Vad vill du boka?

Välkommen till Pure Care Hudvärlden: 

Resultatinriktad hud- och kroppsvård med den senaste tekniken! 


Jag är auktoriserad hudterapeut med en examen från välrenommerade Gildaskolan i Stockholm. Jag är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och internationella branschorganisationen CIDESCO – en kvalitetsstämpel för auktoriserade hudterapeuter och för dig som kund. Jag arbetar efter SHR:s etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring – så du kan känna dig i trygga händer.

______________________________________________________________________________________________________________________________Priserna För Sista Minuten Bokningar Gäller Enbart Vid Första Kundbesöket !


OBS: Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris,eller 20% kampanj) tillkommer en avgift på 350 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Vid första besöket av behandling med microneedling till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.


Avbokningar sker via bokadirekt. Hittar du inte avbokningskoden, sök på din mail efter de bokningar du gjort. Exempel "bokning" i sökrutan. I mailet står avbokningskoden. Om du bokar om dig är det viktigt att DU avbokar din/dina andra bokningar. Vi har tyvärr inte möjlighet att hålla koll på dubbelbokningar. Avbokningar som inte avbokas senare än 24 timmar innan bokad behandling debiteras fullt pris för tiden vi avsatt för dig. Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Konsultation

Konsultation krävs innan bokning av behandling!

Detta för att avgöra om behandlingen är lämplig för dig eller inte.
Vi går igenom viktiga punkter före behandling samt hur du ska ta hand om huden efter behandlingen.

OBS : väljer du att boka in en plasma behandling efter en konsultation dras priset för konsultationen av behandlingspriset.
(ansiktsrengöring, hudanalys, avslutande produkter som serum, kräm, ögonkräm)

Under hudanalys får du veta vilken hudtyp du har, vilken typ av behandling samt vilka hudvårdsprodukter som passar bäst för dig.

Klassiska Ansiktsbehandlingar

En vanlig klassisk ansiktsbehandling tar 60 minuter att utföra.

Huvudmomenten i behandlingen är
✔️ rengöring,
✔️djuprengöring,
✔️lätt porrengöring,
✔️lätt brynformning,
✔️elektroterapi (apparat),
✔️massage,
✔️Ansiktsmask och en kräm.

Vi väljer tillsammans vilken vitamincocktail som passar dig bäst att slussa in.

Vill du lägga brynnfärgning /fransfärgning kostar det bara 150 kr.
Vi börjar med en skön och harmonisk nacke och ryggmassage och avslutar behandlingen med en mjukgörande och återfuktande ansiktskur som tillför huden en massa fukt och ger fin lyster.
I denna behandling gör vi en punktinsats för din hud utifrån vad den behöver just nu, exempelvis mer fukt, lyster eller djuprengöring.

Detta ingår:
✔️Rengöring
✔️Hudanalys
✔️Peeling
✔️Ansiktsmask anpassad efter din hud och behov
✔️Serum, ögonkräm, ansiktskräm
(Ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask, avslutande produkter som serum, kräm, ögonkräm)

Hudterapeuten rekommenderar vilken ansiktsmask som passar bäst för din hud.

Ansiktsmassage kan lösa upp muskelspänningar, öka blodcirkulation, minska svullnader och ge avslappning. Vid en ansiktsmassage bearbetas och syresätts vår hud, vår bindväv och våra muskler.
🎑Mycket avsläpnande ansiktsmassage🎑

(Ansiktsrengöring, massage, avslutande produkter som serum och kräm)

Ansiktsmassage kan lösa upp muskelspänningar, öka blodcirkulation, minska svullnader och ge avslappning. Vid en ansiktsmassage bearbetas och syresätts vår hud, vår bindväv och våra muskler.
Detta behandlingen stramar upp och lyfter huden, återskapar ansiktskonturen.

• Naturlig uppstramning, tack vare marina sockerarter.
• Unik – färgförändringsteknologi: den ändras från lila till ljusrosa.
• Varm – Kal effekt som stärker behandlingens lyftande verkan.

Huden blir jämn, stärkt och strålande. Aktiva ingredienser: Sea Age 3A (patenterad marin ingrediens) palmaria palmata, vitamin C, mentol. Färgförändringsteknologi – Kål extakt,- naturligt pigment som tillåter färgförändring.
Priserna För Sista  Minuten  Bokningar Gäller Enbart  Vid Första  Kundbesöket !
*****************************************
Dett är en akut behandling för mycket torr eller skadad hud!

