Vad vill du boka?


Vill du lära dig framtidens behandlingsmetod?

Grundkurs i OptimumMetoden och Utbildning till OptimumTränare 5 steg
Vill du kunna hjälpa dina kunder att bli av med den verkliga grundorsaken till smärtor och värk - istället för att bara lindra symptomen? Genom att gå vår grundkurs kan du börja använda delar av OptimumMetoden på dina kunder direkt. Du kan också gå vidare med vår utbildning i fem steg och bli diplomerad OptimumTränare.

Optimum Gruppträning – 4 veckors gruppträning  för ett friskare och mer välmående liv! 

Gruppträningen går ut på att hjälpa deltagarna balansera sin kropp så att alla muskler och leder åter lär sig att ta en lagom del av den belastning som man utsätter sig för i olika situationer. Målet med träningen är med andra ord att åtgärda grundorsaken till muskel-/ledrelaterade smärttillstånd – oavsett om det handlar om ont i tån, ryggen, eller huvudet och allt däremellan.

Träningen löper över 4 veckor (1h/v) där vi går igenom – teoretiskt och praktiskt – olika delar som förbättrar funktionen. 


Optimum Gravidträning
Hos oss kan du få hjälp med såväl foglossning som snedbelastningar och andra fenomen som kan uppstå under graviditeten. Det finns dessutom smarta övningar att göra under graviditeten för att underlätta såväl förlossningen som återhämtningen efteråt! Ingen ska behöva ha ont i onödan och under graviditeten ska man få lov att vara lycklig, må bra och njuta så mycket det bara går.

Nya gruppträningspass startar 2018
Maila intresseanmälan med namn och nummer till info@optimum-metoden.se


För detaljerad information om utbildning till OptimumTränare och Optimum Gruppträning, gå in på vår hemsida www.optimum-metoden.se

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.