Vad vill du boka?

Välkomna till Lillans Salong & Skönhet.

Här nedan får ni lite information inför filler besök
Förbered dig inför behandlingen
Innan din behandling är det bra att undvika blodförtunnande medel för att minska risken för blåmärken. Undvik därför följande:

Smärtstillande mediciner som Ipren, Voltaren (Diklofenak) och Naproxen en vecka innan din behandling
Omega 3 två veckor innan ditt besök
Alkohol minst fem dagar innan besöket
Om du tar blodförtunnande mediciner så som Waran, Trombyl eller Eliquis är det bra att kontakta kliniken i förväg samt att kontakta din vårdcentral för en eventuell nedtrappning av dessa mediciner innan behandling.

Var medveten om riskerna

Se till att kliniken använder sig av bra och FDA godkända filler märken enligt punkt 2 ovan.

Eventuella komplikationer med en fillerbehandling kan innebära:
Infektioner där huden penetrerats
Asymmetri och ojämnheter
Blödning, blåmärken och/eller svullnad kan uppkomma kort efter behandlingen och kvarstå i upp till en vecka
Huden i det behandlade området kan även bli röd och irriterad, klia samt utveckla utslag och överkänslighet. Även dessa biverkningar är ovanliga och oftast snabbt övergående
Nekros, vilket innebär att ett blodkärl täpps till som kan leda till att läppvävnaden dvs. läppen kan ruttna och dö. Därav extremt viktigt att behandlaren kan sin anatomi och vet vad man ska göra om situationen skulle uppstå samt att kliniken har Hyalase på plats
Om det går riktigt illa kan man hamna hos en dålig behandlare där de blockerar facialis artären med filler som kan resultera i permanent blindhet
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

BB-GLOW/MICRONEEDLING/DERMAPEN

BB-GLOW
60 min 3.000,00 kr Mer info
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfrit. Den mest fantastisk är att processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar i de mörka ringar övan på och under öga. 

Resultat.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till 6-12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

BB Glow behandling passar:

För alla åldrar
För olika hudnyanser
För torr, normal och blandad hud. Minskar porer och förbätrara hud för fett hud.
För hud med pigmentering eller fräknar
Hud med akne
För grå och livlös hud
Ljusar upp åldersfläckar
För dig med ojämn ton
För dig med missfärgning (hypopigmentering)

 

Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden.

Fillers

Denna behandling börjar gälla 1a september till sista september.
Hyalase
40 min 1.800,00 kr Mer info
Hyalase är ett licenspreparat godkänt av läkemedelsverket. Medlet löser upp Hyaluronsyran (fillern) omedelbart efter injicering. Hyalase används för att rätta till felbehandling med fillers. 
Prostrolane Inner B är en fettupplösande injektionsmetod.
Prostrolane Inner B utför riktade fettreduktion genom aktivering av olika mekanismer, vilket starkt ökar lipolysen i ackumulerade lipidlager underhud genom fosforylering. Prostrolanpeptidkomplex reducerar säkert storleken på fettceller.
Prostrolane Inner B injicerbar gel är indicerad för djupdermisimplantation för lipolys av måttlig till svår dubbelhaka, buk, skinkor, baksida på låren mm . 
Priset inkluderar bedövning och konsultation och det är per behandling priset. Oftast behövs 1-2 behandlingar för full effekt.


Personen som ska behandlas bör vara frisk och inte gravid eller ammande. Med en tunn nål injiceras medlet i underhudsfettet och behandlingen är snabb.
Om man önskar förstärka sina ansiktsdrag och förstärka sitt hakparti eller markera sin haklinje kan man göra detta med hjälp av fillers. Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man både skulptera sin haka och bygga volym på önskad plats i ansiktet. En injektionsbehandling med fillers är ett tryggt och säkert sätt att skapa volym i ansiktet.

Att ha en tydligt markerad käklinje anses vara attraktivt, och balanserar på ett tilltalande sätt ansiktets form. Det ger inramning och karaktär till ansiktet. En tidigare symmetrisk och rak käklinje kan med åldern bli deformerad och leda till estetisk obalans i ansiktet.
En injektionsbehandling med fillers är ett tryggt och säkert sätt att återskapa volym i ansiktet
Läppar är en klassisk och viktig del av vårt utseende och skönhet. Naturliga och fylliga läppar med en harmonisk form blir ofta uppmärksammade och förknippas vanligtvis med skönhet, ungdom samt kvinnlighet.
Läppar är en klassisk och viktig del av vårt utseende och skönhet. Naturliga och fylliga läppar med en harmonisk form blir ofta uppmärksammade och förknippas vanligtvis med skönhet, ungdom samt kvinnlighet.
Läppar är en klassisk och viktig del av vårt utseende och skönhet. Naturliga och fylliga läppar med en harmonisk form blir ofta uppmärksammade och förknippas vanligtvis med skönhet, ungdom samt kvinnlighet.
Näsans form kan lätt korrigeras med fillers, fint och hållbart resultat.