Vad vill du boka?

VÄLKOMNA TILL MODERN NAILS & SPA JÖNKÖPING!!!

Vi har 3 salonger som ligger centralt i Jönköping. Salong 1 ligger på västra storgatan 1B som är mittemot Forex bank, och salong 2 ligger på Östra Storgatan som är jämte Grand hotell och salong 3 ligger i A6 Center.
Besök Modern Nails Salonger och unna dig en lyxig manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling, ögonbryn (plockning & färgning, sleek brows och 3D microblading), fransförlängning, öron näsa och navel håltagning, sminkning, massage, spray tanning, håruppsättning, hårstyling, tandblekning, skinrejuvination, fett reducering, acne, blodkärl, pigmentering, hudföryngring, permanent hårborttagning, tatuering borttagning.

Brilliant Smile är ett svenskt varumärke. Idag är det en av den svenska marknadens största aktörer inom tandblekning. Vi erbjuder kvalitetsprodukter som avlägsnar missfärgningar och ger vita tänder, utan att skada tändernas emalj.
Produktsortimentet har successivt blivit förfinat och förbättrat för att bli allt effektivare under årens lopp. Dessutom har Brilliant Smile utvecklat en kompletterande munvårdsserie, som löser upp ytliga missfärgningar med hjälp av aktiva ingredienser, och därmed inte har någon skadlig slipverkan på emalj. 
Snabb och säker tandblekning som utförs av utbildad personal. Få ett fräschare leende idag!

Gäller söndagar kan ni vara snäll boka inte hos någon speciell personal för att våra söndagar schemat är rörliga. 

Gäller vaxning behandling kan ni boka från kl 11 från måndag till lördag, söndagar är från kl 12. 

Vi kommer inte lämna pengar tillbaka efter behandling. Om det blir något så fixar vi om det. 


Klicka här för att komma till salongen på Västra Storgatan: https://modernnails.bokadirekt.se/

Klicka här för att komma till salongen på Östra Storgatan: http://modernnails2.bokadirekt.se ;
Klicka här för att komma till salong 4 i A6 center 
modernnails.bokadirekt.se

Vi gör allt för dig!!!


Med vänlig hälsning 
Modern Nails Team.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandling

Brud service

Brud paket
180 min 1.900,00 kr

Fettreducering

Fettfrysning är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av fettvävnad som inte reagerar på kost och träning. Fettfrysning kan inte ersätta traditionell fettsugning men är ett enkelt och effektivt alternativ för att ta bort isolerade fettdepåer. Vid fettfrysning använder vi ett eller två handstycken för att suga in fettvävnad. Man lägger en skyddsduk på huden under handstyckena och startar behandlingsschemat. Under pumpande vakuum kyler man ner fettvävnaden till minus 10 grader och förstör fettcellerna. Det varierar beroende på hur tjockt fettet är. Vanligast är 1-2 behandlingar av ett område, man kan göra 3 behandlingar. Vid en behandling försvinner ungefär 20-25% av fettvävnaden. Färdigt resultat ser man inom 6-12 veckor efter behandling. Det måste gå minst 4-6 veckor mellan varje behandling. Behandlingen tar en timme.

Hårbortagning

PERMANENT HÅRBORTAGNING
Generande hårväxt har länge varit ett problem för både kvinnor och män. Det finns många metoder för hårborttagning men ett av problemen är att hårborttagningen ofta bara är tillfällig. Den snabbaste och mest effektiva metoden för permanent hårborttagning är Zema Diode Laser, intensivt pulserat ljus. Med hårborttagning med blir du av med din generande hårväxt för gott.
Man lägger på en kall gel på huden och belyser den med synligt och infrarött intensivt pulserat ljus. Ljusblixtarna vid hårborttagningsbehandlingen snärtar till lite i huden men hårborttagning går mycket snabbt och är inte särskilt smärtsamt. Ibland kan man se en lätt hudrodnad första dygnet men ofta syns det ingenting av hårborttagningsbehandlingen. Man bör inte vaxa eller plocka hårstrån före behandling med Zema Diode Laser. Däremot kan man raka eller klippa ner hårstråna så att de är korta där man har generande hårväxt. Efter 5-6 behandlingar med Zema Diode Laser är du oftast av med den mesta generande hårväxten på ett område.

