Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Boka Skalp micropigmentering (FUE & FUT)

Vill du erbjuda dina kunder möjligheten att korrigera misslyckad PMU behandling med hjälp av PMU Remover?. Hos oss får du under en dag individuell utbildning som passar efter dina behov. Utbildningen består av teoretisk och praktisk del som berör olika moment av behandlingen med PMU Remover.
Har du haft misslyckad eller oönskad behandling av micro pigmentering/tatuering? Nu kan du ta bort det med hjälp av vår PMU Remover. PMU Remover är en skonsam och effektiv behandling av borttagning av pigment från micropigmentering och tatuering. Genom att sticka små hål i området som pigmentet finns och försiktigt applicera vätska/ PMU Remover kan vi avlägsna pigmentet.
Vill du lära dig att utföra skalp medical mikro pigmentering och etablera dig i en växande bransch inom kosmetisk skönhet? Du kanske redan verkar i skönhetsbranschen och önskar lägga till tjänsten SMMP i ditt företag? Då är det här den rätta franchiseutbildningen för dig.
Vi utför behandling av Alopecia med hjälp av SMP. Priset sätts individuellt vid behandling av Alopecia.
Liten behandling innefattar pigmentering av en liten yta exempelvis;

(1) Återställande av hårlinje
(2) Vikar
(3) Hjässan
(4) Glest hår
Mellan behandling innefattar pigmentering av en mellan stor yta exempelvis;

(1) Återställande av hårlinje + hjässan
(2) Återställande av hårlinje + ärr (FUE & FUT)
(3) Pigmentering av glest hår + hjässan
Stor behandling innefattar pigmentering av det område som hår har tappats på inkluderande hårlinje, höga vikar, hjässan och bakhuvudet.
Innovative Scalp Pigmentation AB är specialister på att behandla ärr från tidigare hårtransplantationer speciellt från FUE & FUT där syftet är att kamouflera ärret. Det krävs minst 3 behandlingar för att uppnå optimalt resultat.
Uppfräschning av din tidigare behandling genom en Touch Up.
Hos oss är konsultation första steget till en potentiell förändring. Därför föredrar vi personliga möten med våra klienter för att ge väsentlig information om behandlingen samt ge svar till eventuella frågor. Vi avsätter en timme för din konsultation och är kostnadsfri.