Vad vill du boka?

Låt dig inspireras. Låt dig förnyas. Låt dig bli ompysslad och bortskämd en stund!

I en harmonisk miljö välkomnar vi dig att ta hand om dig själv och din hud på bästa sätt. På vår salong är ditt välbefinnande vårt fokus. Lämna vardagens stress, stäng omvärlden utanför och stanna upp. Låt dina sinnen komma i harmoni och ge egot en liten boost. Vi ger dig bästa möjliga resultat i kombination med största möjliga njutning.

Ta en paus och unna dig själv en stunds avkoppling, låt ditt yttre och inre komma i balans!

Välkommen!

Observera! 
Vi är ej anslutna till Bokadirekts presentkort. För köp av presentkort hos oss välkomnar vi dig att komma in till oss eller kontakta oss via mail eller per telefon.

Frisörbehandingar:
Är du osäker på viken typ av färgning du ska boka, så slå oss gärna en signal för rådgivning.
Kunder som vill göra avancerade färgningar, ex. gå från mörkt till ljust ombeds att boka tid per telefon, dels för rådgivning och för att arbetstiden för oss frisörer ska räcka till!
Tack för er förståelse och Varmt Välkomna!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Naglar

Borttagning av konstmaterial från naglarna. I priset ingår minimanikyr.
En härlig spa-stund för dina händer med ett varmt handbad med vitaliserande kräm. I behandlingen ingår manikyr och lackning med traditionellt lack och eventuellt stärkande produkt för naglarna om så önskas. En närande och stärkande behandling för alla händer!
Förstärkning av de egna naglarna med natural fiber. Natural fiber är en hållfast produkt med fräscht och naturligt utseende på den egna nageln. Passar fint för Dig som vill ha starka naglar med ett naturligt och diskret utseende utan avancerad påbyggnad. I behandlingen ingår minimanikyr för ett vackrare och mer hållbart resultat.
Lackning med gellack (Shellac, I-LAK). Hållbart och vackert resultat i 2-3 veckor. Mängder av härliga kulörer att välja bland!
(Behandlingen avser ej minimanikyr och förutsätter att naglarna är fria från lackrester vid besöket)
Lackning med gellack (Shellac, I-LAK). Få ett vackert och hållbart resultat som varar i 2-3 veckor. Mängder av härliga kulörer att välja bland! Skonsam borttagning.
I behandlingen ingår minimanikyr.
En härlig stund av välbefinnande för Dina händer! I behandlingen ingår exfolierande peeling, handmassage och behandling av nagelband, lackning med klart- eller färgat traditionellt lack.
Putsa upp nagelbanden och fila formen! I behandlingen ingår lackning med klart- eller färgat traditionellt lack.
Påfyllning av material för gelénaglar med design i form av färg, glitter eller exempelvis fransk manikyr. En avgift om 30 kr/tipp eller form tillkommer i händelse av brutna naglar. (Om fler än 5 tippar är brutna gäller nytt set.)
Återbesök. Behandlingen avser påfyllning av material för naturella gelénaglar. Avgift om 30 kr/tipp eller form tillkommer i händelse av brutna naglar. (Om fler än 5 tippar saknas gäller nytt set.)
Nytt set gelénaglar inklusive förlängning med tippar eller formar. Priset avser set med design i form av färg, glitter eller fransk manikyr exempelvis.
Nytt set naturella gelénaglar inklusive förlängning med tippar eller formar.

Övriga behandlingar

Varför inte unna Dina händer en välgörande och närande mask i samband med annan behandling som exempelvis fransförlängning, nagel- eller fotbehandling.
En mysig tillvalsbehandling för Dig som vill skämma bort trötta händer lite extra. I behandlingen ingår peeling och handmassage samt vårdande kräm som avslutande behandling.
En härligt värmande, uppmjukande och återfuktande behandling för händer eller fötter. Det varma paraffinet öppnar upp hudens porer och kapslar in fukt och värme samt ökar blodgenomströmningen. Händer eller fötter doppas i varmt paraffin och packas därefter in i plastomslag samt varma frottétossor. När paraffinet avlägsnas kan Du njuta av lena och mjuka händer. Behandlingen passar Dig som vill sköta om händer eller fötter lite extra, unna dig en stunds njutning och ge huden ett föryngrat intryck, passar även Dig med reumatisk värk, ledbesvär eller artros.

