Vad vill du boka?

Vi har skapat konceptet reTreats för att du ska få tillgång till ett stort sortiment med själavård.
Kom till vårunderbara lokal i Svedmyra för yoga, massage, konstutställningar, konstterapi och mycket mer!
ReTreats- återkommande treats för din själ och ditt hjärta.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

MASSAGE

En mjuk helkroppsmassage med aromaterapeutiska massageoljor som bl.a utförs med justerande grepp och tekniker från den tibetanska zon-terapin "vita-flex". Stimulerar kroppens utsöndring av oxytocin och ger, genom det varsamma utförandet, en trygg känsla där kroppen får möjlighet till självläkning och självjustering.
Denna massage löser upp spänningar i muskler och vävnader, förbättrar blodcirkulationen, balanserar nervsystemet och ger en härlig avslappning.

Varmt välkommen!
klassisk massage 25 min
köpt via klippkort
klassisk massage 40 min
köpt via klippkort
En avslappnande behandling för muskler och nervsystem. Ökar blodcirkulation och syresättning i kroppens vävnader. Du väljer själv hur du vill att massagen fördelas och hur intensiv behandling du önskar.
En avslappnande behandling för muskler och nervsystem. Ökar blodcirkulation och syresättning i kroppens vävnader.
Du väljer själv hur intensiv behandling du önskar.
En avslappnande behandling för muskler och nervsystem. Ökar blodcirkulation och syresättning i kroppens vävnader.
Du väljer själv hur intensiv behandling du önskar.
Massage med extrakt av klassiska läkeväxter. Boostar ditt immunförsvar på ett naturligt sätt, utan biverkningar. Motverkar bakterier, virus och parasiter, främjar blodcirkulation och andning.
Massagen ger smärtlindring, avslappning och välbefinnande genom att det parasympatiska nervsystemet aktiveras - motpolen till adrenalinpåslag och stress.
En ljuvlig kombination av massage, stretch och syresättning av kroppens vävnader genom djupandning. Perfekt för dig som vill bli utsträckt och utvilad, eller dig som vill ha hjälp att utvecklas i din yoga och bli rörligare.

YOGA

Under sommarmånaderna kommer kommer jag hålla yogaklasser på lite oregelbundna tider, företrädesvis på tisdagar och torsdagar kl 18:30 och lördagar kl 08:45, varje tillfälle är 90 minuter. Vi ses på reTreats Svedmyra och vid varmt, vackert väder är vi utomhus. Tider fylls på kontinuerligt.

Klasserna kommer ha ett litet annorlunda upplägg:
Start med HathaYoga för att mjuka upp kroppen, därefter SomaMove som ger lite puls och fart, avslutning med YogaNidra, som ger kropp och sinne en härlig kombination avkoppling❣️
Detta är en klass som alla kan vara med på, då var och en utgår ifrån sin egna dagsform oavsett om man är nybörjare eller van utövare.

Klassen kostar 150 kr/tillfälle varav 50 kr går oavkortat till hemlösa via Stockholms Stadsmission. Har du redan klippkort hos mig, så kan du givetvis använda det för dessa klasser också.

Anmälan görs via Biljettlänken i detta event och är bindande. Vid frågor, använd Meddelande-fältet.

Jag hoppas att vi ses - varmt välkommen!
Hatha/Vinyasa Yoga VT 2019
Fredagar 11 januari- 24 maj Obs! from Mars endast udda veckor
Kl 16:15 - 17:15

Passa på att göra dig själv en stor tjänst!
Yogan innehåller stående, sittande och liggande positioner. Vi utforskar positionerna både i Hathayoga som är lite långsammare och Vinyasa där vi flödar genom positionerna. Yogaformen erbjuder ett härligt sätt att bli starkare i kropp och själ.

Klassen är lätt att ta till sig och lämplig för dig som är nybörjare/medel eller något mer van yogis som önskar fräscha upp dina grundkunskaper. Alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Tips!
Kombinera gärna denna klass med Yinyoga klassen som börjar direkt efter, som är ett bra komplement till varandra.

Klippkort: 5 ggr 900 kr
Drop in: 200 kr
SomaMove är en holistisk träningsform där vi ger kroppen en komplett genomkörare med inspiration från yoga och dans.

Vi upprepar och utvecklar oss i samma rörelsemönster till musik där vi bygger upp vår rörlighet och styrka på ett dynamiskt sätt som får igång pulsen ordentligt. Inga krav på taktkänsla eller koordinationsförmåga finns då allt är utifrån dina egna förutsättningar och dagsform. Ta gärna med en handduk då de flesta får igång pulsen och svettas på detta pass. OBS! dusch finns inte i lokalen.

Vår studio, reTreats Svedmyra, ligger på Selebovägen 11 i Svedmyra. Vårterminen startar tisdagen den 8 januari och sista datum är torsdagen den 23 maj.

Du kan välja att köpa Klippkort, 5 ggr á 180 kr/tillfälle, totalt 900 kr eller 10 ggr à 170 kr/tillfälle, totalt 1700 kr. Drop-In är möjligt i mån av plats och kostar 200 kronor/gång. Drop-In är möjligt i mån av plats och kostar 200 kronor/gång.

Varmt välkommen!
Yin/Yang
Onsdagar 9 januari - 29 maj
kl 18:30 - 19:45 OBS! Ändrad tid from 20 mars

Ett blandat yogapass där Yin och yang symboliserar ytterligheter. En balans mellan två krafter.

I Yinyogan hålls positionerna stilla under en längre tid för att öppna upp kroppen och öka vår smidighet på ett skonsamt sätt, skapar lugn och avspänning. I Yangyogan utför vi mer fysisk yoga med fokus på rörelse/flöde och styrka, skapar värme och hetta. Med fokus på att lära känna våra kroppar.

Genom kombinationen upplever vi en behaglig känsla av helhet och balans.

Klippkort: 5 ggr 900 kr
Drop in: 200 kr
Yinyoga VT 2019
Fredagar 11 januari- 24 maj Obs! from Mars endast udda veckor
Kl 17:30 - 18:45

För dig som vill göra något fint för dig själv och din hälsa!
Yinyoga är en ljuvligt lugn och meditativ yoga där vi ägnar vår bindväv lite extra omsorg.
Positionerna hålls under en längre tid för att öppna upp kroppen och öka vår smidighet på ett skonsamt sätt. Yogaformen erbjuder ett härligt sätt att bli starkare i kropp och själ.

Klassen är lätt att ta till sig och lämplig för dig som aldrig har provat yinyoga tidigare, eller om du bara önskar fräscha upp dina grundkunskaper. Alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Tips!
Kombinera gärna denna klass med Hatha/Vinyasa klassen som är direkt före. som är ett bra komplement till varandra.

Klippkort: 5 ggr 900 kr
Drop in: 200 kr

Dropp-in pris 200 kr/tillfälle i mån av plats via bokadirekt.se
Kursen grundar sig i Hatha-yoga och upplägget ser ut enligt följande:
Tisdagar fokuserar vi på teknik, alignment och styrka.
Torsdagar är fokus på rörlighet i olika flöden, dynamiska och statiska positioner i olika tempo.

Varje tillfälle är ca 90 min och kursen vänder sig till vuxna och går av stapeln på reTreats, Selebovägen 11 i Svedmyra. Vårterminen startar tisdagen den 8 januari och sista datum är torsdagen den 23 maj.

Du kan välja att köpa Klippkort, 5 ggr á 180 kr/tillfälle, totalt 900 kr eller 10 ggr à 170 kr/tillfälle, totalt 1700 kr. Drop-In är möjligt i mån av plats och kostar 200 kronor/gång.

Varmt välkommen!

TERAPI OCH VÄGLEDNING

Vill du möta upp din längtan och låta ditt inre få växa?
Vill du befria dig från låsningar och bli tydligare för dig själv och andra?
Vill du utveckla relationen med dig själv så att glömda och gömda sidor kan få komma till uttryck och du kan förstå och sammanfoga dina delar till en helhet.
Vill du förstå och hantera dina behov bättre?
Behöver du läka och finna återhämtning?

I Uttryckande konstterapi fungerar konsten som en hållande, läkande, och utvecklande kraft i kombination med samtal och inre fokusering.

Konstuttrycken, som innefattar bild, musik, rörelse, poesi, sagor, myter och drama, anpassas och varieras efter din person och situation. Inga förkunskaper krävs då metoden bygger på ett enkelt och lekfullt utforskande i stunden.

Uttryckande konstterapi kan ses som en form av kroppsterapi och utgår från en psykodynamisk grund med fokus på sambandet mellan kropp och själ, människa och natur, existentiella livsfrågor och närvaro i nuet.

Den här formen av behandling innebär ett åtagande över tid (från 6 tillfällen och uppåt) och inleds alltid med tre separata samtal där terapeut och klient har möjligheten att undersöka möjligheten att fortsätta arbeta tillsammans och i så fall med vad.
Att följa sitt hjärta är ett väl använt uttryck, men kanske stundtals svårt att omsätta i verkligheten. Ibland är intrycken många och de inre svaren osäkra och otydliga. Vi kan känna oss vilse och ha behov av guidning.

Genom “Vägledande Samtal” kan du få hjälp att se på dig själv och din situation på nytt. Inspirerande kortlekar och inre fokusering öppnar för andra vägar till insikt bortom det logiska sinnets begränsningar.
För dig som vill ha möjlighet att ta till dig grunderna inom Ayurveda i egen takt samt göra ett dosha-test och få tips om för dig passande mat, yogatyper, andningsteknik och meditation mm erbjuder jag Konsultation Auryveda &Yoga.

Hur går det till?
Du bokar in den första träffen och vid det tillfället gör vi en ayurvedisk dosha-test och diskuterar dina behov och önskemål tillsammans. Utifrån det tar jag fram en personlig rekommendation för dig. Efter din första konsultation kan du också komma på uppföljning/återbesök.

Pris: 595 kronor första mötet/1 timme. Återbesök 395 kronor för ca 45 minuter.

Om du har frågor, får du självklart kontakta mig. Enklast genom att skriva in detta i meddelande-fältet när du bokar (ange då också om det är första möte eller återbesök) eller genom att maila till info@never2L82.yoga.

Välkommen att boka in ett första möte för att komma igång!

ENERGIBEHANDLING

Kropp och själ lagrar erfarenheter som obearbetade kan ge upphov till besvär på flera nivåer. Under en session får du ligga påklädd, inbäddad och ompysslad på en varm bänk. Genom att känna in och kommunicera med din kroppsenergi kan minnen, inre förnimmelser och känslor få komma till ytan och tas om hand.

En healingsession öppnar ofta upp för inspiration och lust till vidare utforskande av den egna själsliga utvecklingen.

Behandlingen börjar med ca 15-20 minuters samtal.