Ger omedelbart välbehag till torr hud. Jämnar ut huden och ger intensiv avslappning.

(Ansiktsrengöring, exfoliering, remineralisering, ansiktsmask, Absolute Relaxing Massage, intensiv näring med nutri-protective cocoon cream + Cocoon thermomask, avslutande produkter som serum,ansiktskräm)
(Rengöring, hudanalys, peeling, massage, Alginat ansiktsmask, avslutande produkter som serum, ansiktskräm och ögonkräm)

OBS! Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris, ) tillkommer en avgift på 185 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Bokning med ordinarie pris kitet ingår!

Hudterapeuten rekommenderar vilken typ av ALGINAT du behöver.

Vad är Alginat?
Huvudingrediensen i alginatmasker är ALGIN, härrörande från havets alg. När den appliceras på ansiktet blir denna mask kylande, gummiliknande massa.
Maximera effekten av microneedling med en fuktboost!!

Erbjudande! Boka in en intensivt återfuktande Cocoon Nutrition-behandling senast 10 dagar efter utförd microneedling för endast 500 kr (ord pris 855 kr).

OBS: gäller till kunder som redan har varit på microneedling behandling.

Dett är en akut behandling för mycket torr eller skadad hud!
Ger omedelbart välbehag till torr hud. Jämnar ut huden och ger intensiv avslappning.

(Ansiktsrengöring, exfoliering, remineralisering, ansiktsmask, Absolute Relaxing Massage, intensiv näring med nutri-protective cocoon cream + Cocoon thermomask, avslutande produkter som serum,ansiktskräm)
Rengöring, hudanalys, jordgubb peeling, ansiktsmask, avslutande produkt som serum, ansiktskräm, ögonkräm.

OBS! Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris,) tillkommer en avgift på 185 kr för eftervårdskit som man får med sig hem.

Gelkonsistensskurv tar bort döda ögonfransar och ger mjukhet i huden.
Aktivitetsmaterial:
Alginat - erhållet från tång: det uppdaterar och fuktar.
Grapesocker - Den har antioxidant effekt och ger mjukheten i huden.
Jordgubbsplanter - mildt massage, hjälper till att ta bort döda celler.
Mycket härlig, jordgubbar doft!
Under proceduren djup rensning av huden. Förblir ren, glödande, uppdaterad.
Lämplig för alla hudtyper (försiktig hantering av känslig hud).

Avancerade Ansiktsbehandlingar

I den här behandlingen väljer vi en syra som anpassas efter just din hudtyp. Vi har ett väldigt stort sortiment att välja på när det gäller kemiska peelingar då vi även håller i utbildningar i kemisk peeling. Du kan känna dig trygg och säker med våra behandlingar.

Kemisk peeling som
✔️förbättrar hudstrukturen
✔️reducerar fina linjer
✔️behandlar orenheter
✔️jämnar ut hudtonen
✔️ljusar upp pigmenteringar
✔️ Ger lyster
Hollywood DUO-behandling :

VI PEEL Kemisk peeling & Microneedling med Filorga NCTF (OBS – två besök)

STEG 1
VI PEEL den ledande kemiska peeling-behandlingen i USA och kändisarnas storfavorit! Resultatet blir en synbar föryngring av din hud – den blir slätare, lenare och får ett fräschare utseende. Denna kemiska peeling är både skonsam och effektiv och är designad för att backa hudens åldrande och ger en otroligt fin lyster. Efter behandlingen får du med dig ett eftervårdskit.
Denna behandling kombineras med microneedling med Filorga NCTF som utförs på återbesök efter 4–5 veckor.

STEG 2
På ditt återbesök utförs en Microneedling tillsammans med Filorga NCTF Vitamincocktail, en riktig dunderkombination som ger huden en rejäl hudföryngring och bättre hudstruktur.
Microneedling är en effektiv behandlingsmetod som stimulerar hudens egen läkningsförmåga och minskar t.ex. acneärr samt förstorade porer. Behandlingstekniken använder sig av sterila tunna nålar som skapar små mikrokanaler i huden som skapar en läkningsprocess där huden börjar producera nytt kollagen. I samband med detta slussar vi in NCTF Vitamincocktail som tränger djupt ned i huden. Genom att tillföra hyaluronsyra och 53 näringsrika ingredienser (vitaminer, aminosyrar, antioxidanter och mineraler) får huden extremt mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster.
OBS: kunden kan inte utföra behandlingen om finns någon typ av metall i kroppen som : kopparspiral, tandställning (det går bra upp till 8 st amulgano)

Hudterapeuten rekommenderar vilken apparat som passar dig bäst.
(Behandlingsmoment: rengöring, hudanalys, peeling, massage, mask, avslutande produkter som serum kräm)

Effekterna av apparater, ultraljud :
Peeling med ultraljud är en smärtfri, och skonsam rengörande behandling som utförs med hjälp av ultraljud. Behandlingen är en relativt enkel procedur som effektivt tar bort överflödig talg och grov hud i ansiktet vilket gör att huden har en strålande, frisk och naturligt vacker utseende.