Behandling utförs ej på skadad hud eller vårtdrabbad hud.

Fransar & Bryn

Den här brynbehandlingen är det absolut senaste och hetaste, perfekt för Dig som vill ha intrycket av fylliga och vackert stylade bryn i veckor. I behandlingen ingår färgning och formning av brynen.
Den här brynbehandlingen är det absolut senaste och hetaste, perfekt för Dig som vill ha intrycket av fylliga och vackert stylade bryn i veckor. Med hjälp av särskilt framtagna, skonsamma produkter från svenska märket Jorat Cosmetics stylas brynen i en permanent form som kommer underlätta Din dagliga rutin. I behandlingen ingår färgning och formning av brynen. Återbesök rekommenderas ca 1 ggr/månad beroende på Dina bryns naturliga tillväxtcykel.
Färgning av brynen med naturliga växtpigment. En skonsam behandling för Dig som uppskattar ett mer intensivt färgresultat och intrycket av vackert sminkade bryn. Hållbarhet på hårstrån ca 4-8 veckor, på huden ca 1-3 veckor beroende på hudtyp.
Unna Dig vackra fransar och bryn i flera veckor framöver med detta lyxpaket där både lashlift (inkl färgning, protein och keratin) samt browlamination (inkl färg och form) ingår! Du kan välja att få brynen färgade med henna för en mer intensiv pigmentering. Vid bokning av detta paket erhåller du 350 kr rabatt på ordinariepriset (1450 kr)
För Dig som vill ha det lilla extra. Vi har alltid fokus på franshälsa och utformar fransförlängningen efter vad dina fransar klarar av.
15% rabatt i samband med ansiktsbehandling.
15% rabatt i samband med ansiktsbehandling.
15% rabatt i samband med ansiktsbehandling.
15% rabatt i samband med ansiktsbehandling.
En stärkande proteininpackning som boostar de naturliga fransarna inifrån genom att tillföra fukt, arganolja (antioxidant som skyddar mot yttre påverkan). Behandlingen avslutas med keratin som tillför fransarna collagen och ökar flexibilitet och motståndskraft. Behandlingen hjälper till att skydda fransarna mot yttre påverkan som klimat och smink. Perfekt för Dig som inte vill eller kan ha fransförlängning men gärna sminkar dig, eller bara för att skämma bort fransarna lite extra.
15% rabatt i samband med ansiktsbehandling.
15% rabatt i samband med ansiktsbehandling.
LashLift innebär permanent av de naturliga fransarna för att skapa en fin och smickrande böj från roten, som låter fransarnas fulla längd komma till sin rätt. I samband med behandlingen färgas fransarna om så önskas, samt får en riktig boost av proteininpackning som matar fransarna med fukt och lämnar dem glansiga och starka. Proteinboosten har en "anti ageing"-effekt på fransarna och innehåller bl a Arganolja som är en av världens mest exklusiva oljor (silk of Marocco), och skyddar mot yttre påverkan. Boosten innehåller även collagen som ökar fransarnas flexibilitet och motståndskraft. Dessutom får fransarna njuta fördelarna av Hyaluronsyra som tränger in och reparerar fransarna från djupet och har en fantastisk förmåga att binda vätska till sig.
Redan efter första behandlingen blir de naturliga fransarna stärkta, glansigare och längre. Vid upprepade behandlingar förstärks effekten av proteinboosten och bygger upp friska, starka fransar. En utmärkt behandling för Dig som inte vill eller kan ha fransförlängning!
Se beskrivning; LashLift inkl. proteinboost & keratin. Priset gäller för återbesök inom 4 veckor.
Fransarna får en fin böj och färgas.

