Vad vill du boka?

Välkommen till oss på SSR-Nordic Sundsvall AB 

Det finns säkerligen mkt som ni undrar kring våra tjänster...tveka inte att ringa eller maila oss..Vi hjälper er att skräddarsy allt så att det passar er även på denna sida.

För fullständiga villkor ang Motoroptimering så väljer ni att följa denna länk : https://uploads-ssl.webflow.com/55a416a1aec2fbea03be1957/5baeadf7e4c65658ade59c2b_Villkor%20Optimering.pdf


Ni skall känna er hjärtligt välkommen till oss...Vi är först med det senaste och sätter alltid kunden och dess önskemål i fokus.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Bilvård

Helrekond innebär fullständig tvätt in och utvändigt och en enstegspolering med vax på utsidan.
Supertvätt är en tvätt med fullständig rengöring från alla typer av kontamineringar på bilen, Tjära , flygrost , ja precis allt och denna tvätt avslutas med ett Si02 baserat schampo som gör bilen betydligt mer lättvättad i ca 3 månaders tid.

Denna supertvätt är bara en exteriör tvätt av bilen.
Vårt budget lackskydd är ett skydd som baseras på den keramiska linjen. Ett skydd med god lyster och gör att bilen blir enkel att hålla ren.

I detta ingår även en enstegspolering av fordonet innan applicering av lackskyddet.

Önskar ni köpa till fler timmar för polering så går även detta att göra.
Lackskydd Mellan är något för dig som vill ha det där lilla extra och vill testa något som ligger utanför detta med alla sk keramiska lackskydd, SSR-Nordic kan som ända bilvårdscenter erbjuda ett skydd som är tillverkat som Nano Rubber Coating , eller bättre förklarat , Gummimembran, ett skydd som är väldigt tåligt.
Vårat lackskydd stor är en riktig dräpare när det kommer till att hålla bilen i form under årets alla månader, vi lovar att se till att din bil är väldigt lätthanterlig under de 36 mån som vi säger att det skall fungera.

För er som verkligen vill ha det där lilla extra, är våran Lackskydd Stor något som ger er det där som ni inte tidigare testat förr.
Självläkande stenskottsfilm, Full front innebär att följande platser på bilen blir skyddad:

Motorhuv
Stötfångare Fram
Lyktor Fram
Framskärmar
Backspeglar

Andra generationens lackskydd är nu här, för dig som verkligen vill skydda din investering är detta något som är ett måste.

Säg hejdå till tvättrepor och andra små blessyrer, Filmen skyddar mot fågelspill, Flygrost med mer.
Det ultimata skyddat emot tvättrepor, parkeringsskador, dörruppslag etc.

Nästa generations lackskydd är på plats för att stanna, vår självläkande stenskottsfilm ser till att du kan köra ny bil varje dag.

Filmen läker småreporna vid någon form av tillsatt värme, och tar man ut bilen en solig sommardag så är det ren magi att sitta och titta på den när filmen självläker sig själv.

Motoroptimering

Skapa dom mycket populära och balla Pops and Bangs på ditt fordon i samband med optimering (OBS endast bensinmotorer)

Innan beställning , kontrollera gärna genom att maila oss eller ringa för att säkerställa att detta går att utföra på just din bil.
Motoroptimering även kallat i folkmun chiptrimning är något som vi på SSR nischat oss på ...och iställer för chiptrimning så optimerar vi ert fordons styrdonselektronik och skapar harmoni i både motor och växellådan.

Våra motoroptimeringar är skräddarsydda efter just ditt önskemål. Vi bistår även med alla andra typer av hjälp så som , AdBlue , EGR, DPF, V-max programmeringar etc.

Tveka inte att höra av dig med just dina frågor.

Motoroptimering A gäller för samtliga bilar under 300hk
Motoroptimering B gäller för bilar med hästkraftsantalet från 301 hästkrafter till 400hk
Motoroptimering C är för bilar med hästkrafter från 401hk och uppåt.
Optimera din växellåda vid optimering av motorn på din bil för att uppnå maximal effektivitet ifrån din motoroptimering.