Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

”Jag vägleder dig mot din inre visdom.”
Jag coachar utifrån traditionell coachning i kombination med att jag även öppnar upp mot andevärlden. Genom kanalisering samarbetar jag med guider, anförvanter och änglar. Jag tar också stöd av Tarot- och Änglakort och skapar på så vis en vägledning som rymmer flera dimensioner. Mitt mål är att stödja dig på din resa i livet och att skapa de bästa förutsättningarna för dig i nuet och i framtiden.
Är det något du vill få stöd i att förändra i livet, jag kan hjälpa dig att sortera ut dina tankar och hjälpa dig med nya hälsosamma mål. Jag har givetvis fullständig sekretess.
Efter 10 år i arbetsmarknadsbranschen har jag god kunskap om hur det ser ut. Jag vägleder jag dig till ditt nya jobb. Du får tips om hur du kan skriva bästa cv, nya yrkesinriktningar och vi diskuterar vilket yrke som passar dig om du står inför nya val i livet.
Kognitiv människosyn innebär att man har en stark känsla för att människan är unik, människan har både vilje och handlingsfrihet, människan är meningssökande och meningsskapande, den uppmuntrar till självreflektion och låter tanken pröva nya vägar.

KBT är en värderingsfri metod, där vi använder oss av en strukturerad agenda under samtalet. Beroende på vad du vill förändra så bokar vi flera tider. Men en riktlinje är 8-10 gånger.

Jag är steg 1 utbildad psykoterapeut, mindfullness, compassionfocuserad terapi och act som är paraplybegrepp under KBT.

Hör gärna av dig om du känner att du vill förändra något i livet, det kan ex vara
Stress
Ångest
Oro
Nedstämdhet, depression
GAD
Fobier
Sömnbekymmer
Relationsbekymmer

Telefonkonsultation

 Genom att kombinera healing och vägledande samtal kommer både din kropp och själ i balans. Detta skapar en stund som rymmer tanke, känsla, kropp och själ – livets alla dimensioner. Hela du tillåts läka på en djupare nivå
Vid telefonbokning krävs swish betalning innan samtal.
1233194305
Jag har mångårig erfarenhet att arbeta via telefon samt med coachning.
Jag är steg 1 utbildad psykoterapeut, ACT, livscoach och grundläggande hypnosterapeut.

Hör gärna av dig om du känner att du vill förändra något i livet, det kan ex vara
Stress
Ångest
Oro
Nedstämdhet, depression
GAD
Fobier
Sömnbekymmer
Relationsbekymmer
Byte av arbete

Betalas med swish innan samtal 1233194305
Jag ser framemot ditt samtal, jag ringer upp dig bokad tid. Lämna ditt tfn nummer.
”Jag vägleder dig mot din inre visdom.”
Jag coachar utifrån traditionell coachning i kombination med att jag även öppnar upp mot andevärlden. Genom kanalisering samarbetar jag med guide,anförvanter och änglar. Jag tar också stöd av Tarot- och Änglakort och skapar på så vis en vägledning som rymmer flera dimensioner. Mitt mål är att stödja dig på din resa i livet och att skapa de bästa förutsättningarna för dig i nuet och i framtiden.
Samtalet betalas med swish innan samtal 1233194305
jag ringer dig bokad tid. Lämna ditt tfn nummer.
Healing, läkning på svenska, är en alternativmedicinsk och andlig metod där målet är att balansera kroppens egna energisystem. Jag är utbildad Reiki Master och har i många år arbetat med Holy fire Reiki healing – den helande beröringen. Reiki används t.ex. för att lindra och lugna vid stress, smärta, spänningar och utbrändhet. Denna naturliga energimetod är också till god hjälp vid sömnsvårigheter, för ökad kreativitet och självkännedom. Det fungerar precis lika bra på distans som på plats.

Betalas med swish innan behandling 1233194305 jag ringer dig bokad tid, lämna det nummer du vill jag ska ringa på