Vad vill du boka?


Jag har två specialiteter, fotvård och laser; två behandlingar som går hand i hand med varandra och som ser till att din kropp håller sig i form och i balans.

Den medicinska fotvården är en väldigt hygiensk och individanpassad behandling för medicinska behov.
Laserbehandlingen har antibakteriell funktion på till exempelvis nagelsvamp. Den kan även minska på svullnader, inflammationer samt minska smärta och påskynda sårläkning.  

Både medicinska och etiska riktlinjer efterföljs.


Utöver särskilda studier i medicinsk fotvård är jag utbildad distriktssköterska, jag har alltså en lång erfarenhet av hälsa och vad som krävs för att se om den på bästa vis.
Vårt välbefinnande börjar med ett par sköna fötter och meningen är att du ska känna välbehag efter ett besök hos mig; fotmässigt som själsligt.

Varmt välkommen
/Ulrika
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Fotvård

Om du har ett enstaka medicinskt besvär som behöver ses över vecko- och eller månadsvis. Kan till exempel vara nagelklippning, vårta, hälspricka, fot/nagelsvamp.
Då du inte önskar en hel fotvårdsbehandling.
En förebyggande fotvårdsbehandling, där du kan använda din friskvårdspeng.
Du startar med att sitta i ett varmt och skönt fotbad.
Därefter nagelklippning, borttagning av eventuell enstaka fotvårta/liktorn/förhårdnad.
Samtal kring förebyggande egenvård samt om behov av eventuella avlastningar för dina fötter.
Avslutar med en avkopplande, kortare fotmassage. Ta gärna med dig rena strumpor.
Behandlingen börjar med en professionell bedömning av dina fötter och eventuella fotproblem. Du får tips och råd gällande fortsatt behandling. Fötterna mjukas upp i ett skönt avkopplande fotbad. Naglarna slipas, klipps och rensas. Eventuell förhårdnad, liktorn, hälspricka åtgärdas. Diverse behandlingar kan inledas; bland annat vårt-, nagelsvamp- eller nageltrångsbehandling. "Ha inte ont i fötterna i onödan". Fotmassage för välmående. Behåll den lätta och sköna känslan hela dagen.
Innefattar samma sak som medicinsk fotvård men tiden är utökad till 70 minuter.
Denna tjänst bokas om det finns större behov då du har flera besvär som behöver åtgärdas. Till exempel flera förhårdnader, fler än 3 liktornar och eller många vårtor.

Ta gärna med rena strumpor.

Laserbehandling

Power Laser Pro är en medicinsk laser som arbetar med infrarött ljus för att minska svullnad, inflammation, reducera smärta och främja läkning. Vid första mötet görs en bedömning och möjlighet till reducerat pris finns vid bokning av flera behandlingar. Möjlighet att hyra laserutrustning dygns- eller veckovis finns.
Lunula verkar inte bara på nageln utan även under och runt nageln. Behandlingen är smärtfri och har även positiv effekt på sårläkning och dålig blodcirkulation. Laserbahandling mot nagelsvampå på en fot. Ta gärna med dig rena strumpor och tvättade i 90 grader alternativt i SafeWash.
Lunula verkar inte bara på nageln utan även under och runt nageln. Behandlingen är smärtfri och har även positiv effekt på sårläkning och dålig blodcirkulation. Laserbahandling mot nagelsvampå på två fötter. Ta gärna med dig rena strumpor och tvättade i 90 grader alternativt i SafeWash.
Behandlingen inleds med att slipa bort så mycket nagelsvamp som möjligt innan fötterna sätts i lasern. Lunula laser är effektiv mot nagelsvamp. Lunula verkar inte bara på nageln utan även under och runt om nageln. Behandlingen är smärtfri och har även positiv effekt på sårläkning och dålig blodcirkulation. Ta gärna med rena strumpor tvättade i 90 grader alternativt SafeWash.
Behandlingen inleds med att slipa bort så mycket nagelsvamp som möjligt innan foten sätts i lasern. Lunula laser är effektiv mot nagelsvamp. Lunula verkar inte bara på nageln utan även under och runt om nageln. Behandlingen är smärtfri och har även positiv effekt på sårläkning och dålig blodcirkulation. Ta gärna med rena strumpor tvättade i 90 grader alternativt SafeWash.

Massage

Här har du möjlighet att ge dina fötter lite kärlek. Behandlingen inleds med ett varmt väldoftande fotbad. Därefter en lång och avkopplande massage som sprider sig genom hela kroppen. Ta gärna med dig rena strumpor.
En skön stund med härlig underbensmassage.
För att varva ner, få igång blodcirkulationen eller kanske bara få spända muskler att slappna av.