Inslusning av aktiva serum:
Med hjälp av ultraljud behandling, slussar man in aktiva ingredienser djupt in i huden. Hudterapeuten rekommenderar vilket serum som ska slussas in efter utförda hudanalys.
OBS: Konsultation krävs innan bokning av behandling!
Ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

Fibroblast eller även kallad Plasmabehandling är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

Så funkar det: Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till: Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Efter behandlingen: Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-3 dagarna

Resultat: Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

För mer info besök gärna www.pure-care.se
OBS: Konsultation krävs innan bokning av behandling!
Ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

Fibroblast eller även kallad Plasmabehandling är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

Så funkar det: Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till: Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Efter behandlingen: Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-3 dagarna

Resultat: Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

För mer info besök gärna www.pure-care.se
OBS: Konsultation krävs innan bokning av behandling!

Ögonlock åtstramning. Även som ”touch up” till kirurgiskt ingrepp.

Hur går behandlingen till?
Behandlingen börjar med applicering av en bedövningskräm på området som ska behandlas.
PUREBEAU Fibroblast applikatorn används för att skapa små fläckar i ett visst mönster för att uppnå åtstramningen.

Behandlingen resulterar i bildning av små, torra fläckar. Läkningen tar 5-7 dagar skorporna ska få falla av utav sig själv. Under läkningen kan vi erbjuda make up att täcka över med. En lättare rodnad kan kvarstå under 2-3 veckor. Ingen blödning förväntas.
Räkna med svullnad och vissa andra obehag under de första 1-4 dagarna.

Antal behandlingar
En behandling ger en tydlig förbättring men önskas ännu mer resultat så är det möjligt att göra fler behandlingarna dessa görs i så fall med ett intervall om 6 veckor. Priset om du skulle vilja göra fler än en behandling är reducerat. Även priset för underhåll 12-24 månader är reducerat.
OBS: Konsultation krävs innan bokning av behandling!
Ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

Fibroblast eller även kallad Plasmabehandling är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

Så funkar det: Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till: Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Efter behandlingen: Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-3 dagarna

Resultat: Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

För mer info besök gärna www.pure-care.se
OBS: Konsultation krävs innan bokning av behandling!
Ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

Fibroblast eller även kallad Plasmabehandling är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

Så funkar det: Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till: Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Efter behandlingen: Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-3 dagarna

Resultat: Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

För mer info besök gärna www.pure-care.se
OBS: Konsultation krävs innan bokning av behandling!
Ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

Fibroblast eller även kallad Plasmabehandling är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

Så funkar det: Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till: Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Efter behandlingen: Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-3 dagarna

Resultat: Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

För mer info besök gärna www.pure-care.se
OBS: Konsultation krävs innan bokning av behandling!
Ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

Fibroblast eller även kallad Plasmabehandling är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

Så funkar det: Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till: Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Efter behandlingen: Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-3 dagarna

Resultat: Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

För mer info besök gärna www.pure-care.se
OBS: Konsultation krävs innan bokning av behandling!
Ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

Fibroblast eller även kallad Plasmabehandling är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

Så funkar det: Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till: Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Efter behandlingen: Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-3 dagarna

Resultat: Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

För mer info besök gärna www.pure-care.se
OBS: Konsultation krävs innan bokning av behandling!
Ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

Fibroblast eller även kallad Plasmabehandling är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

Så funkar det: Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till: Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Efter behandlingen: Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-3 dagarna

Resultat: Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

För mer info besök gärna www.pure-care.se
OBS: Konsultation krävs innan bokning av behandling!
Ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

Fibroblast eller även kallad Plasmabehandling är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

Så funkar det: Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till: Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Efter behandlingen: Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-3 dagarna

Resultat: Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

För mer info besök gärna www.pure-care.se
OBS! Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris, eller 20% rabbat sida) tillkommer en avgift på 399 kr för eftervårdskit som man får med sig hem.

Vid första besöket av behandling med microneedling till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.
___________________________________________________________________
EPN Clinic-pen är den nya generationens microneedling, med ny teknik som kombinerar både microneedling och elektroporation i samma maskin.

