Vad vill du boka?

Varmt välkomna till oss på Nova laserklinik! Vad kul att just du hittade hit! Just nu erbjuder vi alla kunder 40% på laser behandlingar hos Evan, passa på att boka redan idag! Erbjudandet gäller under hela oktober månad


(Obs: För er som har innestående paket behandlingar bokar endast hos Nova som vanligt)


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Keratinbehandling

Plattar du ditt hår regelbundet och är trött på att håret tar stor skada av detta är en keratinbehandling perfekt för dig!

Det ända du behöver göra efter en dusch är att torka håret torrt och ditt hår blir är rakt, lent, glasigt och lätthanterligt.
Ta farväl av frizzighet och ta tillbaka kontrollen över håret. Upplev en hållbar förvandling som du och ditt hår kommer att älska. Genom att tillföra näring och keratin till hårbotten hjälper det även till att du får längre och tjockare hår på en kort period.

Kort hår: 1500:-
Axellångt: 2000:-
Långt: 2700:-

Yumilashes.

Fillers

“Sura mungipor” kallas också marionettveck och är de linjer som går från mungiporna ned till hakan. Om dessa är välmarkerade, ger de ett trött, hängigt och surt uttryck. De uppkommer på grund av volymförändringar i andra delar av ansiktet, som fortplantar sig och sätter sig runt munnen. Alternativt kan oproportionerlig volymförlust leda till att musklerna i mitten av ansiktet överanvänds, och därmed göra att kollagen bryts ned kring munnen och du ser sur ut.

Som tur är, är det relativt enkelt att på ett skonsamt och effektivt sätt åtgärda sura mungipor med fillers. Vi injicerar en liten mängd fillers innehållande det i kroppen naturligt förekommande ämnet hyaluronsyra, som binder fukt och därmed återställer förlorad volym. Själva behandlingen går på några få minuter – räkna med ca 30 minuter inklusive förberedelser.

Att använda fillers mot sura mungipor är ett mycket effektivt sätt att bli av med dessa – resultatet är dessutom synligt omedelbart, och de enda möjliga biverkningarna är lätta blåmärken som försvinner efter 2-3 dagar.
Att använda fillers för att förändra näsans form och proportioner är en enkel behandling med stor potential.
Rätt använd kan en filler i näsan åstadkomma dramatiska förändringar i utseendet och i vissa fall t.o.m. ersätta behovet av en näsplastik.

En vackert näsa är viktigt för balansen i ansiktet. Med enkel injektion av hyaluronsyra t.ex. Belotero kan symmetri enkelt skapas, näsryggen kan rätas ut, tippen lyftas, vinklar ändras.

Det kan också vara ett bra sätt att pröva på att förändra näsans form utan den permanenta förändring som följer med kirurgi. Många som övervägt operation blir så nöjda med de förändringar som kan erhållas med fillers att de ej längre känner ett behov av att genomgå en operation, med de risker och den konvalescenstid som krävs.
Läppförstoring med fillers är mycket populärt. Våra fillers som Juvederm innehåller den naturligt förekommande substansen hyaluronsyra, som binder fukt och på så sätt skapar volym. Detta ger ett naturligt och äkta resultat.

Förutom förstoring går det även att förändra läpparnas naturliga form, till exempel genom att korrigera ojämnheter i läpparnas kontur, en platt profil eller fylla ut en tunn överläpp. Det går även att jobba rekonstruktivt, det vill säga återuppbygga en form som läpparna tidigare haft men som gått förlorad på grund av åldern.

Läppkorrigering, läppkonturer eller läppförstoring
Tear trough är en fillerbehandling mot insjunkning under ögonen. Om volymen/fettvävnaden under ögonpartiet försvinner kan det uppstå skuggningar som visar sig som mörka ringar under ögonen. För att återfå volym och därmed mindre mörka fåror under ögonen, kan en fillerbehandling som tear trough vara lämplig.

Hos oss utförs behandlingen oftast med en trubbig kanyl (istället för vass nål), vilket minskar riskerna för blåmärken. Det är vanligt med en övergående svullnad och viss ömhet i några dagar efter behandlingen.

Behandlingen håller i ca 12-18 månader.
Kindben
40 min 4.100,00 kr Mer info
Kindbenen är ett parti som är i fokus i ansiktet, och höga kindben är ansett som ett skönhetstecken inom de flesta kulturer. Det är dessutom ett område som är enkelt att åtgärda med fillers – på ett kick kan du få höga kindben, som utstrålar skönhet och ungdom.

