Vad vill du boka?


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Shellac / Gelish / Manikyr

Nagelbandsvård, formning och polering av nagel, lackning med vanligt nagellack eller Polering med högglans därefter läggs det på nagelolja och vårdande handkräm. Avslutas med en underarmsmassge.
Minimanikyr Nagelbandsvård, formning och polering av nagel med permanent GelLack som ger dina naglar en lättare förstärkning som varar i 2-4 veckor.
Minimanikyr Nagelbandsvård, formning och polering av nagel med permanent GelLack som ger dina naglar en lättare förstärkning som varar i 2-4 veckor.

Nagelförlängning / Nagelförstärkning

GelLack på Stillettonaglar (bokas med kombobokning)
Spetsiga och extra långa naglar, lägg gärna till GelLack och/eller med dekoration. OBS! Bokas separat till en extra kostnad.
Pris:
GelLack:100 kr (bokas separat välj med kombobokning)
Med dekoration från 25 kr (skriv in det i bokningsnoteringen vid bokningen)
Förlängning av dina naglar med permanent lackning i naturell eller med färg
Förlängning av dina naglar med permanent lackning i med Fransk manikyr eller lackning med glitter.
Nagelförstärkning av naturlig nagel med Gelé, Fansk manikyr, naturell eller med färg.
Denna behandling passar dig som inte har något material på naglarna men vill göra en nagelförstärkning utan att för det förlänger dina naglar.

Pedikyr (ej medicinsk fotvård!)

Här får du ett härligt fotbad med nagelbandsvård, formning av nagel, en exfolierande fot- och underbensmassage, filning av förhårdnader, polering eller lackning av naglar med vanligt nagellack
Här får du ett härligt fotbad med nagelbandsvård, formning av nagel, en exfolierande fot- och underbensmassage, filning av förhårdnader, polering eller lackning av naglar
Här får du ett härligt fotbad, nagelbandsvård, formning av nagel, en exfolierande fot- och underbensmassage, filning av förhårdnader och slutligen en polering eller lackning av naglar (välj mellan vanligt lack eller lack som håller ca 5-6 veckor). Vi använder oss av REQs underbara SPA serie, ”En touch av Norden”

Återbesök

Då filar vi bort ev. släpp, korta ner naglarna, flytta den vita kanten och ger påfyllning i utväxtområdet samt ger permanent lackning med en färg
Då filar vi bort ev. släpp, korta ner naglarna, flytta den vita kanten och ger påfyllning i utväxtområdet och ger permanent lackning med en färg

Borttagning av lack

Borttagning av akryl- eller gelénaglar som avslutas med en minimanikyr med nagelbandsvård, formning & polering av nagel ev. lackning med vanligt nagellack.
Borttagning av GelLack/Shellac, som avslutas med en minimanikyr med nagelbandsvård, formning & polering av nagel.

Lagning av nagel

Lagning av 1 nagel med tipp
Lagning av 2 naglar med tipp
Lagning av en nagel
Lagning av 2 naglar