättra specifika hudåkommor genom punktbehandling.

Som allmän hudföryngring rekommenderas en kur om 4-6 gånger med ca. 5 veckors intervall.

Dermfix lämmpar sig speciellt bra på att förbättre akneärr. En kur om minst 6-12 gånger rekommenderas för bästa resultat, med 5 veckors mellanrum.


Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Med microneedling uppnås generell hudförbättring, ålderstecken mildras och förebyggs, ärrvävnad och förstorade porer förbättras.

Din hudvårdsterapeut väljer nållängd efter vad som ska behandlas och genomför sedan behandlingen genom att rulla det sterila nålverktyget över huden tills hela det önskade området är behandlat. Samtidigt tillsätts ett serum för att förstärka effekten. Behandlingen avslutas med en lugnande mask.

Efter behandlingen kan man få en tillfällig rodnad av huden, som normalt brukar gå över inom 1-24 timmar.

I regel krävs en kur på 4-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat.

Läs mer om microneedling på vår hemsida

Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling Akneärr ger en generell hudförbättring och behandlar effektivt ärrvävnad och förstorade porer. I denna behandling ingår en syrapeeling.

Behandlingen inleds med rengöring och en syrapeeling. Din hudvårdsterapeut väljer därefter nållängd efter vad som ska behandlas och genomför sedan behandlingen genom att rulla det sterila nålverktyget över huden tills hela det önskade området är behandlat. Samtidigt tillsätts ett serum för att förstärka hudens uppbyggnad. Behandlingen avslutas med en lugnande mask.

Efter behandlingen kan man få en tillfällig rodnad av huden, som normalt brukar gå över inom 1-48 timmar.

Efter behandlingen bör man använda solcreme med spf 30.

Beroende på hur djupa akneärren är kan en kur om 6-12 gånger behövas. Med cirka en månads intervall.

Microneedling är en unik behandling med mikronålar som återuppbygger huden inifrån och ökar kollagen och elastinproduktionen. Med Microneedling uppnås generell hudförbättring och ålderstecken mildras och förebyggs, ärr förbättras och pigmenteringar minskar markant.

I denna behandling ingår syrapeeling CO2 mask.

Efter behandlingen kan man få en tillfällig rodnad av huden, som normalt brukar gå över inom 1-24 timmar.

Läs mer om microneedling på vår hemsida www.faceuphudvard.com

Fransar & Bryn

Färgning av ögonfransar.
Vackra ögonbryn ramar in ditt ansikte och ger det karaktär.
Plock och formning av ögonbryn.
Färgade fransar och bryn ramar in och framhäver dina ögon. OBS! Använd inte brun-utan-sol dagarna innan behandling, då blir brynen gröna.

Hittar du ingen tid? Gå i på vår hemsida: www.faceuphudvard.com, där finns flera lediga tider.
Färgning ögonbryn. Lätt brynplock. OBS! Använd inte brun-utan-sol dagarna innan behandling, då blir brynen gröna.

Botox

minska synligt tandkött vid leende med hjälp av Botox
Botox av skrattrynkor kring ögon / kråksparkar
Behandla flera områden samtidigt till ett förmånligare pris.
Behandlar flera områden samtidigt.
Botox Bunnylines / skrattrynkor på näsan
lyft av ögonbryn med hjälp av botox
Botox glabella / bekymmersrynka
Botox horisontella rynkor i pannan
Botox små horisontella rynkor kring munnen / rökrynkor
När du vill ha information om vilka produkter och behandlingar som passar just dig.

Fillers

Få bort mörka ringar under ögonen med hjälp av filler.
Borttagning av djupa fåror mellan näsa och mun eller vid munvinklar.
Korrigera felbehandling med fillers eller borttagning av fillers.
Läppförstoring med 1ml filler, bedövning ingår.
Fylliga kinder eller märkerade kindben med filler.

Kropp

Kombinationsbehandling med 25 min avslappnande massage av rygg och axlar, samt 35 min ansiktsbehandling. I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, ånga, peeling, portömning, och avslutande produkter.

Massage

Avslappnande massage som mjukar upp stela muskler och ökar cirkulationen. Friskvårdschecken gäller!
Avslappnande massage som mjukar upp stela muskler och ökar cirkulationen. Friskvårdschecken gäller!

Manikyr

En skön manikyr där naglar och nagelband blir väl omhändertagna.
Filning och formning av nageln, uppmjukande handbad, rensning av nagelband samt polering av nagelplattan. Inpackning. Lackning av naglar med Vinylux som sitter bra och torkar snabbt.
Behandlingen avslutas med en avslappnande handmassage med vårdande handcreme samt nagelolja. För 75 kr extra får du med dig nagellacket hem!

