Vad vill du boka?

VÄLKOMMEN! 


Kära kunder! 

Det går att boka tider i vanlig ordning men avboka snälla eran tid ifall ni ÄR eller KÄNNER er det minsta sjuka då jag har en dotter som har astma samt nedsatt immunförsvar! 

( Glöm inte att avboka i tid ! )
Sällskap och djur undanbedes .






FRÅN OCH MED 1 MARS KOMMER JAG INTE TA EMOT FÖR VAXNING


****OBS: LÄS IGENOM NEDANSTÅENDE TEXT INNAN DU BOKAR!****




Är du 16 år och vill boka, är det målsmans namn och adress som gäller! 



Att tänka på inför en fransförlängning är att se till att ha håret tvättat, att vara osminkad , INGEN MASCARA , ÖGONSKUGGA eller oljebaserade krämer eftersom det kan påverka hållbarheten och skulle du ha det ger jag ingen som helst garanti ! Vid LIMFEL (om man tappar alla fransar från båda ögonen)ska ni Kontakta mig inom 3 dagar med bild så att jag får se hur fransarna ser ut och isåfall  bokar vi en ny tid inom 1 vecka och jag fyller på utan kostnad.



Efter behandling bör du väntar i 24 timmar med att duscha, bada i simhall, sola solarium eller basta, träna. Anledningen till detta är för att limmet ska härda tillräckligt. 

Tvätta därefter era fransar dagligen med fransshampoo/skummtvätt :)

Har du mindre än 15 fransar kvar vid påfyllning, räknas det som nytt set! Det är Viktigt att boka stor påfyllning ifall du gått över 2 veckor då hinner jag att ”skala” av de fransar som växt väldigt mycket ( som vrider och vänder på sig och svårt att borsta till så de sitter åt rätt håll).








VIKTIGT ATT KOMMA IHÅG !


GENOM ATT BOKA EN BEHANDLING HOS OSS MIG ACCEPTERAR DU :

• Skulle du missa din tid eller inte avbokar minst 24 timmar innan, debiterar vi dig för den bokade tiden vi har avsatt för dig.




Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.