Microneedling behandling 53 aktiva ingredienser + HA: (rengöring, hudanalys, peeling, microneedling, lugnande ansiktsmask. )
Är en effektiv behandling för många olika hudproblem :
- Förlorad lyster
- Förstorade porer och akne
- Torr eller uttorkad hud
- Slapp och åldrad hud
- Rynkor och fina linjer
- Akne ärr, upphöjda ärr
- Pigmentförändringar
- Hudbristningar
- Brännskador mm.

Behandlingsmetoden.
Behandlingen utförs med en elektronisk Micropenna med nålar som skapar hundratusentals små mikrokanaler ner i huden. Man skapar en kontrollerad skada, som huden sedan vill reparera. Under tiden slussar man ner NCTF + HA som gör att cellerna får rejäl hjälp på traven och starka upp huden och göra den frisk och återfuktad.
Kroppen börjar direkt reparera skadorna och producerar kollagen och elastin. Behandlingen svider och bränner lite, men gör inte direkt ont.
OM NCTF
Filorgas NCTF + HA är en unik vitamincocktail som fanns före både fillers och botox. Den är mediciniskt CE godkänd och har funnits sen 1978 med långa kliniska studier bakom sig. NCTF+HA innehåller 23 Aminosyror, vitaminer och mineraler + hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och skapar celltillväxt, kollagen och elastin.
Bästa resultat :
Det krävs 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat, men man ser oftast resultat redan efter första behandlingen.
OBS! Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris,eller 20 % rabbat) sida tillkommer en avgift på 399 kr för eftervårdskit som man får med sig hem.

Vid första besöket av behandling med microneedling till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.
____________________________________________________

EPN Clinic-pen är den nya generationens microneedling, med ny teknik som kombinerar både microneedling och elektroporation i samma maskin.

Microneedling behandling 53 aktiva ingredienser + HA: (rengöring, hudanalys, peeling, microneedling, lugnande ansiktsmask. )

Är en effektiv behandling för många olika hudproblem :
- Förlorad lyster
- Förstorade porer och akne
- Torr eller uttorkad hud
- Slapp och åldrad hud
- Rynkor och fina linjer
- Akne ärr, upphöjda ärr
- Pigmentförändringar
- Hudbristningar
- Brännskador mm.

Behandlingsmetoden.
Behandlingen utförs med en elektronisk Micropenna med nålar som skapar hundratusentals små mikrokanaler ner i huden. Man skapar en kontrollerad skada, som huden sedan vill reparera. Under tiden slussar man ner NCTF + HA som gör att cellerna får rejäl hjälp på traven och starka upp huden och göra den frisk och återfuktad.
Kroppen börjar direkt reparera skadorna och producerar kollagen och elastin. Behandlingen svider och bränner lite, men gör inte direkt ont.
OM NCTF
Filorgas NCTF + HA är en unik vitamincocktail som fanns före både fillers och botox. Den är mediciniskt CE godkänd och har funnits sen 1978 med långa kliniska studier bakom sig. NCTF+HA innehåller 23 Aminosyror, vitaminer och mineraler + hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och skapar celltillväxt, kollagen och elastin.
Bästa resultat :
Det krävs 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat, men man ser oftast resultat redan efter första behandlingen.
OBS! Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris) tillkommer en avgift på 399 kr för eftervårdskit som man får med sig hem.

Vid första besöket av behandling med microneedling till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.
___________________________________________________________________
EPN Clinic-pen är den nya generationens microneedling, med ny teknik som kombinerar både microneedling och elektroporation i samma maskin.

Microneedling behandling 53 aktiva ingredienser + HA: (rengöring, hudanalys, peeling, microneedling, lugnande ansiktsmask. )
Är en effektiv behandling för många olika hudproblem :
- Förlorad lyster
- Förstorade porer och akne
- Torr eller uttorkad hud
- Slapp och åldrad hud
- Rynkor och fina linjer
- Akne ärr, upphöjda ärr
- Pigmentförändringar
- Hudbristningar
- Brännskador mm.

