Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Aditi står för "utan gräns" Aditi-kinesologi är en unik djupgående energibalanseringsmetod, där kroppens fysiska och psykiska jämvikt testas och balanseras. Metoden syftar på att stimulera människans naturliga förmåga att självläka och uppnå optimal hälsa.
Aditi kinesologi är en unik djupgående energibalanseringsmetod,som balanserar upp kroppen.

Vid din bokade tid rekommenderar jag att du lägger dig ner i lugn och ro och tar emot Aditin under 60 minuter. Jag ringer sedan upp dig för att höra hur du mår och om det är något särskilt du vill lyfta kopplat till Aditi-balanseringen du just tog emot.

Du betalar via Swish innan vi avslutar samtalet.
Vill du ha kvitto skickar jag det per post mot en avgift på 15 kr.

Healing

Reiki är vår universella livsenergi. Den läker oss på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt. Oavsett vilka symtom du har fått verkar alltid reikin på de bakomliggande orsakerna. Detta gör att du kan uppleva förbättringar inom fler olika områden.

Under en reikibehandling ligger du bekvämt inbäddad i filtar med kläderna på. Jag överför reiki via handpåläggning. Jag börjar vid ditt huvud och arbetar mig ner mot fötterna. Ibland dras mina händer till vissa ställen på din kropp där det finns blockeringar och vid andra tillfällen arbetar jag mig systematiskt ner över kroppen.
Reiki är vår universella livsenergi. Den läker oss på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt. Oavsett vilka symtom du har fått verkar alltid Reiki på de bakomliggande orsakerna. Detta gör att du kan uppleva förbättringar inom flera olika områden.

Vid din bokade tid rekommenderar jag att du lägger dig ner i lugn och ro och tar emot Reiki under 20 minuter. Jag ringer sedan upp dig för att höra hur du mår och om det är något särskilt du vill lyfta kopplat till healingen du just tog emot.

Du betalar via Swish innan vi avslutar samtalet.
Vill du ha kvitto skickar jag det per post mot en avgift på 15 kr.

Massage

Healingmassage är en kombination av mjuk massage och healing. Det är en mycket avslappnande behandling, och som ökar din oxyticinproduktion. Reikihealingen går in på djupet och hjälper dig att öppna upp blockeringar som stör ditt välmående.
Raindroptekniken är en mjuk och härlig aromaterapibehandling med läkekraften från 100% naturliga, medicinska eteriska oljor, som masseras in under fötterna och på ryggen.

De eteriska oljorna är antibaktriella, antiinflammatoriska och virusdödande samt har ett stärkande effekt på immunförsvaret.
En djupgående helkroppsmassage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

Nu till reducerat pris, för att jag behöver kunder att öva på.
En djupgående helkroppsmassage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

Nu till reducerat pris, för att jag precis avslutat massage kursen och behöver kunder att öva på.
Det är en mjuk omslutande beröring. Varsamma strykningar aktiverar beröringsreceptorena med respekt, omtanke och lyhördhet anpassat efter varje individs integritet och behov.

Med total närvaro och lugn rytm följer rörelserna varandra så att det parasympatiska nervsystemet aktiveras- motpol till adrenalin påslag och stress.