Vad vill du boka?

Vill du bli smärtfri med moderna behandlingsmetoder?

NAPRALOGICA har manuell terapis absolut effektivaste behandlingsmetod som utgår från orsaken till dina besvär. Visste du att i 95% av fallen så är platsen för din smärta och orsaken inte samma plats? Just därför riskerar du att dina besvär återkommer om du låter någon behandla symptombilden istället för orsaken!


Vi tar endast emot kortbetalning.

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

7. Övrigt

Ett blodtest som tas på plats med ett litet stick i fingret.
Testet är opersonligt och kopplat till en kod som analyseras på Vitas labratorium i Oslo som är oberoende.

Testet visar den viktiga balansen mellan dom livsnödvändiga fettsyrorna omega6 och omega3 samt genomsläppligheten i dina celler.
Målvärde - Ditt värde - Avvikelse på 11 olika fettsyror.

En sammanställning på
Indikationer - Optimalt värde - Ditt resultat

Uppföljning - Testgenomgång.

Kostnaden dras av om åtgärdsprogram inleds.

1. Missa inte vårt erbjudande till dig som är helt ny

Första behandlingen hos oss kostar dig 690kr och gäller inte för massagebehandlingar. Gäller endast Daniel Martinell.

Daniel tittar på dina symptom/smärtor med andra ögon än de flesta terapeuter. Där du har ont är i de allra flesta fall inte platsen för orsaken. Genom att behandla orsaken försvinner smärtan i de allra flesta fall för gott.

Priset gäller för dig som aldrig varit hos oss tidigare.

2. Våra mest populära tjänster

Elite Performance är ett 90-dagars program som inriktar sig mot att göra din hjärna mer funktionell, högaktiv samt öka din prestationsförmåga. Endast efter initial konsultation med Jonas att detta program är något som gagnar dig. Programmet är tydligt inriktad mot att få din hjärna att prestera bättre.

Nytt pris sedan 6/10.
Denna behandlings grundkoncept ligger i att se på dina skador med andra ögon. Grundorsaken ligger enligt min kliniska erfarenhet i tidigare skador mot kroppen, vilket leder till sekundära symptom i muskler och leder i den aktivitet du utför. Du kan exempelvis aldrig få hopparknä av frisim, eller gubbvad av bänkpress.

Tyngdpunkten ligger på funktionell analys av din kropp för att hitta VARFÖR du har ont och korrigering av felaktiga stimuli till hjärnan som gör att du får ont i din aktivitet. Det här är behandlingen för dig som vill hitta den verkliga orsaken till din smärta.

Priset 1250kr gäller sedan 2018-01-15. Det tar minst 2 behandlingar för att hitta och korrigera VARFÖR du har ont.
En behandling för 790kr utförs av en senior Kroppsdetektiv. En Kroppsdetektiv är antingen en naprapat eller fysioterapeut, med det gemensamma att de ser på dig med andra ögon.

Tyngdpunkten ligger på neuromuskulär analys och korrigering av felaktiga neuromotoriska rörelsemönster. Det här är behandlingen för dig som vill hitta den verkliga orsaken till din smärta.

4. Naprapati/Friskvård

Mammabehandlingen är anpassad för dig som har förlöst ett eller flera barn, antingen via kejsarsnitt eller vaginalt. Den syftar till att återställa kroppen till de rörelsemönster som fanns innan graviditeten så att du återfår den funktion som du hade innan du blev gravid. Vår behandling är den enda som tar hänsyn till alla aspekter under en förlossning. Appar och träningsprogram kan aldrig korrigera exvis ärrens påverkan.
Behandling hos Daniel kostar 890kr
Behandling hos Jonas kostar 1250kr
Naprapatbehandling - stötvågsbehandling i Stockholm mot kroniska besvär i muskler, senor och leder, t.ex hälsporre, tennisarmbåge, hälseneinflammation, kalkaxel, mfl. Behandlingen föregås av undersökning och ställande av diagnos. I behandligen ingår förutom stötvågsbehandling vid behov napratiska behandlingsmetoder för att korrigera fellställning och rörelseomfång i muskler och leder

Behandling hos Daniel 890kr
Behandling hos Jonas 1250kr

5. Massage - Klassisk massage

Ytliga massagegrepp kombineras med djupgående tekniker. Klassisk massage är en effektiv och vedertagen metod att behandla muskulära besvär, såväl befintliga sådana som i förebyggande syfte.
Klassisk massage – denna typ syftar till att öka välbefinnandet och avslappningen. Metoden är avstressande.

6. Massage - Idrottsmassage

Idrottsmassage är en mycket specifik och ofta djupgående massagetyp och fokuserar på muskler som behöver återhämtning efter fysiskt arbete, eller inför fysiska utmaningar.