Vad vill du boka?

<span class="wysiwyg-color-red"></span>Den onsdag 6/6 klinik  är stängt .<br> <br> vi ses igen 7/6 <br> <br>
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar

Ingår: rengöring, peeling, ånga, kort portömning, ansiktsmassage, mask, avslutande fukt kram

Erbjudande : dekolletage massag , ögon brynblock och arm massage
Ingår rengöring, peeling, ånga, portomning, mask, avsluta med fukt crem. erbjuder: dekolletage massage samtidet ansikt massage
Behandling ingår: ryggmassag, dubbel rengöring, peeling, ånga, portömning ,ansiktsmassage, specialmask, efter hud typ. Erbjudande brynplock, hand och arm massage.
I samband med Ansiktsbehandling Anti-agning som minska rynkor och linjer och ger en ökad fasthet i ögonpartiet vi kör med speciell maskiner for rynkor(Eye care system )

Elizabeth Arden PRO behandling

Förbred dig på att imponeras av hudens nya spänt !

FRÅN: ELIZABETH ARDEN PRO produkter.
En Behandling med "WOW-KÄNSLA". En mångsidig och lyxig behandling som ger synliga resultat och en uppklarade effekt på huden, dessutom ger den förbättrad elasticitet textur,ton och renhet.
Enlyxbehandling med åldersmotverkande effekt som gör fina linjer och rynkor påtagligt mindre synliga, samtidigt som huden blir klara,. Slappna svenska och njut av massagen från en unik och innovativ behandling som ger huden lyster och ungdomlig fräschör.
En hudförbätrande och behaglig pejlingen med enastående resultat. Denna intensiva ansiktsbehandling ger omedelbar och synlig balanserad effekt på huden. Särskilt avsedd för torra partier, korrigering av jämn hustomte och problemhy. Den ultimata lösningen för synligt slätare hud-en föryng-ringskur för ansiktet.
En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster.
Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

Gäller. ELEZABETH ARDEN PRO Produkter
En aktiv och hudförbätrande ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage för fasthet, fuktig och exfoliering . Exfolieringen utan kemisk peeling och är en perfekta introduktion till Elizabeth Arden PRO peeling pads.

Fransar & Bryn

+ överläpp eller haka pakit pris 200
Ingår rengöring , avslutar med fukt crem
Rengöring av fransar, färga, avslutar med ögon crem och frans serum inkl block bryn och färga.
De hålla på 5 - 6 veckor ( permanat upphöjning, ingår ögonfrans färg Avsluta med ögon créme .

Make Up

Make Up - Brud
75 min 1.490,00 kr
Mineral
Make Up fest
45 min 590,00 kr

Naglar

Ingår nagel lack färg
Spa manikyr ingår mask och olja massage.

Paket

Ingår hår uppsättning, smink,klassisk Ansiktsbehandlin , ögonbryn block, någlar (lyx manikyr )speciell mask till bruden.

SPA behandling

Tjänster