Behandlingsmetoden.
Behandlingen utförs med en elektronisk Micropenna med nålar som skapar hundratusentals små mikrokanaler ner i huden. Man skapar en kontrollerad skada, som huden sedan vill reparera. Under tiden slussar man ner NCTF + HA som gör att cellerna får rejäl hjälp på traven och starka upp huden och göra den frisk och återfuktad.
Kroppen börjar direkt reparera skadorna och producerar kollagen och elastin. Behandlingen svider och bränner lite, men gör inte direkt ont.
OM NCTF
Filorgas NCTF + HA är en unik vitamincocktail som fanns före både fillers och botox. Den är mediciniskt CE godkänd och har funnits sen 1978 med långa kliniska studier bakom sig. NCTF+HA innehåller 23 Aminosyror, vitaminer och mineraler + hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och skapar celltillväxt, kollagen och elastin.
Bästa resultat :
Det krävs 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat, men man ser oftast resultat redan efter första behandlingen.
OBS! Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris) tillkommer en avgift på 399 kr för eftervårdskit som man får med sig hem.

Vid första besöket av behandling med microneedling till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.
___________________________________________________________________
EPN Clinic-pen är den nya generationens microneedling, med ny teknik som kombinerar både microneedling och elektroporation i samma maskin.

Microneedling behandling 53 aktiva ingredienser + HA: (rengöring, hudanalys, peeling, microneedling, lugnande ansiktsmask. )
Är en effektiv behandling för många olika hudproblem :
- Förlorad lyster
- Förstorade porer och akne
- Torr eller uttorkad hud
- Slapp och åldrad hud
- Rynkor och fina linjer
- Akne ärr, upphöjda ärr
- Pigmentförändringar
- Hudbristningar
- Brännskador mm.

Behandlingsmetoden.
Behandlingen utförs med en elektronisk Micropenna med nålar som skapar hundratusentals små mikrokanaler ner i huden. Man skapar en kontrollerad skada, som huden sedan vill reparera. Under tiden slussar man ner NCTF + HA som gör att cellerna får rejäl hjälp på traven och starka upp huden och göra den frisk och återfuktad.
Kroppen börjar direkt reparera skadorna och producerar kollagen och elastin. Behandlingen svider och bränner lite, men gör inte direkt ont.
OM NCTF
Filorgas NCTF + HA är en unik vitamincocktail som fanns före både fillers och botox. Den är mediciniskt CE godkänd och har funnits sen 1978 med långa kliniska studier bakom sig. NCTF+HA innehåller 23 Aminosyror, vitaminer och mineraler + hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och skapar celltillväxt, kollagen och elastin.
Bästa resultat :
Det krävs 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat, men man ser oftast resultat redan efter första behandlingen.
OBS! Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris) tillkommer en avgift på 420 kr för eftervårdskit som man får med sig hem.

Vid första besöket av behandling med microneedling till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.
___________________________________________________________________
EPN Clinic-pen är den nya generationens microneedling, med ny teknik som kombinerar både microneedling och elektroporation i samma maskin.

Microneedling behandling 53 aktiva ingredienser + HA: (rengöring, hudanalys, peeling, microneedling, lugnande ansiktsmask. )
Är en effektiv behandling för många olika hudproblem :
- Förlorad lyster
- Förstorade porer och akne
- Torr eller uttorkad hud
- Slapp och åldrad hud
- Rynkor och fina linjer
- Akne ärr, upphöjda ärr
- Pigmentförändringar
- Hudbristningar
- Brännskador mm.

Behandlingsmetoden.
Behandlingen utförs med en elektronisk Micropenna med nålar som skapar hundratusentals små mikrokanaler ner i huden. Man skapar en kontrollerad skada, som huden sedan vill reparera. Under tiden slussar man ner NCTF + HA som gör att cellerna får rejäl hjälp på traven och starka upp huden och göra den frisk och återfuktad.
Kroppen börjar direkt reparera skadorna och producerar kollagen och elastin. Behandlingen svider och bränner lite, men gör inte direkt ont.
OM NCTF
Filorgas NCTF + HA är en unik vitamincocktail som fanns före både fillers och botox. Den är mediciniskt CE godkänd och har funnits sen 1978 med långa kliniska studier bakom sig. NCTF+HA innehåller 23 Aminosyror, vitaminer och mineraler + hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och skapar celltillväxt, kollagen och elastin.
Bästa resultat :
Det krävs 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat, men man ser oftast resultat redan efter första behandlingen.
Priserna För Sista Minuten Bokningar Gäller Enbart Vid Första Kundbesöket !

OBS: Vid bokning av BB-Glow via sista-minuten (till 40% rabatterat pris) tillkommer en avgift på 210 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Vid första besöket av behandling med BB-GLOW till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.
-------------------------------------
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till sex månader rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

BB Glow Treatment rekommenderas:
- För alla åldrar
- För olika hudnyanser
- För torr, normal och blandad hud
- För hud med pigmentering eller fräknar
- Hud med akne
- För grå och livlös hud
- Åldersfläckar
- Ojämn ton
- Missfärgning (hypopigmentering)

Behandlingseffekt:
- Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
- Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar),
- Stimulering av kollagenproduktion,
- Ökar hudens elasticitet,
- Ger näring och Föryngring,
- Återfuktning och lyftning,
- Minskar antalet fina rynkor,
- Minskar porer,
- Förbättrar hudens naturliga skydd,
- Ökar jämn hudfärg,
- Berikar huden med antioxidanter,
- Neutraliserar fria radikaler
Priserna För Sista Minuten Bokningar Gäller Enbart Vid Första Kundbesöket !

OBS: Vid bokning av BB-Glow via sista-minuten (till 40% rabatterat pris) tillkommer en avgift på 210 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Vid första besöket av behandling med BB-GLOW till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.
------------------------------------------------------------------
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till sex månader rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

BB Glow Treatment rekommenderas:
- För alla åldrar
- För olika hudnyanser
- För torr, normal och blandad hud
- För hud med pigmentering eller fräknar
- Hud med akne
- För grå och livlös hud
- Åldersfläckar
- Ojämn ton
- Missfärgning (hypopigmentering)

Behandlingseffekt:
- Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
- Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar),
- Stimulering av kollagenproduktion,
- Ökar hudens elasticitet,
- Ger näring och Föryngring,
- Återfuktning och lyftning,
- Minskar antalet fina rynkor,
- Minskar porer,
- Förbättrar hudens naturliga skydd,
- Ökar jämn hudfärg,
- Berikar huden med antioxidanter,
- Neutraliserar fria radikaler
Priserna För Sista Minuten Bokningar Gäller Enbart Vid Första Kundbesöket !

OBS: Vid bokning av BB-Glow via sista-minuten (till 40% rabatterat pris) tillkommer en avgift på 210 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Vid första besöket av behandling med BB-GLOW till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.
--------------------------------------------------
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till sex månader rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

BB Glow Treatment rekommenderas:
- För alla åldrar
- För olika hudnyanser
- För torr, normal och blandad hud
- För hud med pigmentering eller fräknar
- Hud med akne
- För grå och livlös hud
- Åldersfläckar
- Ojämn ton
- Missfärgning (hypopigmentering)

Behandlingseffekt:
- Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
- Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar),
- Stimulering av kollagenproduktion,
- Ökar hudens elasticitet,
- Ger näring och Föryngring,
- Återfuktning och lyftning,
- Minskar antalet fina rynkor,
- Minskar porer,
- Förbättrar hudens naturliga skydd,
- Ökar jämn hudfärg,
- Berikar huden med antioxidanter,
- Neutraliserar fria radikaler
USA:s ledande peeling för olika behandlingsområden. Kombinera VI Peel med färdiga eftervårds kitt. Smärtfri behandling! ´

VIPEEL behandlingen:
Lämplig för alla hudtyper, Anti-aging i fokus.
Speciellt formulerad för att föryngra åldrande hud och förhindra framtida skador.

Fördelar:
Mjukar upp fina linjer och rynkor.
Skapar en mer jämn hudton.
Peelar bort grov hudtextur.

Ingredienser!! :
TCA
fenol
salicylsyra,
Retinsyra
vitamin C
LIGHT PEEL (rengöring, hudanalys, kemisk peeling, alginat ansiktsmask, serum, kräm.)
Indikationer: Rynkor, trött hud
Aktiva ingredienser: 20 % Peeling, Glukonolakton + Mandelsyra, pH = 3

TIME PEEL: Indikationer: Rynkor, Slapp hud
(rengöring, hudanalys, kemisk peeling, alginat ansiktsmask, serum, kräm.)
Aktiva ingredienser: 50 % Peeling, Glukonolakton + Glukolsyra
pH = 1

FRANSFÖRLÄNGNING - Singel

Borttagning av fransar innebär att jag lägger ett lager av lim remover på ögonen som jag sedan låter verka i ca 10 min, efter det borstar jag försiktigt bort fransarna. Removern löser långsamt upp limmet och är skonsamt för dina ögonfransar.

FRANSFÖRLÄNGNING - Volym

Borttagning av fransar innebär att jag lägger ett lager av lim remover på ögonen som jag sedan låter verka i ca 10 min, efter det borstar jag försiktigt bort fransarna. Removern löser långsamt upp limmet och är skonsamt för dina ögonfransar.

