Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Fillers

Önskar Du förstärka eller markera ditt hakparti så är detta rätt behandling för dig. Med hjälp av fillers kan man både forma och ge ökad volym om hakpartiet upplevs var för kort eller insjunket. En välformad haka utstrålar skönhet och är viktig för ansiktets profil. En längre haka ger intrycket av en mindre näsa samt smalare käke.
Markera dina kindben med Stylage XL. Notera att kindbenen kräver lite mer volym än andra behandlingar då det är ett stort område och att det kan krävas en till behandling för att uppnå önskat resultat. Detta beror självklart på hur mycket du önskar framhäva dina kindben och hur ditt behov ser ut. Behandlingen utförs med Cannula vilket innebär få stick och minimal risk för blåmärken.
Markera dina kindben med Stylage XL. Notera att kindbenen kräver lite mer volym än andra behandlingar och därför erbjuder vi 2 ml till ett reducerat pris. Behandlingen utförs med Cannula vilket innebär få stick och minimal risk för blåmärken.
Fillers läppar med totalt 0,5 ml fillers. Detta kan räcka gott och väl för dig som gör din första behandling och vill börja lite försiktigt.
Fillers läppar med totalt 1 ml Stylage. Detta är den mest vanliga mängd filler vid behandling av läppar.
Marionettlinjerna, även kallat sura mungipor, talar mycket för ansiktets uttryck. Man får upplevelsen att man ser sur eller ledsen ut när man tittar i spegeln fast man inte är det. Detta korrigeras med fillers med hjälp av Cannula. Mungiporna får ett lyft vilket resulterar i att munnen upplevs glad och linjerna förminskas eller försvinner direkt. En smidig behandling där resultat kommer direkt. Då behandlingen utförs med Cannula är risken för blåmärken minimal och du kan återgå till din vardag direkt efteråt.
Fyll ut dina nasolabiala veck med Stylage fillers. Denna mängd är för dig som har lite mindre veck men ändå önskar få bort dem helt.
Bli kvitt eller förminska nasolabiala veck med fillers. Behandlingen går relativt fort och resultaten syns direkt efter avslutad behandling. Behandlingen utförs med en så kallad cannula vilket innebär få stick, inga blåmärken och nästintill smärtfritt.
Behandling för mörka linjer under ögonen. Utförs med Cannula vilket innebär få stick och minimal risk för blåmärken.

Konsultation

Konsultation
Fullbokat
30 min 0,00 kr Mer info
Det är viktigt att Du som kund är välinformerad och trygg innan du behandlas. Därför är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation där vi i lugn och ro går igenom dina frågor tills dess att du känner dig nöjd.

Uppföljning

Återbesöket bör ske tidigast 2 veckor efter din behandling. Här följer vi upp ditt resultat och korrigerar, en s.k. touch up, vid behov. Återbesöket är kostnadsfritt och är till för att säkerställa att du som kund är nöjd.