Vad vill du boka?

Viktig info angående coronaviruset

Vi har öppet som vanligt, men läs nedanstående information innan du bokar tid.

Med anledning av den rådande situationen kring det smittsamma viruset Corona, covid-19/2019-nCoV, ber vi er att iaktta extra försiktighet för att vi tillsammans ska hjälpas åt att minska smittspridning.

Tillhör du en riskgrupp, är 70 år eller äldre vill vi i nuläget inte riskera din hälsa och avråder helt från besök hos oss tills myndigheterna ändrar sina rekommendationer.

Som vanligt ska man ju inte få behandling om man är sjuk eller precis har varit sjuk. Med hänsyn till den ökade spridningen av coronavirus så gäller följande i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer:

Har du minsta tecken på luftvägssymtom, feber , hosta eller om du nyligen varit sjuk så ber vi dig att avvakta med att komma till oss för att få behandling tills du varit helt symtomfri i två dagar.

Självklart gäller samma riktlinjer för oss som arbetar här på Naprapatvärkstan så att du kan känna dig trygg att komma hit på behandling!

Vi följer hela tiden myndigheternas riktlinjer. 

Alla patienter är varmt välkomna att ringa oss för rådgivning per telefon 08-669 00 19. Vi kan ge dig goda råd över telefon och skicka övningar som du kan göra hemma om du inte har möjlighet att komma till oss.

Varma hälsningar från oss på Naprapatvärkstan
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna