Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Botulinum toxin (botox)

Man får behandling av botox i hela pannan samt kråksparkar och även brynlyft. Påfyllning ingår gratis efter ca 2 veckor om man inte fått full effekt.
Om effekt inte uppnåtts på första besöket får man komma tillbaka efter 2 veckor för gratis påfyllning. Avbokning sker 24 senast 24 timmar innan annars debiteras 1500.
Behandling av arga rynkan samt hela pannan. Påfyllning ingår efter 2 veckor om inte full effekt uppnås. Behanlingen är smärtfi.
Botox behandling hela panna och kråksparkar. Smärtfri behandling. Full effekt uppnås efter 2 veckor gratis påfyllning om effekt inte uppnås.
Behandling av arga rynkan där maximal effekt fås efter 2 veckor om maximal effekt inte uppnåtts får man gratis påfyllning. Behandlingen är smärtfri.

Fillerbehandling

Lite kontur i käkbenen är det många önskar för att få den perfekta looken. Efter behandling uppstår de viss rodnad som avtar efter några dagar. Behandlingen är smärtfri.
Läppförstoring med Stylage M är en smärfri behandling där man både får bedövningskräm innan behandling och även i själva Stylagen. Efter behandlingen kan en viss rodnad och svullnad uppstå, men detta avtar med tiden.
Under ögonen har vi en hel del blodkärl som skyddas av fett och tunn hy. Med åldern minskas fettvävnaden i området, vilket leder till att kärlen exponeras och ger mörka kontraster. Fördjupningar och skåror uppstår då under ögonen som kallas Tear trough.
Med juvederm voluma får du de perfekta kinderna som du alltid önskat dig. Behanlingen är smärtfri.
Hak behandling är en smärtfri behandling. Efter behandlingen uppstår det viss svullnad och rodnad.
Läppförstoring med 1 ml valfri filler
Näskorrigering med fillers. Behandlingen är smärtfri då man både får bedövningssalva innan injicering och även själva sprutan har bedövning. En liten touch kan göra så mycket!
Denna skinbooster är proppat med vitaminer och hyaluronsyra och ger huden en lyster och minskar veck och rynkor. Efter behandling har man viss rodnad som avtar med tiden. Efter 3-4 veckor rekommenderas en till behandling för maximal effekt.