Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massagebehandling

Som medicinsk massageterapeut har jag gedigen kompetens inom manuell terapi. I detta ingår bland annat terapeutiska massagebehandlingar och omfattande test- och undersökningsmetodik med tillhörande dokumentation. Jag lär dig specifika behandlingsmetoder och att kunna förstå orsakssamband för de mest frekventa skadorna inom rörelseorganen och rehabilitering av dessa.
Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization = IASTM
Denna typ av massage kan man säga är en effektiviserad massagemetod som både snabbare och lättare bryter upp ärrvävnader i slitna muskler, ökar blodflödet och återhämtningen markant, ökar rörligheten och flexibiliteten i fasciorna samt förbättrar innervationen i de behandlade områdena som sedan möjliggör bättre känsla, tryck och därmed träning, vilket i sin tur förbättrar träningsresultaten.
Koppning är en av behandlingsmetoderna inom traditionell kinesisk medicin, men också en behandlingsform som på senare tid blivit populär även i väst. Koppning används framför allt vid olika typer av smärtsyndrom, används också för att stimulera akupunkturpunkter för att balansera upp kroppen mm. Det undertryck som skapas av koppen ger ökad blodcirkulation och påverkar det lymfatiska systemet, bindväven, huden och underliggande vävnad.
Avslappningsmassage passar dig som vill varva ner i en stressig vardag.
Jag arbetar med mjuka rörelser och med ett lättare tryck på kroppen. Här handlar allt om avslappning.
Avslappningsmassage har också en lugnande effekt på nervsystemet. Dessutom får den igång produktionen av det viktiga må-gott-hormonet Oxytocin.
Idrottsmassage bygger till stor del på klassisk svensk massage men är oftast mer kraftfull och behandlingen fokuserar specifikt på de muskelgrupper som belastas vid den träningsform du utövar. Utöver djupmassage och töjningar inkluderas ofta också triggerpunktsbehandling i behandlingen – allt för att lösa upp de spända områden som kanske utsätts för lite extra press beroende på vilken typ av träning du ägnar dig åt.

Man behöver inte på något sätt vara elitidrottare för att ha nytta av idrottsmassage, även vanliga vardagsmotionärer som tränar regelbundet kan använda idrottsmassage som ett bra komplement för att åstadkomma bättre resultat i sin träning.
Här kör vi valfri behandling i 30 minuter.
Se ovan.

Tjänster

Konsultation 20-30min. Tillsammans lägger vi upp din träning och kost utifrån dina förutsättningar och mål!
Testet tar ca 15-20 minuter och genomförs av en testledare. Mätprocessen är enkel då du står barfota på en plattform samtidig som du håller i två handtag. InBody är en bio-impedansmätare som har åtta mätpunkter som sänder en elektrisk impuls genom din kropp och mäter det elektriska motståndet i kroppen. Vår kropp innehåller en stor mängd vatten och nivån av elektriskt motstånd varierar beroende på mängden vatten i kroppen, det vill säga sammansättningen av fett, muskler och benvävnad. InBody använder sig inte av empirisk data som påverkar testresultat. Därför används InBody i forskning och elitidrott och har en jämförbarhet mot DXA röntgen på 98%. I varje analys ingår en kort genomgång där du får råd om hur du kan dra mest nytta av ditt testresultat.
Vi gör en kalipermätning på 7 punkter på din kropp *ett verktyg som klämmer ihop din hud* sedan får vi fram din fettprocent, du får också väga dig. Detta sker i underkläder.
Coachning handlar om att frigöra en persons potential. Den kan också beskrivas som en metod och ett förhållningssätt som syftar till att ta fram det bästa hos människor. Coachningen hjälper människor att få bättre kontakt med sin inneboende kunskap, sina värderingar, sin motivation och sina mål. På så sätt får individen hjälp att själv förändra sin situation. Coachningens roll är inte att lösa problem eller att ge råd. Istället handlar det om att ge den coachade stöd och ge processen drivkraft.
En funktionell rörelseanalys är ett av alla fysiska tester som har till syfte att bedöma en persons funktion i komplexa basrörelser och försöka identifiera svagheter och dysfunktioner som eventuellt kan predisponera personen för skada.
Helkropp, Före en behandling ska du tänka på att att ta bort all hår på kroppen gärna 24 timmar innan en behandling, rengör och peela huden 2 timmar innan. Ta bort smink och andra produkter noggrant före behandling.

Färgen sitter på kroppen upp till 5-7 dagar. Det är hälsosamt och återfuktar din hud.

Efter behandling bör du inte träna direkt, ha gärna slappa kläder på dig, åtsittande kläder kan skrapa bort färgen efter en behandling. Duscha gärna inte på 10-12 timmar låta färgen lägga sig efter behandlingen.

Personlig Träning & Kost

Träning med personlig tränare. Du eller jag väljer vilken muskelgrupp eller typ av träning som du ska köra. Har du köpt ett träningsschema går vi efter det. Ibland är det skönt att få den där extra pushen!
Hållningsanalys, mätning av rörlighet, styrka och stabilitet i kroppen samt hantera obalanser och svagheter.
Poseringsträning!
Här får du hjälp att posera fram din fysik på bästa sätt. Du får också hjälp med framförande/skapande av individuellt scenframträdande, scennärvaro och utstrålning.
Självklart går vi även igenom regler gällande posering i din diciplin.
Här kommer vi först ha en konsultation där vi kommer fram till vad för mål du har med din träning. Här ingår ett skräddarsytt träningsschema för just dig.
Vi hjälper dig att fastställa det individuella behovet kring kosten och hälsan. Vi tittar på hur en bra kosthållning bör se ut med syfte att förbättra hälsa, prestationsförmåga och livskvalitet.
Första mötet kommer gå till som en konsultation, där vi går igenom och diskuterar vad för mål du är ute efter. I detta paket
kommer vi skräddasy ett kostschema efter just ditt mål och dina förutsättningar.

Övrigt

Denna tjänst är till utvalda personer som jag ska hjälpa och följa under en längre tid. Här bokar du din tid för möte med mig.
Detta är via avtal med klient.