Lash Lift / Bryn+Fransfärgning

LASH LIFT MED 3D FILLERS - Naturlig ögonfrans förstärkning Program (laminering ) - Detta är sensationella nyheter i lash industri, som tar bara en timme, och effekten varar upp till 6-8 veckor allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egna frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny.

Denna behandling är perfekt när man kanske vill ta en paus med ögonfransförlängning, eller helt enkelt inte kan eller vill ha lösfransar.
Elleebana Brow Henna – Nästa generation i ögonbrynsfärgning.
Innehåller hydrolyserade proteiner, vitaminkomplex och antioxidanter, Elleebana Brow Henna hjälper till att stärka och återställa hårväxten och förbättrar ögonbryns hårets naturliga kondition. Detta gör det perfekt för människor som har glesa, överplockade bryn eller som fortfarande återhämtar sig från en mardrömsvaxupplevelse.
Dessa unika tillägg till produkterna är innovativa och visar återigen varför Elleebana är världsledande och långt framför sina konkurrenter och skapar en genialisk produkt för bryndesignstjänster.
Vårt professionella sortiment av Elleebana Brow Henna består av 7 högpigmenterade, lyxiga färger, perfekt för varje hudtyp och ton, men lätta att blanda för en anpassad brynfärg färg anpassad specifikt för din klient och för att skapa riktig bryn magi. Elleebana Brow Henna innehåller ingen ammoniak, bly eller peroxid som för att minimera kroppens naturliga absorption av kemikalier och är en kostnadseffektiv salongsbehandling som utökar salongens utbud med det senaste inom skönhetsbranschen.
Elleebana Brow Henna – Nästa generation i ögonbrynsfärgning.
Innehåller hydrolyserade proteiner, vitaminkomplex och antioxidanter, Elleebana Brow Henna hjälper till att stärka och återställa hårväxten och förbättrar ögonbryns hårets naturliga kondition. Detta gör det perfekt för människor som har glesa, överplockade bryn eller som fortfarande återhämtar sig från en mardrömsvaxupplevelse.
Dessa unika tillägg till produkterna är innovativa och visar återigen varför Elleebana är världsledande och långt framför sina konkurrenter och skapar en genialisk produkt för bryndesignstjänster.
Vårt professionella sortiment av Elleebana Brow Henna består av 7 högpigmenterade, lyxiga färger, perfekt för varje hudtyp och ton, men lätta att blanda för en anpassad brynfärg färg anpassad specifikt för din klient och för att skapa riktig bryn magi. Elleebana Brow Henna innehåller ingen ammoniak, bly eller peroxid som för att minimera kroppens naturliga absorption av kemikalier och är en kostnadseffektiv salongsbehandling som utökar salongens utbud med det senaste inom skönhetsbranschen.
⚜️Elleebana Brow Henna – Nästa generation i ögonbrynsfärgning.⚜️

Innehåller hydrolyserade proteiner, vitaminkomplex och antioxidanter, Elleebana Brow Henna hjälper till att stärka och återställa hårväxten och förbättrar ögonbryns hårets naturliga kondition. Detta gör det perfekt för människor som har glesa, överplockade bryn eller som fortfarande återhämtar sig från en mardrömsvaxupplevelse.
Dessa unika tillägg till produkterna är innovativa och visar återigen varför Elleebana är världsledande och långt framför sina konkurrenter och skapar en genialisk produkt för bryndesignstjänster.
Vårt professionella sortiment av Elleebana Brow Henna består av 7 högpigmenterade, lyxiga färger, perfekt för varje hudtyp och ton, men lätta att blanda för en anpassad brynfärg färg anpassad specifikt för din klient och för att skapa riktig bryn magi. Elleebana Brow Henna innehåller ingen ammoniak, bly eller peroxid som för att minimera kroppens naturliga absorption av kemikalier och är en kostnadseffektiv salongsbehandling som utökar salongens utbud med det senaste inom skönhetsbranschen.

Avancerade Kroppsbehandlingar

Konsultation krävs innan bokning av behandling!
Detta för att avgöra om behandlingen är lämplig för dig eller inte.
Vi går igenom viktiga punkter före behandling samt hur du ska ta hand om huden efter behandlingen.

OBS : väljer du att boka in en plasma behandling efter en konsultation dras priset för konsultationen av behandlingspriset.