Kalahari - Kroppsbehandling

Underbart avkopplande behandling för både kropp och själ. En kortare version av behandlingen ovan. Fokus på rygg, axlar och armar.
Underbart avkopplande behandling för både kropp och själ. Kalaharis välgörande, näringsrika och ljuvligt doftande oljor förstärker upplevelsen och lämnar huden mjuk och återfuktad.

Make up

pHformula- Ansiktsbehandling

60 minuter - personligt anpassad behandling.

En behandling som förnyar och stimulerar huden, ger jämnare hudton, förfinar linjer och rynkor och ger huden fukt.

Behandlingen anpassas efter dina önskemål och hudens behov.

Dubbelrengöring, Skin resurfacing (peeling) anpassad efter din hudtyp, portömning, ev. V.I.T.A. C pensling, avancerad ansiktsmask anpassad efter din hudtyp samt avslutande produkter.
90 minuter - personligt anpassad behandling.

En behandling som passar när du vill skämma bort dig själv och din hud alldeles extra! I denna superlyxiga behandling får du både avkopplande massage och massor av gott till huden för att förbättra, förnya och stimulera.

Behandlingen anpassas efter dina önskemål och hudens behov.

Dubbelrengöring, Skin resurfacing (peeling) anpassad efter din hudtyp,
portömning, ansikts-, decolltage-, och armmassage, ev. V.I.T.A. C pensling, avancerad ansiktsmask anpassad efter din hudtyp samt avslutande produkter.
75 minuter - personligt anpassad behandling.

En behandling som förnyar och stimulerar huden, ger jämnare hudton, förfinar linjer och rynkor och ger huden fukt.

Behandlingen anpassas efter dina önskemål och hudens behov.

Dubbelrengöring, Skin resurfacing (peeling) anpassad efter din hudtyp, portömning, ansikts- och decolltagemassage, ev. V.I.T.A. C pensling, avancerad ansiktsmask anpassad efter din hudtyp samt avslutande produkter.
40 minuter - personligt anpassad behandling.

En behandling som förnyar och stimulerar huden, ger jämnare hudton samt förfinar linjer och rynkor.

Behandlingen anpassas efter dina önskemål och hudens behov.

Dubbelrengöring, Skin resurfacing (peeling) anpassad efter din hudtyp, portömning, ev. V.I.T.A. C pensling, samt avslutande produkter.

Vaxning

Armar
40 min 325,00 kr
Axiller
30 min 250,00 kr
Bikini
20 min 250,00 kr
Braziliansk
50 min 495,00 kr
15% rabatt i kombination med ansiktsbehandling.
15% rabatt i kombination med ansiktsbehandling.
15% rabatt i kombination med ansiktsbehandling.
Haka
15 min 160,00 kr Mer info
15% rabatt i kombination med ansiktsbehandling.
15% rabatt i kombination med ansiktsbehandling.
Halva ben
30 min 395,00 kr
Hela ben
60 min 525,00 kr
Rygg
45 min 425,00 kr
15% rabatt i kombination med ansiktsbehandling.

Utbildningar

Den här kursen är fantastisk för dig som redan arbetar med brynstyling och vill kunna erbjuda dina kunder det absolut senaste i skönhetsbranschen, men även en perfekt kurs för dig som vill starta upp din egen skönhetsverksamhet och lära dig hur du stylar de perfekta brynen! Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehållet omfattar allt du behöver veta för att utföra behandlingen säkert och professionellt:

- Brynstrånas uppbyggnad
- Hygieniskt arbete
- Kontraindikationer
- Produktkännedom
- Skötselråd
- Kundbemötande
- Företagande
- Prissättning
- Brynstyling genom tiderna
- Färgning
- formning

Som elev står du och ditt lärande i fokus, du ska lämna utbildningsdagen trygg i vetskapen att du har den kunskap du behöver för att börja arbeta, samt att du har tillgång till obegränsad support även efter certifiering. Du blir inbjuden till vår elevgrupp på Facebook där vi delar med oss av tips och idéer, informerar om det senaste i branschen samt stöttar varandra i vårt arbete.
Vi arbetar både teoretiskt samt praktisk övning på modeller under utbildningen, om känner behov av ytterligare praktik efter avslutad kurs har du möjlighet till det.
I slutet av dagen och väl genomfört arbete erhåller du ditt certifikat och kan titulera dig certifierad browliftartist.

