Vad vill du boka?

Vi har sedan starten haft en tydlig vision om hur Stjärnkliniken ska drivas; med kvalitet, teamkänsla, välmående personal med hög kompetens som skapar trygghet. Den visionen är i högsta grad realitet idag. Vi är måna om att alla medarbetare får ta del av varandras kunskap och teamkänslan är otroligt viktig, både hos oss som arbetar på Stjärnkliniken och när vi tar hand om dig.

Oavsett vilka mål du har så är vi här för att hjälpa dig. Det är du som är stjärnan – och vi finns där med all vår kunskap för att hjälpa till med skador och för att optimera prestationen till din högsta nivå. Det är så man tar guld.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Personlig träning

Har du ett pressat tidsschema & har svårt att få in din träning om dagarna?

Vill du träna föra/efter arbetet eller till och med under din lunch. Då är PT Express något för dig.
Tillsammans med en personlig tränare kommer du under 25 minuter att få träna med hög intensitet för att maximera förbränning, kondition & styrka.
PT Express 25 minuter är även perfekt för dig som vill jobba med en viss muskelgrupp eller vill förbättra din teknik i en specifik övning.

Vi rekommenderar att du har genomfört en PT-konsultation eller tränat med en tränare från Stjärnkliniken vid minst ett tillfälle, innan du bokar denna tjänst.

Naprapati - Privat besök

Är det första gången du skall besöka oss?

Vid nybesök ber vi dig boka Naprapat eller Sjukgymnast nybesök för att vi ska kunna göra en ordentlig undersökning/diagnostik innan behandling med stötvåg.

Denna tjänst gäller vid återbesök av stötvågsbehandling.
Vad gör en naprapat?
Naprapatens huvudsakliga mål är att ta bort smärtan som uppstår när samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar. Därefter återställer naprapaten kroppens rörelseförmåga. Efter det analyseras bakomliggande orsaker - som kan handla om att det finns brister i arbetsmiljön eller muskulär obalans. Du kan även gå till en naprapat hos oss för att förebygga skador och smärta.

Hur går behandlingen till?
Naprapaten arbetar främst med händerna och använder sig av flera manuella behandlingstekniker. Ofta kombineras manipulation och mobilisering av lederna med massage och stretching av musklerna. Andra hjälpmedel är elektromedicin och akupunktur.

Vad händer sedan?
Om vi anser att det behövs följs behandlingen upp med individuellt anpassade träningsprogram och andra råd som kan vara behjälpliga i ditt tillfrisknande och för att förebygga nya skador.
Tejpning
15 min 295,00 kr

Sjukgymnastik / Fysioterapi - Privat besök

Vad innebär sjukgymnastik?
Sjukgymnastik är ett samlingsnamn för flera olika behandlingsmetoder för att förebygga, utreda och behandla olika typer av funktionsrubbningar och smärttillstånd. Det kan handla om allt från bedömning eller behandling av skador och sjukdomar till rehabilitering efter exempelvis en operation.

Hur går behandlingen till?
Behandlingsmetoderna varierar beroende på diagnos och kan vara allt från träning och akupunktur till stretching och massage med syfte att återställa funktionerna i rörelseapparaten. Sjukgymnasten arbetar även förebyggande för att undvika nya skador.

Massage

Massage 90 min
90 min 1.345,00 kr
Ett utmärkt sätt att få kroppen att slappna av när du är stressad - eller bara vill ha en mjuk och behaglig behandling.

Vi anpassar alltid behandlingen efter dina behov.
Vi tar mer än gärna hand om dig när du är gravid. Vi har specialbänkar som gör det möjligt för dig att få en skön massage - eller för att lindra smärta.
Den här massagen går lite djupare och snabbare för att få igång cirkulationen och mjuka upp dina muskler.

Vi anpassar alltid behandlingen efter dina behov.

Hälsocoaching

Hälsocoachning ger dig olika individuella verktyg för att göra beteende- och/eller livsstilsförändringar. Det passar utmärkt för dig som vill:
- Komma igång med träningen
- Lägga om din kost
- Gå ner i vikt
- Sluta röka
- Stressa mindre
- Skapa sunda sömnvanor
- Nå hälsorelaterade mål

Hur går det till?
När vi coachar dig använder vi oss av motiverande samtal, en teknik som med framgång används för olika typer av hälsorelaterade livsstilsförändringar.
Upplägget och omfattningen anpassas efter dina behov och önskemål genom att tillsammans arbeta med målsättningar och övningar inom det aktuella området. Vi hjälper dig till en hälsosammare livsstil och bättre livskvalitet.
Ring gärna så berättar vi mer!
Att tänka på inför din Hälsoprofilbedömning™
- Kom ombytt i t-shirt/linne och lediga byxor/shorts för konditionstestet på cykel
- Avstå från tyngre motion eller fysisk aktivitet 24 timmar före din Hälsoprofilbedömning
- Undvik att äta en större måltid 2 timmar innan du kommer
- Rök eller snusa inte timmen innan
- Om du är sjuk eller får förhinder, boka om din tid så snart som möjligt
- Om du använder mediciner, skriv ner namnen på dessa och ta med

En Hälsoprofilbedömning tar 60-90 minuter att genomföra.

Varmt välkommen till din Hälsoprofilbedömning!

Personlig Träning

Mammamage-konsultation passar dig som har problem eller vill förebygga besvär under, innan eller efter graviditet. Det kan handla om ryggont, dålig hållning eller att du upplever svag kontakt och kontroll av dina magmuskler och/eller bäckenbotten. En mammamagekonsultation börjar med att du och din mammamage-tränare går igenom graviditets- och förlossningshistorik. Därefter mäter man eventuell magmuskeldelning (rectusdiastas) samt att din mammamage-tränare kontrollerar och instruerar i aktivering för att återfå styrka och funktion i dina djupa magmuskler samt bäckenbotten, anpassat efter din nivå. Din mammamage-tränare ger dig tips och råd om vad du skall tänka på i din vardag för att uppnå kontroll i magmuskler/bäckenbotten samt hur du kan intensifiera din träning. En mammamage-konsultation kan ske som ett enstaka besök eller med en eller flera uppföljningar. Mellan besöken blir du ombedd att arbeta med olika "hemläxor" i form av stärkande övningar. En konsultation tar 45min.
Personlig Träning

○ Kom igång eller utveckla din träning.
○ Förbered dig för särskild prestation eller tävling.
○ Sportspecifik träning.
○ Mobilitet/rörlighetsträning.
○ Prehab.
○ Teknikträning.
○ Viktminskning eller viktuppgång.

STEG 1:
Du bokar en tid för Personlig Träning.

STEG 2
►Du börjar värma upp med rörlighetsträning och koordinationsträning.
►Du får en kort presentation av dagens pass.
►Du får fortlöpande den teknikträning som krävs för att optimalt utföra träningspasset.
►Du tränar tillsammans med en PT som utmanar dig att ge ’det lilla extra’
genom att på ett säkert och peppande sätt pushar dig att nå resultat.

Psykologi

Boka ett samtal med vår leg.psykolog

Här nedan ser du några exempel på saker samtalet kan beröra:
Fobier
Sömnproblematik
Smärtproblematik
Ångestproblematik
Psykisk ohälsa
Omställning i yrke / vägledning
Beteendeförändring (sluta röka börja träna m fl)
Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar
Hälsofrämjande insatser
KBT behandling
90 min 1.395,00 kr