Vad vill du boka?

Jag har min massagelokal på Tjej Gymmet,Verkstadsgatan 12 i Kungsbacka. Har du några frågor är du välkommen att skicka ett mejl eller ringa mig.

Varmt Välkommen!!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Irisdiagnostik

Irisdiagnostik är att studera färg, pigmentering och struktur på iris där man ser de genetiska styrkor och svagheter hos individen. Vi studerar den övergripande konstutionen och specika irisfärger och markeringar. Irisdiagnistik är en stor vetenskap vad gäller genetik och är ett av de bästa bedömningsverktyg vad gäller att bedöma vilka delar av kroppen som är genetiskt starka och svaga.

Som irisdiagnostiker lär vi oss att "läsa" och förstå innebörden av de mönster som finns i ögats iris. Den hjälper oss att förstå iris språk då det innehåller budskap om kroppens hälsa och välbefinnande.

Så vill du ha hjälp med din livsstilsförändring och veta dina styrkor och svagheter, vad du bör tänka på för att hjälpa din kropp, kan en irisdiagnostik vara till stor hjälp.

Massage

Massage löser upp spänningar och verkar muskelavslappnande. Den ökar cirkulationen och hjälper kroppen att få bort slaggprodukter ur kroppens muskler och lymfsystem.

Jag ger en svensk klassisk massage med omsorg och energi. Denna behandling ger dig massage under 60 minuter där du själv väljer vilken del av kroppen du vill ha svensk klassisk massage på.
Att unna sig en massage är väldigt bra för välbefinnandet, både kropp och själ. Massage löser upp spänningar och verkar muskelavslappnande. Den ökar cirkulationen och hjälper kroppen att få bort slaggprodukter ur kroppens muskler och lymfsystem.

Jag ger en svensk klassisk massage med omsorg och energi. Vill du lyxa till det och unna kroppen och dig själv en riktigt härlig stund så väljer du deluxevarianten som är på 120 minuter, där jag går igenom hela kroppen, nacke, rygg, länd, baksida och framsida ben, fötter, axlar, armar och händer, mage, bröst och sist ansiktsmassage..
Att unna sig en massage är väldigt bra för välbefinnandet, både kropp och själ. Massage löser upp spänningar och verkar muskelavslappnande. Den ökar cirkulationen och hjälper kroppen att få bort slaggprodukter ur kroppens muskler och lymfsystem.

Jag ger en svensk klassisk massage med omsorg och energi under 90 minuter, där du själv väljer vilken del av kroppen du vill ha svensk klassisk massage på.
Att unna sig en massage är väldigt bra för välbefinnandet, både kropp och själ. Massage löser upp spänningar och verkar muskelavslappnande. Den ökar cirkulationen och hjälper kroppen att få bort slaggprodukter ur kroppens muskler och lymfsystem.

Jag ger en svensk klassisk massage med omsorg och energi under 30 minuter där du själv väljer vilken del av kroppen du vill ha svensk klassisk massage på.
Änglamassage är en mjuk och lätt helkroppsmassage där jag bjuder in änglarna att hjälpa mig under massagen för att lösa upp spänningar i din kropp och den verkar avslappnande. Intuitivt känner jag av vad du behöver hjälp med.
Den verkar inte bara fysiskt utan även emotionellt och jag önskar det högsta och bästa för dig under din behandling.

Du får massage på rygg, axlar, baksida ben, framsida ben, fötter, mage, armar, händer och slutligen ansiktet.
Vill du ha en mjukare massage så rekommenderar jag taktil massage som är en härligt lätt och mjuk helkroppsmassage där som gör dig avslappnad och lugn. Du får massage på rygg, axlar, baksida ben, framsida ben, fötter, mage, armar, händer och slutligen ansiktet.
Har du problem med nacke, rygg eller andra hälsoproblem rekommenderar jag Raindrop-behandling. Regndroppsmassage behandlar rygg-, nackproblem, balanserar din kropp och stärker ditt immunförsvar. Behandlingen är avkopplande, stärkande och uppfriskande både kroppsligt och emotionellt genom kombination av massage och kraften i de eteriska oljorna som används.

Man kan likna de problemen bildligt talat ligger i lager liksom skalet på en lök, problem som kommit dit under barndomen, ungdomsåren, som vuxen eller som pensionär.

När man gör en behandling med regndroppsmassage (eller kinesiologi för den delen) så kommer det att påverka det problemet som ligger överst, det som har prioritet, bildligt talat som det översta lagret på en lök. Efterhand som du gör nya behandlingar så skalas problemen av, lager för lager och kommer djupare och djupare till problem vi för längesen tryckt in längst in i garderoben. Raindroppmassage är väldigt bra för att stärka ditt immunförsvar.

Behandlingen går till så att du ligger på rygg och jag stryker på eteriska oljor på dina fötter. Jag använder mig av nio oljor som tränger in i huden som hjälper till att balansera din kropp där din självläkningsprocess går igång. Sedan ligger du på mage där jag stryker ut oljorna längst din ryggrad med fjäderlätta strykningar. Efter behandlingen lägger jag på en varm handduk som du får ligga med i ungefär 10 minuter så att oljorna får verka ordentligt.

Regndroppsmassage tar cirka 60 min.
Lymfdränagemassage verkar snabbt och avsvällande och passar väldigt bra för dig som är svullen i kroppen. Men jag skulle nog vilja säga att denna massageformen är bra för ALLA då den tillsammans med de oljor jag använder stimulerar och stärker cirkulationen i lymfsystemet och verkar utrensande.
En skön massage med mjuka och svepande rörelser.