1. Hem
  2. Friskvård Västerhaninge

Västerhaninge Hundhall / Tungelsta Hundpark

betyg4.2 Mycket bra(51 betyg)
Åbyplan 1, 137 34, Västerhaninge
Välkommen till Västerhaninge Hundhall & Tungelsta Hundpark! Västerhaninge Hundhall är en fin hall och trevlig hall för den mindre kursen/gruppen, privatträningen, fikakursen eller föreläsningen. Tungelsta Hundpark- En aktiv och spännande mötesplats för två och fyrbenta vänner! Här kan du aktivera både dig och din hund med olika hopp, balans och äventyrshinder -Ha skoj ihop med din hund utan krav på rätt och fel, bara prova er fram och hitta ert sätt att ta er an parkens spännande utmaningar! Tungelsta Hundpark är belägen på Kvarnvägen 37 i Tungelsta. Parken är en inhängnad klippt ängsyta så marken är bitvis ojämn. Parken drivs i samarbete med Core Gym Club där parkering och toaletter finns att tillgå. I hundhallen finns vissa redskap för Agility (tunnel, slalom och enkla hopphinder), Balansbollar av olika storlek och slag, skyltar för rallylydnad (alla klasser), 20 st. stolar, projektor och duk. Vi har också ett fullutrustat kök med tillgång till att köpa snacks/fika/mellanmål mm. Ordnar du kurs eller föreläsning kan du beställa fika mm av vår cafégrupp. Kontakta oss för info och pris. Träningsytan är ca 135 kvm, golvet är täckt av en ergonomisk Everoll gymmatta. Du hittar Västerhaninge hundhall centralt i Västerhaninge, intill butiker och restaurang med 5 min gångavstånd till buss/pendeltåg (Västerhaninge station). I anslutning till hallen finns en mindre butik med mat, godis, leksaker, koppel och andra tillbehör för både hund och katt (öppen vardagar12-18). Vi har också en trimavdelning för uthyrning. Vill du boka trimmet eller boka flera tider samtidigt kontakta oss på telefon eller mail, 076-3410048, info@hundpasset.se.
14479

Boka tjänst

Bokning Hundhall

  • Västerhaninge Hundhall 60
    60 minuter, 300 krMer info
    Boka
  • Västerhaninge Hundhall 90
    90 minuter, 435 krMer info
    Boka

Bokning Hundpark

  • Tungelsta Hundpark 30
    30 minuter, 50 krMer info
    Boka
  • Tungelsta Hundpark 90
    90 minuter, 120 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Västerhaninge Hundhall
4.3
(38 betyg)
noImage
Tungelsta Hundpark (Elev)
4.1
(13 betyg)

Betyg och recensioner

4.2Mycket bra
51 betyg
Elin S.
till Tungelsta Hundpark (Elev)
Snön hade smält bort, det var blött och kladdigt på sina ställen, men inget som gjorde något. Överlag en trevlig stund för både hund och ägare. För en ännu bättre träning skulle jag önska några koner i lådan med material.

Visa mer

Daniel W.
till Västerhaninge Hundhall
Liten men mysig hall

Visa mer

Eva L.
till Västerhaninge Hundhall
Jättebra ställe/sätt att aktivera vår 6-månaders Chihuahua på. Vädret har inte varit så Chihuahua-vänligt den här vintern så vi behöver inomhus-alternativ. Hon tyckte det var jättekul!

Visa mer

Sport A.
till Västerhaninge Hundhall
Väldigt trevlig hundhall med bra träningsutrustning!

Visa mer

Om företaget

Västerhaninge Hundhall & Tungelsta Hundpark drivs av Core Sweden AB som också driver Hundpasset Hunddagis i Västerhaninge. Bolaget är ett dotterbolag till Core Gym Club i Haninge AB.

Bilder

Detaljer och kontakt