Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Hårbehandlingar

Förlängning 1: 80-100 gram passar dig med något finare hår. Förlängning görs endast på axellångt eller längre hår.
Förlängning 1: 80-100 gram passar dig med något finare hår. Förlängning görs endast på axellångt eller längre hår.
passar dig med tjockare hår.
passar dig med tjockare hår.
En fantastisk hårbehandling för torrt & slitet hår och även för fint hår som behöver vårdas. Det fungerar genom att man vid behandlingen skapar ett skikt av proteinet keratin runt hårstrået, vilket jämnar ut dess yttersta fjällskikt och gör det smidigt. Resultatet blir ett glansigt, rakt hår av god kvalitet som dessutom har ett inbyggt skydd mot slitage.

Håret blir ”som nytt”, med friskhetstecken i form av lenhet och vackert ljusreflekterande intryck. Behandlingen är alltså mycket skonsam och vårdande och ska ej förväxlas med rakpermanent.

Hudbehandlingar

Finns i olika styrkor och för olika hudtyper beroende på vad man vill åstadskomma med behandlingen!
Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden.

Vid en behandling med microneedling penetrerar tunna nålar av rostfritt stål det översta hudlagret upp till ett djup mellan 0,5 mm – 2 mm. Denna behandling triggar igång en reparationsprocess i huden där kroppen frigör naturliga tillväxthormoner som ger en ökad produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra. Under behandlingen förstärks stimuleringen genom att aktiva ämnen slussas djupt ner i huden, vilket ökar den totala effekten av behandlingen.

Filorgas unika NCTF Vitamincocktail innehåller 53 aktiva ingredienser + hyaluronsyra som effektivt återfuktar huden, förbättrar hudens lyster, ger en jämnare hudton, minskar torrhetsrynkor och ger en finare hudstruktur. Filorga NCTF Vitamincocktail tillsammans med microneedling är en idealisk behandling för ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen har en dokumenterad effekt med +49 % lyster, +41% återfuktning och +47% förbättrad hudton. För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 3-6 behandlingar men det går även att komma på en enstaka behandling för uppfräschning av huden.

Fransbehandlingar

Behandlingen stärker och förlänger den egna fransen med näringsgivande serum under behandlingen samtidigt som man skonsamt färgar och böjer den egna fransen för ett vackert och naturligt effektfult resultat
Påfyllning inom 2-3 veckor
Påfyllning inom 2-3 veckor

Injektionsbehandlingar

Kombinera 4,4 ml Revolax deep samt Revolax SUB-Q i valfria områden som läppar,kinder,kindben,haka,käklinje eller Nasolabialveck.
Nasolabialveck
30 min 1.999,00 kr
Sura mungipor
30 min 1.500,00 kr
3 områden botox+ 4ml fillers i valfri område

Brynbehandlingar

Microblading, även kallat 3D bryn eller mikrobladsteknik, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån.

Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras.

Konsultationer

Är ett skräddarsytt behandlingspaket där vi bokar in den blivande bruden för en konsultation, där vårt team är med och tipsar och vägleder. Vi går igenom det du själv vill ha gjort och vad vi tycker behövs så att du kan känna dig som en stjärna på din stora dag! Vi planerar och bokar in behandlingarna så att du är lagom klar med hudbehandlingar,hårfärg, trådning eller vaxning,fransar,bryn m.m till bröllopsdagen! och på bröllopsdagen kommer du antingen till oss eller vi till dig för en bruduppsättning och en brudmake-up.
Bokar du minst 3 behandlingar får du 15% rabatt på dina bokningar.