Vad vill du boka?

Välkommen 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Spara tid på morgonen?
Att färga dina fransar gör så att du slipper kletig mascara efter en dag på jobbet du kan svettas och skratta utan att behöva torka mascara. Ett par färgade fransar skapar djup i ögonen och piggar upp hela ansiktet.
Sätt ram på ansiktet.
Brynen sätter ram på ansiktet och kan ändra en hel look. Så låt mig hjälpa dig att forma och färga dina bryn efter dina önskemål. Många anar inte vad ett par välvårdade ögonbryn kan göra för utseendet.
Stylar ditt hår som önskas, pris och tidslängd efter frågan.
Lashlift är en teknik där man skonsamt böjer dem naturliga fransar. Perfekt för dig som vill ha ett naturligt lyft utan massa krångel. Gör vad du vill svettas, smikna, tvätta och gnugga utan att tänka resultatet är detsamma och håller i 4-8 veckor. I behandlingen färgar jag även fransarna vilket ger ett extra djup och markerar ögonen. Keratinet hjälprer dina fransar att bli ännu starkare och fylligare.
Allt du kan tänka dig inom makeup pris och tid vid efterfrågan
Vad är dina händer för dig? Det första du presenterar när du möter någon, det som hjälper dig i vardagen, det du knappar på din telfon med och dina händer är värda att må bra likaså du.
Spamanikyr är en lyxig behandling för händerna.
Där jag filar, målar och polerar nageln, puttar in, klipper och stärker nagelbanden för känslan av en ren nagel. I en Spamanikyr ingår massage av händrna vilket ökar blodcirkulationen, serum som läggs på efter en skonsam sockerscrubb och ger näring till de nya hudcellerna. Resultatet blir mjuka, rena, välmående, snygga och fräsha händer som du stolt presenterar.