Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Medicinsk Fotvård

Fotbad, klippning och slipning av naglar, borttagning av förhårdnader, filning av fötter och en skön fotmassage. Konsultation
Fotbad, klippning och slipning av naglar, borttagning av förhårdnader och liktornar, behandla ev. vårtor, svamp, hälsprickor mm filning av fötter avslutas med skön fotmassage. Konsultation
Fotbad, nagelvård, borttag av förhårdnad, ev. vårtor, hälsprickor, liktornar, tjocka naglar. Avslutas med massage (lite problem längre massage även underbensmassage, mycket problem kortare massage bara fotmassage.
Fotbad, klippning av tånaglar, filning av fötter och avlutas med en skön fotmassage. Konsultation.
För dig som har remiss från Sundsvalls Vårdcentral,Skönsmon, eller Alnö. Eller St. Olof Vårdcentral.
Något av följande problem:
• Små hälsprickor
• 1-3 st. Liktornar
• 1-3 st. Vårtor
• Nageltrång på 1 st. Tånagel
• Nagelvård på normala naglar
• Nagelsvamp på max 5 naglar
Något av följande problem:
• Djupa eller mycket hälsprickor
• 4 eller fler liktornar
• 4 eller fler vårtor
• Nageltrång flera tånaglar
• Nagelvård på tjocka naglar
• 6 eller fler svampnaglar
• Nagelkorrigering. Fler än 1 st.nagel tillägg materialkostnader
Främjar blodcirkulationen i fötter och underben, mjukar upp leder, löser spänningar. För dig med dålig blodcirkulation eller överansträngda, trötta fötter.
Nagelklippning, fot och underbensmassage.
Nagelsvampstest med svar på ca. 10 min.
Gör det i samband med en fotvårdsbehandling t.ex Delbehandling 30, 45 eller Medicinsk fotvård 60,75,90 minuter, så kostar testet 300 kr.
Återbesök enligt överenskommelse.

Friskvård

BEMER - Fysikalisk Vaskulär Terapi är för närvarande en av de mest effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. BEMER stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering. Den nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Proffessional baseras på forskningens senaste resultat. BEMER använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklad för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.

BEMER -terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturligt reglerande mekanismer. BEMER används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. Dessutom bidrar BEMER som friskvård, till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och inom idrotten.

Därför använder vi BEMER -terapi i vår terapeutiska verksamhet.

Tid 4-20 min.
Man bör göra behandlingen 3-5 ggr/vecka i 2-6 veckor.
Tips:
Köp värdekort 10,20,30 och betala med Klarna.
Ej medicinsk fotvård
En behandling där du kan nyttja friskvårdspengen från din arbetsgivare.
Ej medicinsk fotvård
En fotvårdsbehandling där du kan använda friskvårdpengen från din arbetsgivare. Förebyggande fotvård och massage.
Ej medicinsk fotvård.
När du har friskvårdspeng från din arbetsgivare.
Ej medicinsk fotvård
Förebyggande fotvård och massage.
När du får friskvårdspeng från din arbetsgivare.

Fotvård

Slipar och klipper naglarna. Avslutar med underlack och ett lager lack. Lacket får du med dig hem.
Fotvård som avslutas med underlack och ett lager lack och lacket får du med dig hem.
Fotbad, Fotvård Normal, Peeling av fötterna, Fotmassage. Välj mellan Underbensmassage med aromaolja eller lackade naglar, underlack plus ett lager lack och få lacket med hem. Njut under tiden med ett fruktfat, godbit och bubbelvatten.

Skönhet

Forma och slipa naglar, avsluta med Gellack på tånaglar

Laser


Slipning av svampnaglar på en fot + Lunula Laser 1x12 min.
Nedslipning av svampnaglar på två fötter samt Lunula Laser 2x12 min.
Nagelsvampsbehandling för en fot. Rek. 4-8 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum

Övrig behandling för 2 fötter. T.ex. öka blodflöde, sår, artros, diabetes neuropati, seninflammation, trasiga naglar, dålig nagelutväxt. Rek. upp till 8 behandlingar 2 ggr/vecka

Lunula Laser är en Lågenergilaser och FDA-godkänd för nagelsvamp. Enkel och smärtfri behandling, inga biverkningar, ingen rehabilitering.
Vi behandlar ej om du är: Gravid, transplanterad med immunmedicin, har pågående cancerbehandling + 6 mån. är ljuskänslig.
Nagelsvampsbehandling för två fötter. Rek. 4-8 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.

Lunula Laser är en Lågenergilaser och FDA-godkänd för nagelsvamp. Enkel och smärtfri behandling, inga biverkningar, ingen rehabilitering.

Vi behandlar ej om du är: Gravid, transplanterad med immunmedicin, har pågående cancerbehandling + 6 mån. är ljuskänslig.

Massage

En djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärtor i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare,mjukare och mer rörlig.
En klassisk massage med fokus på rygg och nacke.
Taktil behandling är en mjuk massage som alternerar strukturerade rörelser med stillhet. Behandlingen ges på bar hud med en vegetabilisk olja, och du bäddas in i mjuka handdukar och filtar. Behandlingen skapar en känsla av trygghet och lugn vilket kan skapa ett ökat välbefinnande. Du tillåts att bli invaggad i en känsla av att bara vara, som öppnar upp för ökad kroppskännedom.