Vad vill du boka?

Primal Kettlebell - Måndagar 17.30 - 18.30


Kettlebellträning i olika utföranden. Här ligger fokus på det traditionella Ryska redskapet som kommer stärka dig ifrån topp till tå. Att använda hela kroppen för att generera kraft, röra sig fritt och stärka kroppen på ett säkert och roligt sätt är en av många saker du kommer få lära dig på detta passet.


Primal Power - Onsdagar 17.30 - 18.30


Med simplifierade övningar ger vi vårt nervsystem en genomkörare som kommer öka styrka, rörlighet, explosivitet & kroppskontroll. Ta din fysik till en ny nivå igenom att blanda in psykiska hinder som högt tempo, många repitationer & kraftfulla rörelser.


Primal Flow - Fredagar 07.00 - 08.00


Med redskap som steelclubs, kettlebells, din egna kropp & slamballs bygger vi ihop sekvenser där vi uppnår en stärkande & meditativ effekt. Här sätts koordination och kroppskontroll på prövning och utveckling sker snabbt. Att skippa rörelser för motorik och liknande saker inte existerar är utdaterat och här tar vi kontroll över vår kropp igen.

I morgon

17:30
60 min
I detta passet fokuserar vi på Kettlebells och Kettlebell flows. Med en sammansättning av simplare kettlebell övningar så bygger vi ihop roliga och kreativa ”flows”. Passet innehåller även andra segment som andra redskap, andning och meditation. Detta är vårat äldsta pass, det är 60 minuter långt och passar alla.

Onsdag 23 oktober

17:30
60 min
Primal Power
Platser kvar Mer info
Detta passet är effektivt och är precis vad det låter som, POWER! Under loppet av 40 minuter gör vi tunga, simpla och repetitiva övningar. Detta passar alla men kommer vara grymt för dig som vill nöta teknik och älskar att köra slut på dig själv.

Fredag 25 oktober

07:00
60 min
Primal Flow
Platser kvar