I kursavgiften ingår teoretiskt kursmaterial, startkit med allt du behöver för att komma igång och ta emot dina första kunder samt certifikat. Dessutom får du som elev rabatt på alla framtida produktinköp hos BC Academy.

Pris NU 3995 kr
Den här kursen är för dig som vill lära dig två omåttligt populära och roliga behandlingar att erbjuda dina kunder! Inga förkunskaper krävs, kursinnehållet är utformat för att passa både dig som redan arbetar med skönhet men även för dig som är redo att ta klivet in i branschen!

LASHLIFT

Kursinnehållet omfattar allt du behöver för att utföra behandlingen säkert och professionellt:

- Ögats anatomi och fysiologi
- Fransarnas uppbyggnad
- Produktkännedom och skötselråd
- Den kemiska processen
- Hygieniskt arbete
- Kontraindikationer
- Kundbemötande
- Företagande
- Prissättning


BROWLIFT

Kursinnehållet omfattar allt du behöver veta för att utföra behandlingen säkert och professionellt:

- Brynstrånas uppbyggnad
- Hygieniskt arbete
- Kontraindikationer
- Produktkännedom
- Skötselråd
- Kundbemötande
- Företagande
- Prissättning
- Brynstyling genom tiderna
- Färgning
- formning


Som elev står du och ditt lärande i fokus, du har tillgång till obegränsad support från din lärare samt möjlighet till praktik. Du erhåller ett gediget kursmaterial samt startkit med allt du behöver för att komma igång, dessutom får du som elev rabatt på alla dina framtida produktinköp hos BC Academy. Alla elever blir också inbjudna till vår elevgrupp på Facebook där vi delar med oss av tips, idéer och stöttar varandra i vårt arbete.

Under dagen arbetar vi både med teori samt praktisk övning på modeller. I slutet av dagen och efter väl genomfört arbete erhåller du två certifikat och kan titulera dig certifierad Lash- & Browliftartist!

Den här kursen riktar sig till dig som vill kunna erbjuda dina kunder en fantastisk behandling för naturliga fransar, perfekt för de kunder som inte kan eller vill bära fransförlängning men ändå vill få en vacker böj och intensiv blick.

Kursinnehållet omfattar allt du behöver för att utföra behandlingen säkert och professionellt:

- Ögats anatomi och fysiologi
- Fransarnas uppbyggnad
- Produktkännedom och skötselråd
- Den kemiska processen
- Hygieniskt arbete
- Kontraindikationer
- Kundbemötande
- Företagande
- Prissättning

Som elev står du och ditt lärande i fokus, du har tillgång till obegränsad support från din lärare samt möjlighet till praktik. Du erhåller ett gediget kursmaterial samt startkit med allt du behöver för att komma igång, dessutom får du som elev rabatt på alla dina framtida produktinköp hos BC Academy. Alla elever blir också inbjudna till vår elevgrupp på Facebook där vi delar med oss av tips, idéer och stöttar varandra i vårt arbete.

På kursdagen arbetar vi både med teori samt praktisk övning på modeller. I slutet av dagen och väl genomfört arbete erhåller du ditt certifikat och kan titulera dig certifierad lashliftartist!

Priset för utbildning inkl startkit, kursmaterial och certifikat är ord. 5995 kr inkl moms. JUST NU 3995 kr!

Fotbehandlingar

Konventionell lackning i valfri färg för tånaglar
En semipermanent lackning av tånaglar med Shellac eller gellack för ett hållbart resultat i veckor. Inklusive korrigering av nagelband samt filning av naglar.
Fräscha upp fötterna med ett vackert lack! Hållabart resultat i veckor med semipermanent Shellac eller annat gellack, inklusive vård av nagelband och filning av tånaglar.

