Vad vill du boka?

Ni är varmt välkomna för behandling hos mig! Jag kommer att möta alla kunder i Scandic hotel receptionen, sen åker vi hiss upp till 20e våningen! Hos mig finns möjlighet att ta en bastun efter eller innan behandling, det är bara att meddelar mig på bokning.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

massage

Genom att massera magen med eteriska oljor och Reiki-healing kommer vi att ta bort emotionella blockeringar samt stress, oro, irritationskänslan som stoppar flödet av energi och

I behandling ingår massage i mage, bröst, armar, huvud och rygg samt aromaterapi Reiki- healing.
Behandlingen utförs med fjäderlätta strykningar och massage. Under behandlingen läggs Young Livings fantastiska eteriska oljor på under fötterna och droppas på ryggen. Behandlingen avslutas med att värme läggs på.

Regndroppsterapi återställer obalanser i kroppen, stärker immunförsvaret och stimulerar kroppens egen läkningsförmåga. Den lindrar huvudvärk, stress och andra sjukdomstillstånd i bl a rygg och nacke samt ökar koncentrationen.

Erbjudande

45 minuter varma stenamassage, rygg, armarna, nacke och ben.
Reiki helar kroppen genom att flöda in till de blockerade delarna i kroppen och laddar dem med den positiva energin. Reiki höjer också frekvensen på energinivån inuti och utanpå kroppen och är en friskvårdsteknik som balanserar kroppen på olika sätt! Alltså, Reiki påverkar kroppen fysiskt, mentalt och emotionellt!

Aromaterapi är inom medicinen ett urgammalt och mycket effektivt holistiskt botemedel. Rena och destillerade eteriska oljor från Young Living kan erbjuda en hälsosam behandling. Genom att inandas eteriska terapeutiska oljor sprider dessa sig i hela nervsystemet. Aromaterapi är en stresshantering.
Genom tryck och massage på fotens reflexzoner behandlar jag motsvarande område på kroppen. Behandlingen utförs med Young Livings eteriska oljor.

Fotzonterapi behandlar flera typer av akuta och kroniska besvär som t ex: stress, allergi, migrän, rygg- och nackproblem, mag- och tarmbesvär, ledproblem etc.

Massage

Här fa du som behöver massage näst på rygg en skönt och välgörande behandling, här kommer jag jobba i höft, rygg, axla, armar, nacka och huvud. Om man vill behandling med eteriska oljor betalar man 100kr mer.
Här fa du en terapeutisk eller klassik halvskroppmassage, aromaterapi och Reiki healing under en timma. Jag jobba där man har näst behöver i massage och i Reiki. Väl avstressande behandling.
Klassisk svensk massage är en välgörande massage som löser upp spänningar. Som alla typer av massage är svensk klassisk massage en antioxidant behandling. Vill man kombinera denna massage med eteriska oljor från Young Living blir det en perfekt upplevelse!
60 minuter terapeutisk massage med naturliga eteriska oljor från Young Living.
Terapeutisk massage är en djupgående massage som syftar till att behandla muskelknutor eller s k triggerpunkter. Musklerna masseras och därefter behandlas triggerpunkterna genom punktvis tryck. Det kommer att kännas lite men på en skönt sätt! Massagen utföres med eteriska oljor vilka även bidrar till att skapa en känsla av såväl fysiskt som mentalt avslappning och välbefinnande!
Här om man önska kan kombinera halvs kropps massage och Reiki!

Terapi

Helkroppsbehandling vilken ingår, aromaterapi, terapeutisk eller klassiskmassage med eteriska oljor och Reiki-healing.

En kombination med massage, Reiki-healing, aromaterapi är behandling ett perfekt medel mot stress och spänning som påverkar dig emotionellt och lindrar kroniska värk. Den tar bort oro och sömnstörningar. Den lindrar magproblem och smärtor och höjer kroppens energinivåer och förbättrar immunförsvaret.
I spa ges du fyra olika behandlingar anpassade till dina behov. Här kombineraes behandlingar som ger dig ett välbefinnande till kropp och själ men också ett energitillskott!
Massage, Reiki, Aromaterapi, Regndroppsterapi ingå.