Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Hel-ansikts-hårborttagning med tråd samt uppfräschning och ansiktsrengöring, ansikts+ dekoltagemassage
öppning av fina linjer
Ögonbrynplockning med tråd och pincett.
Överläpp &haka hårborttagning med tråd

Bach Blomsterterapi

75 min Behandling + personlig flaska
Nu finns det möjlighet att kombinera en behandling med Bach blomsterterapi! Kropp & själ hänger ihop. Våra fysiska obalanser är en spegel som visar våra mentala obalanser. Genom att behandla de känslomässiga obalanserna behandlar du även de fysiska obalanserna. Behandlingen inled med en Bach konsultation utifrån där du befinner dig. Därefter en balanserande behandling. Olika känslotillstånd som rädslor, stress, sorg, trötthet ger spänningar i vår fysiska kropp och obalans i våra chakran. Efter behandlingen får du din personliga flaska med max 7 olika växtenergier med dig hem. Detta innebär att behandlingen fortsätter att verka.

Funktions Medicin

En vetenskapsbaserad metod för att utvärdera, behandla och förebygga sjukdomar. I korthet kan man säga att metoden är mer patientinriktad än sjukdomsorienterad. Den behandlar inte symptom utan letar efter bakomliggande orsaker till sjukdomar. Den främjar hälsa genom att fokusera på den unika hos varje individ. Inom Functional Medicine har man en helhet syn på kroppen och betrakta den som är sammankopplade av flera funktioner till varandra som påverkas av kost, fysisk aktivitet, näringsstatus, stresstillstånd, sociala relationer och bara till en viss del av våra gener.
Inom Functional medicine ägnar man mycket tid åt sina patienter, lyssnar på bakgrundshistorien och granskar interaktioner bland de genetiska, miljöpåverkan och livsstilsbetingade faktorer. Detta påverkar hälsan långsiktigt och kan orsaka kroniska och komplicerade sjukdomar.

hudvård

en hel ansiktsbehandling ingår trådning av hela ansiktet, ansiktsmask, individanpassad ansiktsmassage, ansiktslyft-öppning av fina linjer användning av Victorias h3produkter

Jodbrist

Känner du dig trött, nedstämd, muskelkramp, skörda naglar, dålig  hårväxt, frusen och svårt att hålla vikten?
Hos oss kan du ta reda på om du har jodbrist.
Det är främst kvinnor, gravida, ammande och personer som äter mycket färdigmat eller äter saltfattig kost som riskerar att drabbas av brist.
Boka tid nu!

Kostråd

Att må bra och hålla sig frisk livet ut. Det är grunden för de råd om mat och näring du hittar hos oss.

Zonterapi/Reflexologi

Öronakupunktur är en behandlingsmetod där punkter i örat stimuleras för att ge effekter i andra delar av kroppen. Genom att påverka en bestämd punkt i örat som motsvarar och står i relation till ett visst organ, en kroppsdel eller en funktion kan man förebygga sjukdomar, behandla sjukdomar och ge smärtlindring.
Ansiktsreflexologi är en mycket behaglig och välgörande behandlingsform som strävar efter att behandla besvär genom att stimulera kroppens egna läkningsprocesser. Genom att behandla ansiktet med reflexologi förbättras dels cirkulationen i ansiktet, dels påverkas organ och andra funktioner i kroppen positivt.
Zonterapi  som stimulerar kroppens självläkning. Om det är obalans någonstans i kroppen, blir motsvarande område på fötterna extra känsligt och behandlas då med tryck.

Zonterapi är en del av TCM (traditionell kinesisk medicin) och har använts i över 4 000 år. Behandlingen kan antigen ges för ett specifikt problem eller enbart som en må bra-behandling. Generellt kan man arbeta med de flesta åkommor genom att stärka flera delar av kroppens zoner och därmed kroppens förmåga till självläkning. Man kan behandla leder, muskler, migrän, underlivsproblem, allergi, magproblem, barnlöshet med mera. För många fungerar zonterapi utmärkt och ibland som ett värdefullt komplement till läkarvård eller andra behandlingar.

Massage

Face Lift massage, som ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Massagen ger en djup avslappning, ett behagligt lugn vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. Behandlingen är också välgörande för personer som genomgått kirurgiska ingrepp i ansiktet.
Lymfmassage är en mjuk och avslappnande behandling som passar alla. Speciellt för dig med svullnad, stelhet och smärtor. Lymfsystemet är kroppens avlopp. Våra behandlingar förbättrar lymfsystemets förmåga att ta bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Ett bra flöde ger ett bra immunförsvar, starka smidiga muskler, minskar på svullnad, stelhet, smärta och småkrämpor till exempel förkylningar.
Massage bör vara en självklarhet för er som sitter mycket, har statiska arbetsställningar, eller tränar regelbundet och mycket. En av massagens viktigaste effekter är att vara förebyggande, det vill säga fungera som bra friskvård. Massagen understödjer också immunförsvaret så att kroppen lättare kan stå emot sjukdomar.

Kinesotape

Kinesotape används för att korrigera hållning, lindra smärta, minska svullnader, lymfbehandlingar, öka rörlighet, aktivera svaga strukturer med mera. Denna metod är även vanlig inom idrott.

Kombination

En kombination av de olika grundbehandlingarna vara det mest effektiva beroende på vad som skall uppnås.
Till exempel delar av zonterapi, massage samt öronakupunktur