För ett bättre helhetsresultat kan fillers i kindbenen kombineras med fillers i tinningar, käklinje, näsa och haka. Du behåller dina personliga ansiktsdrag men kan skulptera fram ett mer symmetriskt och proportionerligt ansikte genom att med fillers föra fram vissa delar i strålkastarljuset, och ta bort fokus från andra. Det är också ett effektivt sätt att återskapa det som en gång har varit – med åldern minskar vår kollagenproduktion naturligt, och nybildandet av hyaluronsyra som ger lyster och volym i ansiktet går långsammare. Därför kan ansiktet upplevas som något mer insjunket med åren, något som fillers snabbt kan åtgärda.

Att fylla kindbenen är en enkel behandling som ofta bara kräver ett stick på varje kind. Förutom att kindbenen blir mer markerade, sträcks huden i hela området ut och ger således ett lyft till hela ansiktet. På köpet kan du därför få mindre markerade nasolabialveck (de som går mellan näsan och munnen). Eventuella biverkningar är rodnad, lätt svullnad och blåmärken som följd av sticken, men dessa symptom försvinner vanligtvis inom några dagar och är lätta att dölja med makeup.Pris:
1ml 4100:-
2ml 6100:-

3D Microblading

För dig som bokar återbesök 8v. efter din första behandling med 3D Microblading.
3D Microblading/Taffy

Få ögonbrynen du drömt om med nya Microblading tekninken!

Är en den senaste metoden för att fylla i ögonbrynen.
Detta är en kosmetisk tatueringsmetod för mikropigmentering som kan utföras utan utrustning. Ecuri Cosmetics har utvecklat en genial rakhyvel som skapar vackra ögonbryn på en gång. Dess skapta "hår" är fina, sylvassa så att ingen kan skilja dem från de äkta ögonbrynen.

Proceduren går ut på att göra små, tunna skärningar i huden för att föra in pigment i huden. Resultaten är omedelbart synliga och varar upp till två år. Du behöver givetvis återkomma inom 4-6 veckor för ett återbesök. Frägen kan försvinna med 30-40%. Proceduren tar ca 2 timmar att utföra och upplevs en aning obehaglig men inte smärtsam.

En konsultation görs alltid med någon av våra erfarna hudterapeuter där ni går igenom önskemål av form och färg på brynen. När du är 100% nöjd så läggs en bedövningskräm på. Det tar ca 15 minuter innan den verkar.


FÖRE BESÖKET

Undvik medicin som innehåller aspirin, omega 3 vitamin 4 dagar innan behandlingen
Ögonbrynsfärgning, vaxning, plockning, ska inte göras 6 dagar innan behandlingen.
Sola inte 24 timmar innan ditt besök.
Du ska inte vara alkoholpåverkad eller ätit starka mediciner.
Meddela oss om eventuella sjukdomar före ditt besök, så vi vet om behandlingen kan genomföras eller inte.
När du väl är på plats kommer du att få skriva under ett intyg på att du följer dess regler både för min och din säkerhet.
Vi utför inte detta på personer under 18 år utan målsmans tillstånd.
Allergitest: Om du lider av någon metall eller kemikalie allergi rekommenderar vi att du allergi testar dig minst 1 vecka innan besöket.

Återbesöket ingår (Inom 8 veckor)

YUMI LASH (Frans-keratin)

Yumi lash är en avancerad teknik som syftar till att öka och lyfta den naturliga ögonfransen utan behov lösögonfransar.

Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och en speciell keratininfusion, därefter avslutar vi behandlingen med att färga fransarna. Yumilashes keratin aktiverar även de vilande hårsäckarna under fransytan vilket bidrar till ökad växt och fylligare fransar med tiden.

Hållbarhet:

Behandlingen håller mellan 6-8 veckor beroende på hur dina fransars kondition är och fransarnas växtcykel ser ut. Det avtar successivt eftersom du byter ut dina fransar till nya.