(Behandlingen kan även göras i samband med Spa Pedikyr eller Pedikyr Mini, se Tillvalsbehandlingar under rubriken fotbehandlingar.)
En tillvalstjänst till Spa-Pedikyr eller Pedikyr Mini. Lackning av tånaglar med konventionellt lack i valfri färg.
En tillvalsbehandling till Spa-Pedikyr eller Pedikyr mini. Lackning med semipermanent lack för hållbart resultat i veckor.
En härlig fotbehandling för Dig som vill vara effektiv men hålla fötterna i fint skick! I behandlingen ingår oljeinpackning som är likvärdigt ett kortare fotbad, filning/klipp av tånaglar, behandling av nagelband, fil/slip av förhårdnader samt avslutande fotmassage. Givetvis kan tillval för lackning göras även till denna behandling (se lista över tillval).
Unna Dig en stunds avkoppling och få fötterna ompysslade! I behandlingen ingår fotbad, behandling av nagelband, fil/klipp av tånaglar, fil/slip av förhårdnader, peeling samt avslutande fot- och underbensmassage. Möjlighet att göra tillval för lackning av tånaglar med vanligt nagellack eller shellac (se tillvalslista).

Angelica frisörbehandlingar

Inkl konsultation, massageschamponering och styling. Junior 9-12 år
Inkl. konsultation massageschamponering och styling.
Alla priser är från - då alla hår är olika långa/tjocka och har olika karaktär. Mer detaljerade prisuppgifter finns på hemsidan.
Priser är från - då alla hår är olika långa/tjocka och har olika karaktär. Mer detaljerade prisuppgifter finns på hemsidan.
Priser är från - då alla hår är olika långa/tjocka och har olika karaktär. Mer detaljerade prisuppgifter finns på hemsidan.
Priser är från - då alla hår är olika långa/tjocka och har olika karaktär. Mer detaljerade prisuppgifter finns på hemsidan.
Priser är från - då alla hår är olika långa/tjocka och har olika karaktär. Mer detaljerade prisuppgifter finns på hemsidan.
Priser är från - då alla hår är olika långa/tjocka och har olika karaktär. Mer detaljerade prisuppgifter finns på hemsidan
Inkl. konsultation, massageschamponering och styling.
Tar bort beläggningar i håret från hårt vatten (tex koppar, järn och kalk) som kan ge torrhet och oönskade nyanser.
Inkl massageschamponering och styling.

Priser är från - då alla hår är olika långa/tjocka och har olika karaktär.
En djupverkande behandling med molekyler som lagar svavelbindningar i hårstrået. Inkl massageschamponering och styling.

Priser är från - då alla hår är olika långa/tjocka och har olika karaktär. Mer detaljerade prisuppgifter finns på hemsidan.
Priser är från - då alla hår är olika långa/tjocka och har olika karaktär. Mer detaljerade prisuppgifter finns på hemsidan.
Ger volym i hårroten. Perfekt för att ta kontroll över starka virvelparti och underlätta den vardagliga stylingen
Priser är från - då alla hår är olika långa/tjocka och har olika karaktär. Mer detaljerade prisuppgifter finns på hemsidan.
Inkl massageschamponering och styling
Hårförlängning med tape-teknik.
Pris enligt konsultation
Priser är från - då alla hår är olika långa/tjocka och har olika karaktär. Mer detaljerade prisuppgifter finns på hemsidan.
Konsultation samt provuppsättning ingår. Även vissa löshårsdelar till uthyrning.

Priset är från
Pris enligt konsultation.

Marie Frisörbehandlingar

Bottenfärg (Max 3cm utväxt) inkl. fön & Styling.

Vid större utväxt tillkommer färgtillägg för produktåtgång.
(100-300kr)

Även en nyansering kan behövas (+225-425kr)
Bottenfärg (Max 3 cm utväxt) inkl. klippning, fön & Styling.

Vid större utväxt tillkommer färgtillägg för produktåtgång.
(100-300kr)

Även en nyansering kan behövas (+225-425kr)
Bottenfärg, max 3 cm utväxt, samt effektslingor, fön & styling.