Hårförlängning

Hår styling

Makeup

Massage

Ögonfransförlängning

Återbesök volymfransar
Rabatt 650kr
Skonsam borttagning av syntet fransarna med lösningsmedel för fransförlängning. Ingenting händer med dina egna fransar, limmet mjukas/löses upp och vi tvättar bort syntetfransarna och limmet med tops.

Hål

Näsa hål
20 min 450,00 kr
Medicinsk öronhåltagning från Blomdahl Medical Beauty
1 hål - 249 kr*
2 hål - 399 kr*
med nål

Tandblekning

Brilliant Smile är ett svenskt varumärke. Idag är det en av den svenska marknadens största aktörer inom tandblekning. Vi erbjuder kvalitetsprodukter som avlägsnar missfärgningar och ger vita tänder, utan att skada tändernas emalj.

Produktsortimentet har successivt blivit förfinat och förbättrat för att bli allt effektivare under årens lopp.

Dessutom har Brilliant Smile utvecklat en kompletterande munvårdsserie, som löser upp ytliga missfärgningar med hjälp av aktiva ingredienser, och därmed inte har någon skadlig slipverkan på emalje.

Snabb och säkertandblekning som utförs av utbildad personal. Få ett fräschare leende idag!

Trådning

Tråd / vax
15 min 150,00 kr

Lash lift

LASH LIFT MED KERATIN JÖNKÖPING
🌸🌸🌸
LASH LIFT MED KERATIN ÄR EN AV DE HETASTE OCH NYASTE BEHANDLINGARNA PÅ MARKNADEN...

Fördelarna med Lash lift med keratinbehandling:

* Böjer dina fransar i en snygg naturlig böj

* Hållbart upp till 12 veckor

* Stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler

* Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre.

Special Erbjudande:
Lash lift inkl. fransfärg och ansiktsmassage
60 min: 399 kr. Ord. pris: 595 kr

Varmt välkommen till våran skönhetssalong❤️

Skinrejuvination

Skinrejuvination

• Vad är skinrejuvenation
Det är en serie av intensiva ljuspulser som passerar det yttersta hudlagret och påverkar och reducerar små fina kärl i ansiktet, rodnader, rosacea, solskadad hud, åldersförändringar, pigmenteringar och pigmentfläckar. Behandlingen förbättrar också fina acneärr och rodnader efter acneärr, samt reducerar grova porer, vissa mörka cirklar under ögonen och reducerar fina linjer. Hudens nybildning till kollagen stimuleras och hudens åldrande motverkas. Huden får en jämnare ton och ger ett jämnare slätare intryck.
Vad är fördelarna med behandlingen?
Jämfört med andra behandlingarna så som laser slipning behöver man som regel inte vara borta från arbetet och kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen.
Hur fungerar det?
Ljuset passerar översta hudlagret, utan att påverka eller skada detta. Ljuset absorberas sedan av kärl och pigment, det utvecklas en lokal värme och kärlen drar ihop sig samtidigt som pigmenten bleknar.
Behandlingen upprepas ett antal gånger, som regel fodras minst tre oftast fem behandlingar för att uppnå önskat resultat. Man kan se en förbättring efter varje behandling.
För bästa varaktiga resultat rekommenderas en behandling var sjätte månad för att vidmakthålla den uppnådda förbättringen.

Socker vax

Sockervax armhålor
Fullbokat
20 min 290,00 kr Mer info
SOCKERVAX:

* Man blir hårfri längre
* Minskar inåtväxta hårstrån
* Undviker att skada huden
* Håret blir tunnare
* Huden lämnas både mjuk och peelad.

VARMT VÄLKOMNA 🌺🌺🌺
SOCKERVAX:

* Man blir hårfri längre
* Minskar inåtväxta hårstrån
* Undviker att skada huden
* Håret blir tunnare
* Huden lämnas både mjuk och peelad.

VARMT VÄLKOMNA 🌺🌺🌺
Sockervax ansikte
Fullbokat
20 min 298,00 kr Mer info
SOCKERVAX:

* Man blir hårfri längre
* Minskar inåtväxta hårstrån
* Undviker att skada huden
* Håret blir tunnare
* Huden lämnas både mjuk och peelad.

VARMT VÄLKOMNA 🌺🌺🌺

Tatuering

Beror på storleken på tatuering