Vårdande manikyr där vi gör naglar och nagelband fina. Lackning med Shellac som håller minst 14 dagar. Shellac appliceras som vanligt nagellack men härdas i uv-lampa. Shellac ger ett starkt skydd och fin glans samtidigt som det är skonsamt mot naglarna. Och det torkar direkt!
Endast för kunder som lackats med Shellac på Face Up Hudvård. Vi utför inte borttagning av andra gelélacker, då vi endast har remover för Shellac.
Lackning med Shellac som torkar direkt och håller i två veckor. Skadar inte nageln. I den här behandlingen är det endast snabb formning av naglar och uppmjukande av nagelband.

I behandlingen ingår borttagning av befintligt Shellac samt ny lackning. För återkommande kunder.

Vaxning

Vaxning av armar och händer.
Vaxning av armhålor. Prova en gång och du kommer aldrig att raka dig igen!
Håret bör vara ca en centimeter, eller två veckors utväxt.
Vaxning av bikinilinje, alltså det hår som växer strax innanför/utanför troskanten (inte halva låren...).
Vaxning av underben och knän, samt fot & tår.
Vaxning av underben & knän, samt armhålor.
Om du vanligtvis brukar raka dig, ber vi dig vänligen att låta håret växa ut under två veckor, innan du vaxar dig.
Vaxning av underben eller lår och bikinilinje.
Var vänlig låt håret växa ut under minst två veckors tid, om du vanligtvis brukar raka dig.
Vaxning av underben och knän, bikinilinje och armhålor.
Vaxning av hela ben, tår & fötter.
Vaxning av hela ben, inkl.fötter och tår samt armhålor.
Vaxning av hela ben och bikini (dvs. hårväxt utanför en normal trosa, inte string). Var vänlig notera att håret behöver växa minst två veckor, efter rakning, för att resultatet av vaxningen skall bli bra.

Vaxning av hela ben, bikinilinje och armhålor.
Om du har rakat dig, bör du låta håret växa under två veckor för bästa resultat.

Vaxning av hög bikinilinje, alltså lite mer än en vanlig bikini samt hår på skinkorna.
Vaxning av hår på överläpp och/eller haka.

Vaxning Intim (enbart kvinnor)

Brasiliansk vaxning 20 min - för dig som har lite hår och/eller vaxar dig ofta. Vi använder oss av Lycons hårdvax, som är milt mot huden.

Brasiliansk vaxning 30 min bokar du, om du aldrig har gjort en brasiliansk vaxning förut och/eller har mycket hår.
Brasiliansk vaxning innebär att man avlägsnar håret i intimområdet. Vi använder oss av lycons hårdvax som gör att du får en hårfri hud med minimalt obehag.
Vaxning av intimområde och armhålor. Vi använder oss av hårdvax som är skonsamt mot huden. (Fast det betyder inte att det är helt smärtfritt).
Intimvaxning samt vaxning av underben och knän.
(Om du har rakat dig, behöver du låta håret växa två veckor, innan du vaxar dig.)

Vi använder oss av Lycons hårdvax, som i vissa fall kan vara smärtfritt, på tåliga personer.
Intimvaxning samt vaxning av underben och armhålor.
Om du vanligtvis brukar raka dig, ber vi dig vänligen att låta håret växa ut under två veckor, innan du vaxar dig.

Vi använder oss av hårdvax, som är om inte smärtfritt, så i alla fall lite mildare mot huden, i intimområdet.
Intimvaxning samt vaxning av hela ben. Till benen används remsvax och i bikiniområdet hårdvax. Om du vanligtvis brukar raka dig, ber vi dig vänligen att låta håret växa ut under två veckor, innan du vaxar dig. Direkt efter vaxning bör du undvika att träna, använda brun-utan-sol-produkter, bada i allmänna pooler.
Intimvaxning samt vaxning av hela ben och armhålor.
Om du vanligtvis brukar raka dig, ber vi dig vänligen att låta håret växa ut under två veckor, innan du vaxar dig.
Vaxning av intimområde med hårdvax och ben +armar med remsvax.

Vaxning av intimområde med hårdvax som är skonsamt mot huden och remsvax för armar och ben. Snabbt och effektivt!

Vaxning speciellt för män

Vaxning av bröstkorg inkl. mage. Snabbt och effektivt!
Vaxning av hår på öron och yttre del av näsborrar samt mellan ögonbryn
Vid ryggvaxning ingår avlägsnande av hår på axlar fram till nyckelbenen och översta delen av armarna samt nacke.