Vid större utväxt tillkommer färgtillägg för produktåtgång.
(100-300kr)

Även en nyansering kan behövas (+225-425kr)
Bottenfärg, max 3 cm utväxt, samt effektslingor och klippning.

Vid större utväxt tillkommer färgtillägg för produktåtgång.
(100-300kr)

Även en nyansering kan behövas (+225-425kr)
Klippning inkl. tvätt, fön & Styling
Damklippning inkl. Tvätt, Powerdose, fön & styling.

Powerdose är en 5 minuters kur som gör torra hår mer smidiga och lättarbetade.
Behandlingen är berikad med Glycerol som ger håret näring och fukt, samt kokosnötolja som ger lyster, mjukhet och förhindrar kluvna hårtoppar.
Kom med tvättat & torrt hår och få hjälp att Locka eller Platta och styla håret. Perfekt inför en AW eller festligheter.
Folieslingor inkl. fön & Styling

(Gäller max axellångt hår eller utväxt, därefter tillkommer extra färgtillägg på 100-500kr)

Även en nyansering kan behövas (+225-425kr)
Folieslingor inkl. klippning, fön & Styling.

(Gäller max axellångt hår eller utväxt, därefter tillkommer extra färgtillägg på 100-500kr)

Även en nyansering kan behövas (+225-425kr)
Färgning inkl. fön & Styling
(Pris avser max axellångthår.)

Även en nyansering/pastell kan behövas (+225-425kr)
Färgning, fön & Styling.
(Pris avser axellångt hår - längre hår)

Extra färgtillägg kan förekomma (100-300kr) för produktåtgång.

Även en nyansering kan behövas (+225-425kr)
Färgning inkl. klippning, fön & Styling.
(Pris avser max axellångt hår.)

Även en nyansering/pastell kan behövas (+225-425kr)
Färgning inkl. klippning, fön & Styling.
Från axellångt hår - längre hår

Extra färgtillägg kan förekomma (100-300kr) för produktåtgång.

Även en nyansering kan behövas (+225-425kr)
Priset avser max axellångt hår.

Extra färgtillägg kan förekomma (100-300kr) för produktåtgång.

Även en nyansering kan behövas (+225-425kr)
Färgning, fön & Styling.
(Pris avser axellångt hår - längre hår)

Extra färgtillägg kan förekomma (100-300kr) för produktåtgång.

Även en nyansering kan behövas (+225-425kr)
Priset avser max axellångt hår.

Extra färgtillägg kan förekomma (100-300kr) för produktåtgång.

Även en nyansering kan behövas (+225-425kr)
Färgning inkl. klippning, fön & Styling.
(Pris avser axellångt - längre hår)

Extra färgtillägg kan förekomma (100-300kr) för produktåtgång.

Även en nyansering kan behövas (+225-425kr)
Klippning inkl. tvätt & Styling
Inpackning inkl. fön & styling
Klippning ålder 9-12år
Klippning
Klippning inkl. konsultation, tvätt, fön & Styling
Putsning av lugg
Priset avser axellångt hår, därefter tillkommer ett färgtillägg på (100-500kr) beroende på produktåtgång.

Även en nyansering/pastell kan behövas (+225-425kr)

OBSERVERA att denna behandling gäller om man även vill lägga en bottenfärg.
Boka annars det andra alternativet på Ombre/Bayalagefärgning.
Priset avser axellångt hår, därefter tillkommer ett färgtillägg på (100-500kr) beroende på produktåtgång.

Även en nyansering/pastell kan behövas (+225-425kr)

OBSERVERA att denna behandling gäller om man vill ha sin naturliga färg som bottenfärg.
Permanent inkl. klipp, fön & styling.
Endast tillputsning av kanter runt öron och nacke.
Ingen tvätt ingår
Slingor i hätta inkl. fön & styling.

(Gäller på max axellångt hår, annars tillämpas folieslingor)

En nyansering/pastell kan behövas (+225-425kr)
Slingor i hätta inkl. klipp, fön & Styling.

(Gäller på max axellångt hår, annars tillämpas folieslingor)

En nyansering/pastell kan behövas (+225-425kr)
Tvättning, fön & extra styling.