Efter behandlingen är dina ögonfransar:

- Längre
- Böjda
- Fylligare
- Starkare
-Djup färg och glans
-En vacker form på dina ögon och ögonfransar
-Allergivänlig
-Inga starka kemikalier
-Utan parabenerAnsiktsbehandling

Microneedling + NCTF

Micro-needling med Filorga NCTF vitamincocktail är en perfekt behandling om du vill ha en yngre hud med jämn ton, mer fukt och lyster. NCTF är en vitamincocktail från franska Filorga som innehåller 53 aktiva ingredienser: vitaminer, aminosyror, mineraler och hyaluronsyra som samverkar för att föryngra huden. NCTF har bevisar effekt och ger minskning av fina liner och rynkor, ger bättre hudton, förbättrad återfuktning och mer lyster. Du får sammetshud!

När passar ClinicPen med NCTF Vitamincocktail?

Om man vill föryngra huden genom att stimulera återuppbyggnad
Om man vill tillföra huden näringsämnen och vitaminer
Om man vill förbättra hudens textur och lyster
Om man vill ha sammetshud
Microneedling + NCTF


Micro-needling med Filorga NCTF vitamincocktail är en perfekt behandling om du vill ha en yngre hud med jämn ton, mer fukt och lyster. NCTF är en vitamincocktail från franska Filorga som innehåller 53 aktiva ingredienser: vitaminer, aminosyror, mineraler och hyaluronsyra som samverkar för att föryngra huden. NCTF har bevisar effekt och ger minskning av fina liner och rynkor, ger bättre hudton, förbättrad återfuktning och mer lyster. Du får sammetshud!

När passar ClinicPen med NCTF Vitamincocktail?

Om man vill föryngra huden genom att stimulera återuppbyggnad
Om man vill tillföra huden näringsämnen och vitaminer
Om man vill förbättra hudens textur och lyster
Om man vill ha sammetshud
- Rengöring
- Peeling
- Ånga
- Portömning
- Varma/kalla handdukar
- Mask efter din hudtyp
- Massage
- Avslutande produkter med Filorga Paris
En lyxigare variant av ansiktsbehandling för dig som vill uppnå optimal avslappning!

- Rengöring
- Peeling
- Ånga
- Portömmning
- Varma/kalla handdukar
- Mask efter din hudtyp
- Massage av ansikte och dekolletage
- Avslutande produkter med Filorga Paris
Hudslipning med microdermabrasion. En effektiv och behaglig behandling för dig som vill bli av med orenheter på djupet, få jämnare hudton, samt få tillbaka fukt och lyster!

Behandlingen görs med 7-10 dagars mellanrum
Hudslipning med microdermabrasion. En effektiv och behaglig behandling för dig som vill bli av med orenheter på djupet, få jämnare hudton, samt få tillbaka fukt och lyster!

Behandlingen görs med 7-10 dagars mellanrum
Hudslipning med microdermabrasion. En effektiv och behaglig behandling för dig som vill bli av med orenheter på djupet, få jämnare hudton, få bort pigmenteringar och solskador samt få tillbaka fukt och lyster!

Behandlingen görs med 7-10 dagars mellanrum

Konsultation

Välkommen på kostnadsfri konsultation!

IPL/Laser (Hårborttagning)

Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av armhålor med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av axlar med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av bikinilinje & insidalår med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av bikinilinjen med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av braziliansk (Hela bikini) med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av bröst&mage med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av bröst med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av bröstvåror med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av haka med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av hals&haka med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av hals med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av halva armar med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av hela ansikte med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av hela armar med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av båda benen framsida och baksida med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av hela ryggen med IPL/Laser
Smärtfri och permanent hårborttagning av hela kroppen från topp till tå med IPL/laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av händer med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av kinder & skägglinje med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av låren, både framsida & baksida med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av hela magen med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av nacken med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av rumpan med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av rygg med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av skuldror & axlar med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av svanken med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av tår & fingrar med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av axlar med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av ögonbrynen med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av båda öronen med IPL/Laser
Smärtfri & effektiv permanent hårborttagning av överläpp med IPL/Laser

IPL/Laser Hudföryngring

Hudföryngring med IPL/laser
Behandlingen görs varannan vecka!

(IPL/Laser) Acne behandling

Acne behandling med IPL/Laser på områden med aktiv acneutslag, Behandlinge görs två gånger i veckan 8 gånger för bästa möjliga resultat.

IPL/Laser Pigmentering/Blodkärl

Blodkärl
15 min 250,00 kr
Exempel: Pigmentfläckar i anikste och på kropp

Priset gäller per område.