Behandlingen börjar med aplicering av en bedövningskräm på området som ska behandlas. PUREBEAU Fibroblast handstycket används får att skapa små flackar i ett visst mönster får att utlösa en åtstramnings reaktion.
Behandlingen utförs på båda händer.

Kroppsbehandlingar (Kvinnor)

Klassisk Kroppsmassage -

Den klassiska massagen hjälper dig att öppna upp ett flöde i kroppen både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Massagen ger ny energi, medvetenhet om din kropp och tillfälle att bara ta emot. Varma, generösa händer som mjukar upp dina muskler och ger dig en känsla av välbefinnande.
OBS: vi inte behandlar man
Huvudmomenten i behandlingen är:
Body Scrub, delux body lotion, massage, mini ansiktsbehandling: Ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmassage, avslutande produkter som serum, ansiktskräm.
Inget behov av dusch eller tvätt!

OBS: Vid bokning av denna behandlingen via sista-minuten (till 40% rabatterat pris,eller 20% kampanj) tillkommer en avgift på 280 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Vid första besöket av behandlingen till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad!!

Slimming Scrub Pearls - Dessa innovativa pärlor rullar och smälter över huden för att leverera dess värdefulla innehåll till mage och lår för en synbar skulpterad siluett redan från den första behandlingen!
(Ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmassage, avslutande produkter som serum, ansiktskräm)

Den klassiska massagen hjälper dig att öppna upp ett flöde i kroppen både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Massagen ger ny energi, medvetenhet om din kropp och tillfälle att bara ta emot. Varma, generösa händer som mjukar upp dina muskler och ger dig en känsla av välbefinnande.
Inget behov av dusch eller tvätt!

Slimming Scrub Pearls - Dessa innovativa pärlor rullar och smälter över huden för att leverera dess värdefulla innehåll till mage och lår för en synbar skulpterad siluett redan från den första behandlingen!

HUR FUNKAR DET:
Innovativt slankande koncept: allt-i-ett behandling med omedelbar effektivitet på bara 30 minuter! Turkosa havspärlor rullar och bokstavligen smälter på huden för att leverera sitt värdefulla innehåll. De verkar på två nivåer: exfoliering och minskning av celluliter.
Exfolierings stadiet förbereder huden och gör den mer mottaglig genom att aktivera mikrocirkulationen. Slankande aktiva ingredienser frigörs under en djup och uppfriskande massage för riktade insatser på mage, lår och stuss.

Verkan
•Dubbel slankande verkan: förhindrar fettlagring & förebygger bildandet av nya celluliter,
• Snabb och effektiv behandling som inte kräver någon dusch eller tvätt,
• Omedelbar“tömmande” effekt,
• Huden blir mjuk, jämn, vävnaden dränerad, siluetten blir återskapad.

Aktiva ingredienser:
- Algoslim System (Exklusiv patenterad aktiv ingrediens som är ett resultat av 5 års forskning. Utvunnen från en brun makro alg, den har lipolytiska egenskaper men även en aktivitet som begränsar bildandet av nya fettceller. Reducerar nivån av triglycerider med 29% )

-Koffein
Trippel verkan : ❶ Hämmar fettlagring i adipocyten ❷ Stimulerar fettdepåernas reducering genom att aktivera lipolysen och minska lipidernas överbelastning. Den tillåter delning av triglycerider, lagrade i adipocyterna till fettsyror som elimineras i circulationen ❸ Dränerar vävnaden

-Polysackarider
Extraheras från brun och rödalger. De har en fuktgivande förmåga att kvarhålla vattnet på ytan och fungerar som en reserv som frisätter de aktiva ingredienserna kontinuerligt. Mentol Cirkulationsökande, stimulerar, avgiftar.
Bra mot: Oren hud.
Peeling, ånga, porrengöring, mask och avslutande produkter som tonic ock kräm.
Ryggskrubb med havssaltkristaller som tar bort döda celler samtidigt som den tillför magnesium och kalcium.
Djupgående massage på rygg & nacke.
En härlig fotmassage som inleds med skrubb. Resultatet blir mjuka, lena och avslappnande fötter.

Hår Behandlingar

Keratin Behandling
Fullbokat
160 min 2.999,00 kr Mer info
Vad är keratin? det är ett protein som 's naturligt i ditt hår.
Hur det fungerar: En stylist applicerar en keratin hårrätningsprodukt till ditt hår och använder sedan värmen i ett plant järn för att utjämningsterapi

Gör håret mjuk! Och rakt! Och friska
Tvätt & Fön
Fullbokat
30 min 400,00 kr