Vad vill du boka?

Har du funderingar om bokningen ( t.ex. vill du ha flera färger, avfärgning eller har du väldigt långt och tjockt hår)  kontakta salongen 018-710117


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Klippning

Jag har lång erfarenhet av både långhåriga frisyrer och korta frisyrer på damklippning. Tillsammans med kunden tar jag fram något som passar just min kund och hennes önskemål. Mitt mål är att få min kund att känna sig fin.
Jag har jobbat jobbat många år med alla möjliga herrklippningar både korta och längre frisyrer. Mitt motto är att kunden ska få den frisyr som man önskat sig.

Färg & Slingor

Enbart färgning på kort hår från 1000 kr. Priset kan variera beroende på längden och tjockleken på kundens hår. Tala gärna med din frisör innan.
Färgning och klippning tar vi 1200 kr om håret är kort, priset kan alltså variera beroende på längden på håret och mängden på håret. Fråga gärna din frisör innan ni börjar.
Toning med klippning pris från 1200 kr beroende på hur mycket hår kunden har, tala gärna med din frisör innan ni börjar om du har några frågor.
Priset här kan variera beroende på om det är slingor med hätta eller slingor i folie, och även beroende på längden på håret och tjockleken på håret. Sedan tar det ju längre tid ju fler slingor man gör, detta har också en påverkan på priset. Tala gärna med din frisör innan.
Folieslingor med klippning, priset varierar beroende på mängden hår och tiden. Tala med din frisör innan om du har några frågor.
Detta är en långbehandling som oftast tar lång tid, och även här så varierar priset beroende på längden på håret och även tjockleken på håret. Tala gärna med din frisör innan ni börjar om du har några frågor.

Styling, tvätt och föning

Tvättning och föning, pris beroende på tjockleken på håret och längden på håret, även om kunden har några extra önskemål tex lockar då kostar det extra.